Актуално Какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.223 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Азизе спазва обещанието, което даде на Хазар и напуска града. Миран разбирайки, че баба му сдържала обещанието си към него я връща, което много ядосва Хазар. Фюсун иска Фърат да поеме управлението на компанията. Азра дава шанс на Фюсун. Вижте още какво ще се случи в еп.223 на турския сериал "Вятърничав", който може да гледате на 17 ноември 2021 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 222 на турския сериал „Вятърничав“ оказва се, че Раян може да умре при раждането, но тя не се отказва роди бебето, но решава, че ще го пази в тайна от Миран. Азра разбира, че е дъщеря на Фюсун. Хазар казва майко на Азизе.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 223 на „Вятърничав“, който може да гледате от 22:00 часа на 17 ноември 2021 по Diema Family.

  • След като Хазар спази обещанието си и каза на Азизе “мамо”, Азизе напуска града.
  • Азра призна на Миран и Раян, че тя е помолила леля си Азизе да не казва на Фюсун, че тя е нейна дъщеря, при което Раян казва на Миран, че това означава, че г-жа Азизе е изпълнила обещанието си и го моли да отиде и да я върне обратно.
  • Миран настига колата на Азизе и ѝ казва, че трябва да се върне обратно, но тя му казва, че не може, защото е дала дума на Хазар, но Миран ѝ отвръща, че той ще говори с него, а тя трябва да се върне, за да оправи всичко, което е объркала в миналото, а и е дал дума на Раян, затова да избира или сама ще се върне, или той ще я върне на сила.
  • Дилшах разбира какво крие Раян.
  • Фюсун иска Фърат да поеме управлението на компанията.
  • Миран казва на баща си и дядо си, че е върнал Азизе, която много ядосва Хазар.
  • Насух казва на Азизе, че няма да преживее ако я загуби за втори път
  • Азра решава да даде шанс на Фюсун.
„Вятърничав“, еп.224 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Вятърничав“, еп.224 (Diema Family) - какво ще се случи...

Миран и Фърат се скарват. Раян унищожава документът, който разкрива, че може да умре при раждането, но Дилшах преди това го снима на телефона си. Мелике...

Фюсун иска Фърат да поеме управлението на компанията.

Фюсун се среща с Фърат и го пита, дали знае, че Азат напуска председателският пост в компанията, а той като единствен мъжки наследник на Асланбей трябва да се кандидатира за този пост, защото управлението на компанията трябва да се поеме от Асланбей.

Фърат я пита да не се е побъркала, защо трябва да прави това? Фюсун му отвръща, за да бъде силен! Фърат я пита, дали не се опитва да развали отношенията им с Миран? Фюсун му казва да се опомни, защото не трябва да позволява да го командват, а нека да погледне Миран, дали той също мисли така за него? Фърат се ядосва и я пита, дали ги познава, че си позволява да говори такива неща?!

- Миран те използва, и не трябва човек да ви познава, за да не го види!

Миран казва на баща си и дядо си, че е върнал Азизе, която много ядосва Хазар.

В Шадоглу, Хазар признава на баща си, че днес е идвала Азизе, за да се сбогува, защото той я е помолил да напусне града, защото е сметнал, че така ще бъде най-добре за всички. Насух се ядосва на сина и го пита, че е разбрал, че в сърцето му няма място за Айше, но за баща му, също явно няма?!

- Хазар, ти не помисли за мен?
- Татко, нима има друг изход?!
- Да има! Когато това засяга семейството ни, изход има винаги! - казва ядосан Насух и тръгва да излиза, но идва Миран и го пита, какво е станало, за къде бърза!
- Да върна Айше - отговоря Насух.
- Не е трябва никъде да ходиш, защото аз оправих всичко! - казва Миран.
- Не разбрах, какво си оправил, Миран? - изненадан пита сина си Хазар, а Миран му казва, че няма нищо за разбиране, върнал е Азизе.

Хазар вдига скандал на Миран, който чува дори Раян...

Насух казва на Хазар, че Миран е постъпил правилно, защото всички заслужават втори шанс!

Миран казва на баща си, че не е искал да го обиди, а е искал Азизе да бъде по-близо до тях, за да покаже, че се е променила, а не да им стане враг.

- Двамата правете каквото искате, но аз не съм като вас и няма толкова бързо да забравя за болката, която тя ни причини - казва Хазар на Миран и баща си.

Миран се опитва да каже на дядо си, че не е искал така да постъпи с баща си, но Насух го прекъсва и му казва да не се разстройва, защото е постъпил правилно като е върнал Айше.

Миран излиза от имението на Шадоглу и вижда Раян, на която казва, че не знае, дали правилно е постъпил като е върнал Азизе, защото баща му много се е ядосал. Раян му казва, че баща ѝ се ядосва не толкова на това, че е върнал Азизе, а не може да приеме, че тя е негова майка. Раян му казва, че той е постъпил правилно и ще видят, дали Азизе ще се възползва от вратата, която са ѝ отворили.

Насух казва на Азизе, че няма да преживее ако я загуби за втори път

Насух се ядосва на Азизе, че е искала да напусне града, а тя му казва, че е постъпила така, защото Хазар е поискал.

- Насух, аз се срамувам да погледна сина си в очите, а и след като моето присъствие го притеснява, аз бях длъжна да си замина!
- А кой съм аз за теб?!
- Що за въпрос, Насух? Имам ли си някой друг, освен теб!
- Ти ми каза да почакам, да оправиш всичко и виж, относно Миран, нямаше надежда, но той направи крачка към теб, не е ли така?

Азизе се усмихва и му казва, че е така и Миран е станал надежда за нея и е дал сила.

Насух казва на Азизе, че няма да преживее, ако я загуби още едни път и ако си тръгне, това ще го убие!

Азра решава да даде шанс на Фюсун.

Азра се обажда на Фюсун и я пита, дали може да се срещнат още тази вечер, а Фюсун веднага се съгласява и ѝ казва къде.

Фюсун и Азра се срещат, а Фюсун я пита защо е искала да се срещне с нея?

- Вие се оказва, че сте моята майка! - казва Азра, а Фюсун я пита как е разбрала? Азра я пита, дали се е опитвала да го скрие от нея?
- Не, нима това е възможно?! Аз исках да ти кажа, но се опитвах, да избера подходящият момент. Гюнеш, заклевам ти се, аз не знаех, че си жива! Защото ми казаха, че си починала!

Азра я пита, дали се е казвала Гюнеш (на бълг. Слънце)? Фюсун ѝ казва, че тя и е дала това име, защото си е казвала още докато не е била родена, че нейното дете ще освети и стопли нейният свят. Азра я пита, защо тогава я е оставила, а Фюсун ѝ казва, че има много неща, които трябва да и разкаже, но ще и трябва време.

- Моля те, дай ми време, за да ти обясня всичко, Гюнеш! Хайде да си дадем шанс една на друга!
- Да си дадем! - казва Азра, Фюсун силно я прегръща.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав , Вятърничав (Diema Family)

"Вятърничав", еп.113 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.112 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.111 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.110 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.109 - какво ще се случи...