Актуално Какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.221 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Оказва се, че Ярен наистина е бременна. Миран казва на Азизе, че ако върне дъщерята на Фюсун, може да й прости. Азра отива при Азизе и я пита, коя е тя и кои са нейните родители? Вижте още какво ще се случи в еп.221 на турския сериал "Вятърничав", който може да гледате на 15 ноември 2021 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 220 на турския сериал „Вятърничав“ Раян крие от Миран, че бременността ѝ не протича нормално. Дилшах иска да удари Раян, защото иска да помири Миран и Азизе, но е спряна от Миран. Ярен казва на майка си, че е излъгала, че е бременна, а Фюсун иска да я прегледа акушерка.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 221 на „Вятърничав“, който може да гледате от 22:00 часа на 15 ноември 2021 по Diema Family.

  • Оказва се, че Ярен наистина е бременна.
  • Миран казва на Азизе, че ако върне дъщерята на Фюсун, може да й прости.
  • Азра отива при Азизе и я пита, коя е тя и кои са нейните родители?
  • Махфуз идва да се види с Раян и тя за първи път го нарича татко.
  • Азат се оттегля от председателския пост, след като се разбира, че баща му е взел пари от сметката на компанията.

Текст от potv.bg
„Вятърничав“, еп.222 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Вятърничав“, еп.222 (Diema Family) - какво ще се случи...

Оказва се, че Раян може да умре при раждането, но тя не се отказва роди бебето, но решава, че ще го пази в тайна от Миран....

Оказва се, че Ярен наистина е бременна.

Хандан чака акушерката да прегледа Ярен, и в същото време притеснена се опитва да се свърже с Джихан и когато той ѝ се обжда, тя му казва, че Фюсун ги е довела в имението на Асланбей, но Ярен не е бременна и бързо да идва, защото Фюсун ще убие дъщеря им.

Джихан идва в имението на Асланбей, а Фюсун му казва, че е много нетърпелив, да разбере, че ще става дядо.

Акушерката си свършва работата, а Ярен и казва, че знае, че не е бременна, но тя ще и даде много пари, за да излъже Фюсун, защото в противен случай ще я убие, но акушерката е не покупна.

Акушерката излиза, а Фюсун я пита какъв е резултатът?

- Бременна е – казва акушерката.

Фюсун е изненадана, но най-вече е изненадана Ярен.

Хандан пита дъщеря си, дали е дала пари на акушерката, а Ярен ѝ отвръща, че и е предложила, но тя не приела, но тя наистина е бременна.

Хандан си отдъхва и казва на мъжа си, че се е случило чудо.

Тримата тръгват да си ходят, но идва Фюсун, която им казва, че мястото на Ярен е тук. Джихан казва, че няма да спори с нея, но мястото на дъщеря му е в неговия дом, но Ярен му казва, че Фюсун е права и тя ще остане да живее в имението на Асланбей и те не трябва да се притесняват за нея.

Текст от potv.bg

Миран казва на Азизе, че ако върне дъщерята на Фюсун, може да й прости.

След като излизат от болницата Раян казва на Миран, че трябва да обзаведат стаята на бебето, но за да може то спокойно да спи в нея, трябва да решат проблемът с г-жа Азизе.

Миран и Раян отиват при Азизе, а Миран казва на Азизе, че ще и даде шанс и може да ѝ прости, но само ако върне дъщерята на Фюсун.

Раян казва на Миран, че знае, колко му е било трудно, но заради бебето и нея, той е дал шанс на г-жа Азизе и тя му е много благодарна.

Хандан казва на Зехра, че Ярен е бременна.

Текст от potv.bg
Миран прави изненада на Раян, като я води в офиса на фондацията, която направи, за да помагат на момичета и жени, който искат да се образоват.
Миран прави изненада на Раян, като я води в офиса на фондацията, която направи, за да помагат на момичета и жени, който искат да се образоват.
Азра отива при Азизе и я пита, коя е тя и кои са нейните родители?

Азра отива при Азизе и я пита, коя е тя и кои са нейните родители?

Азизе ѝ казва, че тя е направила най-доброто за нея, а Азра я пита какво право е имала тя, че да вземе такова решение. Азизе ѝ казва, че не тя, а баща ѝ е решил да я защити от майка ѝ. Азра я пита, кои са майка ѝ и баща ѝ, а Азизе ѝ отговоря, че ще и каже.

Миран и Раян отиват и купуват неща, за да обзаведат стаята на бебето.

Хората на Миран разтоварват покупките в детската стая, а Раян казва на Миран, че трябва да прочете книжките за отглеждането на бебето, но иска да ѝ обещае, че и той ще ги прочете. След това го пита, дали си спомня, че когато е разбрал, че е бременна и е обещал, че никога няма да оставя детето им, а Миран отново ѝ обещава, че то ще бъде най-щастливото дете на света.

След като Миран излиза, за да отиде на събранието, което организира Фърат, Раян започва да плаче и не може да разбере, защо съдбата я наказва така и тя никога няма да види как расте нейното дете.

Текст от potv.bg

Махфуз идва да се види с Раян и тя за първи път го нарича татко.

Виждайки го Раян го пита какво се е случило, а Махфуз и казва, че не е издържал, като знае, че душата на дъщеря му я боли, и решил да бъде до нея.

Виждайки детските вещи, Махфуз казва на Раян, колко много съжалява, че на времето не е бил до майка ѝ, когато тя се е родила и не я е взел на ръце. - Не може да съжаляваме за нещо, което не може да се върне, татко.

- Ти ме нарече татко?! - изненадан е Махфуз.
- Защото ти си ми баща, независимо, че не си бил до мен, докато растях, аз виждам съжалението в очите ти и колкото пъти да го отричам, ти си мой баща!
- А ти моя дъщеря – казва Махфуз и прегръща Раян и ѝ казва, че винаги ще бъде до нея.

В този момент влиза Хазар, но виждайки Махфуз казва, че ще мине по-късно, а той му казва, че тъкмо си е тръгвал.

Раян казва на Хазар, че днес са били при г-жа Азизе и Миран се е съгласил да и даде шанс да и прости, но Хазар никак не харесва това.

Азат се оттегля от председателския пост, след като се разбира, че баща му е взел пари от сметката на компанията.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав , Вятърничав (Diema Family)

„Вятърничав“, еп.255 и 256 - ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.254 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.253 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.252 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.251 (Diema Family) - какво ще се случи...