Актуално Какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.222 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Оказва се, че Раян може да умре при раждането, но тя не се отказва роди бебето, но решава, че ще го пази в тайна от Миран. Азра разбира, че е дъщеря на Фюсун. Хазар казва майко на Азизе. Вижте още какво ще се случи в еп.222 на турския сериал "Вятърничав", който може да гледате на 16 ноември 2021 по Diema Family от 22:00 часа.

„Вятърничав“, еп.222 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.222 (Diema Family) - какво ще се случи...

В епизод 221 на турския сериал „Вятърничав“ се оказва, че Ярен наистина е бременна. Миран казва на Азизе, че ако върне дъщерята на Фюсун, може да й прости. Азра отива при Азизе и я пита, коя е тя и кои са нейните родители?


НА КРАТКО какво се случва в епизод 222 на „Вятърничав“, който може да гледате от 22:00 часа на 16 ноември 2021 по Diema Family.

  • Азат и Гюнул обсъждат връзката си и чувствата си въпреки трудностите.
  • Азра разбира, че е дъщеря на Фюсун, а Фюсун е бясна на Азизе, че с писмото на мъжа ѝ, тя е блокирала пътя към дъщеря ѝ.
  • Миран ядосан не иска да изслуша Азизе, защо не е казала на Фюсун, коя е дъщеря и.
  • Въпреки че може да умре при раждането Раян взема решение да роди бебето, като до тогава, ще пази този факт в тайна от Миран.
  • Хазар казва на Азизе майко.
  • Азра казва на Миран и Раян, че тя е помолила Азизе, да не казва на Фюсун, коя е дъщеря ѝ.

Хазар пита Миран, дали наистина е простил на Азизе, а той му казва, че не е, а само и е дал шанс, за да покаже, че се е променила. Хазар му казва, как може да даде на тази ужасна жена шанс и докато Азизе е около тях, никой няма да може да живее спокойно.

- Синко, ти ще ме слушаш и ще държиш по-далече от семейството, тази жена! Разбра ли ме?
- Разбрах, татко, но аз не съм простил на Азизе! Ако Раян не беше ме помолила, аз и шанс нямаше да ѝ дам! Но както ти мислиш за мен, така и аз мисля за сина си и не искам и той да преживее същото, което преживяхме ние!

Азат и Гюнул обсъждат връзката си и чувствата си въпреки трудностите.

Есма пита Азизе, какво се е променило, че е дала писмото на Азар, нали е искала Фюсун да се сближи с дъщеря си, а след това да даде на Азра писмото.

Азизе казва на Есма, не е ли чула, че Миран ще и даде шанс, но само ако каже на Фюсун, коя е нейната дъщеря!

- Добре, но нищо няма да се промени, Азра няма да прости на майка си! - казва Есма, а Азизе и отговаря, че Азра може в бъдеще да даде още един шанс на майка си.
- Есма, шансът, който ще ми даде Миран е по-важен от това да си отмъстя на Фюсун – казва Азизе.

Азра разбира, че е дъщеря на Фюсун, Фюсун е бясна на Азизе, че с писмото на мъжа ѝ, тя е блокирала пътя към дъщеря ѝ.

Фюсун получава писмо от Хасан – бащата на Азра, което Азизе ѝ изпрати.

В което той пише до дъщеря си, за да знае, че не се отказал от нея, но е бил много болен, затова я е оставил.

Същото писмо е Азизе е дала и на Азра, която също го чете.

„Майка ти е жива дъще и ще разбереш, когато пораснеш. Или тя ще дойде при теб, или ти сама ще я намериш. Когато я намериш, не и се сърди! Твоята майка се отказа от теб, Гюнеш! Не те искаше! Ти беше съвсем мъничко момиченце, но тя те остави при мен и си тръгна! Фюсун Асланбей – майка ти избра фамилията и парите! Ако знаех, че ще ти бъде майка, бихте върнал на нея, но тази, която се е отказала един път, ще се отказва всеки път....“

Азра ядосана отива при майка си и я пита, дали си спомня, че я е питала, коя е Фюсун, а тя и казала, че не е важно. Дилшах отново и казва, че Фюсун не е важна за тях, а Азра показвайки писмото, което държи в ръката си и ѝ казва, че и е вярвала и наричала майко, но тя през цялото време я е лъгала.

Миран ядосан не иска да изслуша Азизе, защо не е казала на Фюсун, коя е дъщеря и.

Азизе се среща с Миран, а той ядосан я пита, какво отново е направила?

- Ти, нали обеща да кажеш, коя е дъщерята на Фюсун? - казва Миран

Азизе му отвръща, че да, а Миран и казва, че Фюсун му е обадила и е казала, че тя и е преградила пътя към дъщеря ѝ с писмото оставено от мъжа ѝ!

Азизе му казва, че не е така и иска да му обясни, какво се е случило, но гневът на Миран избухва отново с пълна сила:

- Азизе Асланбей, ти си най-ужасният човек на този свят. Аз ти дадох шанс, заради Раян, но ти го загуби. Затова не смей да се доближиш до жена ми и семейството ми!

Миран си тръгва без да изслуша баба си...

Хазар казва на Азизе, че ако напусне Медиат в замяна на това, той ще и прости.

- В деня, в който си тръгнеш, аз ще направя всичко, което поискаш – казва Хазар на Азизе.

Миран прави люлка, на която да люлее Раян със сина им, когато се роди, а тя ще ми пее с красивия си глас. Миран обещава на Раян, че ще види колко щастлив ще бъде техният син.

- На нашият син много ще му провърви, че ще има баща като теб! - казва Раян

Миран сънува сън, в който губи сина си и се събужда много разстроен и тъжен, че е загубил сина си. Раян го успокоява, че това е само сън, а Миран и казва, че няма да издържи ако нещо се случи с бебето, а Раян го успокоява, че всичко ще е наред и тя няма да позволи нещо да се случи с него.

- Много скоро, Омут ще бъде с теб и ти ще го държиш здраво и никога няма да пуснеш! - казва му Раян, а Миран я уверява, че никога няма да позволи нещо да се случи с него.

Въпреки че може да умре при раждането Раян взема решение да роди бебето, като до тогава, ще пази този факт в тайна от Миран.

Разбираме, че лекарката е казала на Раян, че тя не може да роди, въпреки че с бебето всичко е наред, но ако реши да го роди, тя може да умре при раждането, затова трябва да прекъснат бременността, докато все още имат време.

Раян казва на гинеколога, че е решена да роди бебето си.

- Нали сте наясно, че може да умрете? – пита лекарката Реян, а тя и отговоря, че когато става дума за живота детето ѝ, нима майката може да мисли за себе си и тя е готова да жертва живота си за сина си!

Хазар казва на Азизе майко.

Азизе идва при Хазар и му казва, че е мислила върху, това което и казал, и той е бил прав, затова тя е решила да замине!

- Аз заминавам, Хазар!
- Добре! Благодаря! Тръгвай и не се връщай г-жа Азизе! Какво стоиш, какво чакаш? Защо ли питам? Нима, Азизе Асланбей, ще направи нещо, без да получи нещо в замяна?
- Хазар, от как те почувствах в корема си, аз чакам този момент, за да ми кажеш мамо.

Хазар и казва, че по никакъв начин не иска да бъде свързан с нея, но не иска да нарушава думата, която и е дал, затова....

- Тръгвай си! Вземи живота си, любовта си и съжалението си, и заминавай, мамо!

С усмивка на устата и сълзи на очите, Азизе благодари на сина си... Объркан Хазар се връща обратно вкъщи.

- Господи, сега може да ме прибереш, за да понеса наказанието си за всичките си грехове! - говори си сама Азизе и вижда Раян, която се връща от болницата. Раян я пита, защо е дошла, а Азизе и казва, че е дошла да се сбогува, защото заминава.
- Какво означава, че заминаваш?
- Хазар така поиска и аз заминавам! Ако синът ми е добре е тук, аз ще се откажа от всичко, само той да е добре!

В същото време излиза Миран и виждайки Раян, че я е търсил, а след това се обръща към Азизе и я пита, какво прави около неговата къща?

- След като искаш да заминеш, какво правиш с Раян? - пита Миран, а Раян му казва, че са се срещали случайно.

Миран ѝ казва, че не вярва в случайности, когато става въпрос за Азизе и я пита, дали не се опитва да накара Раян да поговори с баща си, а Раян го прекъсва и му казва, че не е справедлив...

Миран я пита, защо е тук, а Азизе му казва, че да я благословят, а той ѝ отвръща, че да не е вода да я благославя... и ѝ казва, че не е спазила обещанието си и не е казала, коя е дъщерята на Фюсун.

Азизе му казва, че има нещо, което не знае, а Миран отново я прекъсва, че това е любимата ѝ фраза, но той нищо и не иска да знае, но след като заминава, прав ѝ път! Азизе си тръгва, а Раян пита Миран, дали ще и позволи, така да си замине.

Азра казва на Миран и Раян, че тя е помолила Азизе, да не казва на Фюсун, коя е дъщеря ѝ.

Раян си говори с Миран и се чуди, защо Азизе не се е възползвала от шанса, който той и е дал, защо не е казала, коя е дъщерята на Фюсун?

- Защото аз помолих леля Азизе да не казва! Аз съм дъщерята на Фююсун! - казва Азра, която чува разговорът им.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав , Вятърничав (Diema Family)

"Вятърничав", еп.113 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.112 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.111 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.110 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.109 - какво ще се случи...