Актуално Какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.246 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

След като Умут е отвлечен Раян е напълно съкрушена и съсипана. Тя е на границата на нервен срив и излива целия си гняв на Азизе като я гони от дома си. Фюсун казва на Миран, че ще върне сина му, но ако убеди всички, че Джихан е убиецът на Хазар, а не тя. Вижте още какво ще се случи в еп.246 на турския сериал "Вятърничав", който може да гледате на 20 декември 2021 по Diema Family от 22:00 часа.

„Вятърничав“, еп.247 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Вятърничав“, еп.247 (Diema Family) - какво ще се случи...

Миран с помощта на Махфуз изпълнява условието на Фюсун и полицията отново обвинява Джихан за убийството на Хазар. Азизе обърква плановете на Фюсун. Междувременно Джихан и...

В епизод 245 на турския сериал „Вятърничав“ Раян кара Миран да направи избор между семейството и отмъщението. Хората на Фюсун отвличат Умут…


НА КРАТКО какво се случва в епизод 246 на „Вятърничав“, който може да гледате от 22:00 часа на 20 декември 2021 по Diema Family

След като Умут е отвлечен Раян е напълно съкрушена и съсипана. Тя е на границата на нервен срив и излива целия си гняв на Азизе като я гони от дома си.

Фюсун казва на Миран, че ще върне сина му, но ако убеди всички, че Джихан е убиецът на Хазар, а не тя.

Азра решава да се жертва в замяна на това Фюсун да върне Умут.

Джихан взема решение да се грижи и защитава Миран и Раян , както би го направил брат му ако беше жив..

Независимо от заплахите на Насух, Азизе няма да се спре, докато не си отмъсти за смъртта на сина си.


Раян е напълно съкрушена и съсипана. Тя е на границата на нервен срив и излива целия си гняв на Азизе като я гони от дома си.

Азизе насочва пистолет към Фюсун и казва, че тя лъже, че Умут е при нея, за да се спаси. Насух моли Айше да се успокои, защото Умут е в ръцете на Фюсун.

-Фюсун казва истината, Асие ми каза. Ти не може да убиеш Фюсун, не и сега! – казва Махфуз.
-Ако това е истина, ти няма да си тръгнеш жива от тук! Само когато ни върнеш Умут, тогава ще те пуснем – заканва се Азизе.

Фюсун ѝ казва, че прави грешка, защото всяка една минута, в която я задържа тук, играе против малкия Шадоглу и когато те я пуснат, Умут ще им бъде върнат.

Азизе пуска Фюсун да си ходи.

Ярен случайно разбира, че Фюсун е отвлякла бебето на Раян.

Джихан, Азизе, Фърат и Махфуз при стигат в къщата на Миран, а Хандан ги пита къде са били, докато са отвличали детето на Раян…

В същото време идват Миран и Раян, а Миран ѝ казва, че тя ще стои тук, докато той търси сина им, защото не може да рискува и нейния живот.

Раян вижда Азизе и я пита, кои са били хората, които са взели сина ѝ от нея и какво искат от тях. Азизе ѝ казва, да не се притеснява, че те ще намерят Умут и нищо няма да се случи с него.

-Нищо няма да се случи с него, така ли? Хора с пистолети взеха сина ми, за да си поиграят с него?! Заради теб го взеха! Да си отмъстиш, да бъде проклето твоето отмъщение! Аз съм съсипана! Татко почина, Умут го отвлякоха! Нищо не е свършило! Като отмъстиш, татко ще се върне ли обратно? Кога твоята ненавист е свършвала с нещо хубаво! И ето отново аз страдам, аз горя, но този огън е друг! Ако нещо се случи със сина ми, аз ще ви прокълна!
-Раян, дъще, ние ще го намерим – казва Азизе.
-Аз помолих ли, те да спреш?! Да не си отмъщаваш! Но ти не ме послуша! Ако Миран не гонеше това отмъщение, той щеше да си е вкъщи и Умут щеше да е до мен, но не те взеха малкото ми дете! Ти също се махай ! – казва Раян и гони Азизе от къщата си, а след това на всички казва да се махат и от стрес, и безпокойство губи съзнание.

Миран отива да говори с Фюсун, а Насух забранява на Джихан и Азизе да правят каквото и да било, докато Фюсун не върне Умут, защото те двамата всички ще унищожат с тяхната ненавист и жажда за отмъщение.

Фюсун казва на Миран, че ще върне сина му, но ако убеди всички, че Джихан е убиецът на Хазар, а не тя.

Фюсун казва на Миран, че ще върне сина му, но ако убеди всички, че Джихан е убиецът на Хазар, а не тя.

Миран отива при Фюсун и ѝ казва, че тя му дължи два живота: първият за неродената му дъщеричка, а втория за баща му. Фюсун му казва, че ще върне сина му, но при едно условие – всички трябва да повярват, че убиец на Хазар е Джихан, но най-вече трябва да убеди Азизе и благодарение на него, тя ще излезе от тази мръсна история с чисти ръце и Азра ще разбере, че тя е невиновна, а след това ще се махне от Медиат заедно с дъщеря си.

Азра решава да се жертва в замяна на това Фюсун да върне Умут.

Азра отива при Фюсун и я пита още колко пъти ще се срамува заради нея, че в жилите им тече една и съща кръв?! Азра и казва, че тя я е предупредила, да не я изпитва с отсъствието си, но тя забравила колко може да бъде жестока, дори г-н Хазар…

Фюсун я прекъсва и ѝ казва, че не е толкова жестока, защото тя не е убила Хазар и е отвлякла Умут, защото те искат да обвинят нея за смъртта на Хазар.

Азра пита майка си, какво иска, за да върне Умут, ако дойде тя при нея ще го направили, а Фюсун ѝ казва, че да.

-Добре! Аз ще дойда с теб, но ти върни Умут на Миран и Раян – казва Азра.
-Първо ти, защото аз не смятам да рискувам – казва Фюсун.
-Добре, но дай ми ден, за да се сбогувам с хората, които ме смятат за част от тяхното семейство!

Джихан разбира истината, която не виждаше досега, че баща му много го обича и съжалява, че е трябвало да го разбере, когато е починал брат му. И решава да се грижи и защитава Миран и Раян, както би го направил брат му ако беше жив..

Независимо от заплахите на Насух, Азизе няма да се спре, докато не си отмъсти за смъртта на сина си.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав , Вятърничав (Diema Family)

"Вятърничав", еп.113 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.112 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.111 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.110 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.109 - какво ще се случи...