Сериали Драми

WeCrashed

Добави коментар

WeCrashed ще проследи изпълнения с алчност възход и неизбежното падение на WeWork, един от най-ценните стартъпи в света, и нарцисистите, чиято хаотична любов направи всичко това възможно.

© Apple TV+

"WeCrashed" е вдъхновен от действителни събития - и от любовта в центъра на всичко това. За по-малко от десетилетие WeWork се превръща от едно-единствено пространство за съвместна работа в глобална марка на стойност 47 милиарда долара. След това, за по-малко от година, стойността ѝ рязко спада. Какво се случи?

© Apple TV+

Сериалът е базиран на хитовия подкаст на Wondery “WeCrashed: The Rise and Fall of WeWork.” (WeCrashed: Възходът и падението на WeWork).

Носителите на Оскар Джаред Лето и Ан Хатауей са в главните роли на основателя на WeWork Адам Нюман и съпругата му Ребека. В лимитирания сериал участват още Кайл Марвин, Америка Ферера и О-Т Фагбенле.

"WeCrashed" е създаден от Лий Айзенбърг и Дрю Кревело, които са и съсценаристи, изпълнителни продуценти и ко-шоурънъри, а режисьори са Джон Рекуа и Глен Фикара.

"WeCrashed" излиза в Apple TV+ с първите три епизода на 18 март 2022 г., последвани от нови седмични серии всеки петък до 22 април.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър