Актуално Какво ще се случи...

"Вятърничав", еп. 74 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Реян се изправя срещу майка си Зехра и цялата фамилия, хванала ръката на Миран и им заявява, че вярва на Миран, че не е блъснал баща й! Вижте още какво ще се случи в еп.73 на турския сериал "Вятърничав", който може да гледате на 14 септември 2023 по Diema Family от 21:00 часа.

- Аз вярвам на Миран, той не е убиец!

- Аз вярвам на Миран, той не е убиец!

© atv

В 73 епизод на турския сериал „Вятърничав“ Миран се заклева, че няма да се откаже от Реян и на нея няма да позволи, да се откаже от него!

Ярен се срещне със Султан, за да поиска Елиф за брат си Азат

Ярен се срещне със Султан, за да поиска Елиф за брат си Азат и обяснява, че и тя ще има голяма полза от този брак, защото доколкото знае, нейната дъщеря не е любимката на Азизе. След като брат ѝ се ожени за Елиф, Азизе ще изгуби силата си, а отношенията на Миран и Реян, ще се развалят толкова много, че никога няма да може да се оправят...., защото те ще планират така всичко, че всички да си помислят, че този брак е работа на Реян! Султан и казва, че ще си помисли.

Миран и Реян

Миран и Реян

Реян взема обратно пръстена от Миран, който майка ѝ свали от пръста й

Реян, Мелике и Гюл се връщат в имението на Шадоуглу, а Гюл си търси шишето, което остави, преди да го напуснат...

Миран се обажда на Реян, да пият чай с Гюл, но Реян първо му отказва, но след като Гюл много настоятелно я моли, че иска да се види с Миран, тя се съгласява... Гюл много се радва да види Миран..., а Миран се уговаря с Мелике, къде след това ще доведе Гюл.

Миран връща пръстена на Реян и я моли отново да сложи този пръстен и никога да не го сваля, но тя му отказва... Миран и казва, че вижда в очите й, че тя му вярва, че не е виновен за това, което стана с баща й, а Реян му казва, че един ден ще го направи, следвайки отмъщението си, в което вярва... Миран и казва, че не може да и даде дума, че ще се откаже, а Реян му отвърща, че знае за тази пропаст, която ги разделя.... и докато не ѝ даде дума, че няма да отмъщава, тя няма да сложи този пръстен! Миран и казва, че единственото обещание, което може да и даде, е да чака, докато не излезе истината, в която да повярва или той, или тя! Реян го пита, какво означава това, а той отвръща, че това може да е истината, че баща ѝ е невинен или виновен, но и дава дума, че докато не разбере истината, той нищо няма да прави и ако наистина вярва, че баща ѝ е невинен, може спокойно да сложи пръстена, но Реян му казва, че пръстена ще остане на шията й, докато разберат истината!

Гюл

Гюл

© atv
Гюл иска да знае, дали баща ѝ ще умре?

В същото време разбират, че Гюл я няма и тръгват да я търсят, но тя вече е стигнала до болницата... и виждайки Насух и Зехра ги пита, дали баща ѝ ще умре? Зехра я пита, с кой е дошла, а тя и отвръща, че сама... Гюл я пита, защо и е ядосана, а тя ѝ казва, че не и е ядосана, а много се е изплашила! Гюл им казва, че всички са я лъгали, защото тя е чула, как сестра ѝ е казала на Миран, какво ще прави ако баща ѝ умре?! Татко ще умре ли, каже ти ми истината, настоява Гюл... Насух е ядосан и мърмори, че не и е стигало какво е направила с баща си, а сега и със сестра си!

Реян

Реян

Реян се изправя пред семейството си и хванала за ръка Миран им казва, че тя вярва на мъжа си, че не е блъснал на баща й

Миран и Реян влизат в болницата, а ядосан Насух се изправя срещу Реян и иска да я удари, но Миран я предпазва... Всички от семейството се събират около тях... Ядосана Зехра казва на роднините да не се бърката... Зехра казва на Реян, че освен Миран, тя нищо друго не вижда, дори сестра си! Реян иска да се оправдае, но Зехра вижда пръстена на врата ѝ и я пита, дали отново го е взела, че докато баща ѝ се бори за живота си, тя е взела отново пръстена на убиеца му...

Реян хваща Миран за ръка и заявява:

- Аз вярвам на Миран! Моят мъж не е убиец, мамо!

Зехра и ударя плесница и казва, да забира убиеца и никога повече да не идва, защото тя от днес, няма дъщеря на име Реян!

- Заради твоята любов, няма да позволя на този човек да навреди на моето семейство...
- Нима, аз не съм от твоето семейство?
- Ти направи избор и се отказа от семейството си!
- Аз не съм се отказвала нито от теб, татко и Миран, аз само повярвах... Знаейки, че Миран не е виновен, как да го обвинявам? Ако вътре лежеше ти, а не татко, той щеше да ме погледне в очите и всичко да разбере... и щеше да ми повярва!

Реян моли майка си повече, да не я обвинява, а да почакат баща ѝ да се събуди и тогава, ще разберат истината, че Миран не е виновен... Зехра ѝ казва, че ако е така, ще се извини на Миран, но ако не е, тя ще я приеме отново в Шадоуглу, само ако се разведе с Миран!

Реян иска да остане в болницата, но Зехра и казва, че няма да позволи да остане, докато държи ръката на убиеца на баща си!

Съсипана Реян напуска болницата..., но моли Азат да и се обади, когато баща ѝ се събуди.
Гюл

Гюл

© atv
Гюл не може да прости на майка си, че е ударила и крещяла на сестра й

Гюл отново изчезва... Зехра се сеща, че тя е видяла как е ударила сестра й... и затова е избягала... и я вижда пред болницата на една пейка... Гюл обвинява майка си, че не обича сестра й, тя се опитва да и каже колко много ги обича и двете, но Гюл и казва, че ако я е обичала, е нямало да я удари и крещи, и тя се страхува, че ѝ нея може да удари, като се ядоса и се страхува от нея и хваща Мелике за ръка..., а на дядо си Насух казва, че не го обича повече, защото дядовците трябва да защитават, а той крещял и се карал най-много..., а батко си Азат, казва, че е разбрала , че не пускат малки деца вътре и го моли да предаде на баща си, че го моли да се събуди, да не заминава за рая, а да се върне вкъщи...

Зехра се опитва да прегърне Гюл, но тя я отблъсква и моли Мелике, да я заведе у дома.
"Вятърничав", еп. 75 - какво ще се случи...

Вижте повече

"Вятърничав", еп. 75 - какво ще се случи...

Гюнул иска да разбере от Азизе, дали Фърат е нейният брат? Вижте още какво ще се случи в еп.75 на турския сериал "Вятърничав".

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав (Diema Family)

"Вятърничав", еп.113 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.112 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.111 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.110 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.109 - какво ще се случи...