Актуално Какво ще се случи...

"Вятърничав", еп. 73 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Миран се заклева, че няма да се откаже от Реян и на нея няма да позволи, да се откаже от него! Вижте още какво ще се случи в еп.73 на турския сериал "Вятърничав", който може да гледате на 13 септември 2023 по Diema Family от 21:00 часа.

Миран

Миран

© atv

В 72 епизод на турския сериал „Вятърничав“ Реян разбира, че Миран е спасил живота на баща й. Азизе се връща и започва своята нова игра.

Ярен моли дядо си, да се приберат вкъщи, но Насух и казва, че докато синът му се бори за живота си, той няма да може да бъде спокоен никъде!

Зехра излиза от реанимацията и казва, че Хазар за сега е добре..., а медицинската сестра, която и носи чантата, която си е забравила и казва, много да внимава, че тя и бебето, което носи се нуждаят от почивка... Насух и Джихан са изненадани, когато чуват новината, но след това много се радват, защото това е още една причина Хазар да живее!

Разплакана Гюл пита леля си Хандан, къде са майка и баща й, а тя ѝ казва, че са отишли да се разходят, а тя я пита, защо не са я взели и нея, и продължава да плаче... Ханифе ѝ прави забележка, че така не се успокояват малки деца, но Хандан и казва да престане, за да не си изкара цялата злост на нея, но идва Мелике и се опитва, да успокой Гюл, но тя продължава да плаче за майка си и баща си!

Миран и Реян си говорят за живота, за Хазар, за тяхната любов... Реян му казва, че докато той не спре да мисли, как да отмъсти, те винаги ще се изправят един срещу друг, винаги ще има нещо, което да ги разделя.

Излизайки от болницата Ярен вижда Миран и Реян, и настройва брат си като му казва, как може в болницата Реян е говорила за развод, а сега държи за ръка Миран... Азат тръгва към тях, а Ярен е щастлива, че сега брат и ще раздели братовчедка ѝ от Миран... Азат пита Миран какво прави при Реян, а Миран му казва, че сигурно е искал да каже при жена си... Азят го пита, дали е дошъл да довърши, това, което не е направил сутринта и го ударя, Реян казва на Азат да спре..., а Фърат ги разтървава...

Гюл

Гюл

© atv
Мелике се обажда на Реян и казва, че не може да успокоят Гюл, а не искала да тревожи майка й, Реян и казва, че веднага ще дойде, а Миран и казва, че и той тръгва с нея!
- Реян, изкарай цялата си ярост върху мен, крещи, бий ме, но не спирай да вярваш в Мен, и казва Миран когато я оставя пред чифлика на Шадоглу.

Реян му благодари, че е дал кръв за баща й, че ѝ е помогнал да го види... Миран и отвръща, че баща ѝ непременно ще се оправи, че „бащите стоят на крака, заради децата си“, а след като Хазар ѝ го е обещал, той непременно ще го направи!

Миран виждайки как Реян се отдалечава, вика след нея, поне да му даде надежда, а тя се обръща и му казва, че тя няма надежда, за да му я даде на него!

Мелике казва на Реян, че се връщат в имението, защото Насух иска след изписването на Хазар, той да се върне там!

Хандан пита Азат, какво е решил по-повод женитбата си с Елиф, а той и отговоря, че сега не може да мисли по този въпрос и тръгва за болницата!

Ярен казва на майка си, че още днес ще уреди женитбата на брат си, и си уговаря среща със Султан.

Сутринта Миран отново отива на онзи мост и се заклева, че няма да се откаже от Реян и на нея няма да позволи, да се откаже от него!

Хандан прави забележка на Реян, как може след случилото се, да позволява на Миран, да се навърта около нея, но тя и отвръща, че на никой няма да дава обяснения за личния си живот!

В имението на Асланбей на закуска, Султан мислейки си, че Азизе е далече, далече от тук, сяда на място на Азизе на масата и казва, че от днес това е нейното място, защото баба ѝ винаги е казвала „Да си знае мястото“ и сега си знае мястото.

Азизе излиза и казва, че отново не я е разбрала правилно, това, което е искала да ѝ каже, а Султан за малко да се задави, след като разбира, че Азизе е в къщата.

Миран се чуди, защо никой в имението нито е чул, нито е видял, как е влязъл и паднал Хзарт, а най-вече защо е дошъл - всичко е много странно.

Фарат изразява мнение, че може би е дошъл да го убие, но Миран го отхвърля - Хазар Шадоглу не е такъв човек, той не играе игри, ако искаше нещо да ми направи, той директно пред мен щеше да застане! Има друга причина, но каква?

Епизод 73 на турския сериал „Вятърничав“ може да гледате от 21:00 часа на 13 септември 2023 по DIEMA FAMILY
"Вятърничав", еп. 74 (Diema Family)  - какво ще се случи...

Вижте повече

"Вятърничав", еп. 74 (Diema Family) - какво ще се случи...

Реян се изправя срещу майка си Зехра и цялата фамилия, хванала ръката на Миран и им заявява, че вярва на Миран, че не е блъснал баща...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав (Diema Family)

"Вятърничав", еп.113 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.112 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.111 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.110 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.109 - какво ще се случи...