Актуално Какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.216 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Раян започва да кърви, притеснена за бебето отива в болницата с Азра и се ядосва на Миран, че не е до нея. Ярен се опитва да се самоубие, но семейството ѝ успява, да го предотврати. Вижте още какво ще се случи в еп.216 на турския сериал "Вятърничав", който може да гледате на 8 ноември 2021 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 215 на турския сериал „Вятърничав“ Миран е ядосан на Раян, че е знаела истината и не му е казала, а вместо това защитила Азизе. Азра казва на Фюсун, че е ужасна жена. Азизе заплашва Фюсун, че ще разкаже на дъщеря ѝ цялата истина.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 216 на „Вятърничав“, който може да гледате от 22:00 часа на 8 ноември 2021 по Diema Family.

  • Миран разбира, че Фърат също е знаел, но не му е казал истината.
  • Раян започва да кърви, притеснена за бебето отива в болницата с Азра и се ядосва на Миран, че не е до нея.
  • Фюсун разбира, че Ярен е убила Харун и ѝ изпраща подарък въже, с което да се обеси. Ярен за малко да се обеси, но е спасена от брат си и баща си. Джихан решава със семейството си да замине за Истанбул.
  • Раян не може да прости на Миран, че си снощи си тръгна и я остави сама.

Миран разбира, че Фърат също е знаел, но не му е казал истината.

Фърат открива Миран в къщичката, в която живееха преди с Раян и го пита, защо не е до Раян и детето си, а Миран му отговоря, че най-силната болка причиняват, тези който най-силно обича.

- Раян е знаела всичко, но е скрила от мон.
- Миран това е Раян, твоята душа, жената, която обичаш и жената, която те обича. Тя сигурно е имала причина, но най-главното, че го е направила, заради тебе, не е ли така?
- Фърат, тя не е била длъжна да го прави. Ето ти, ако знаеше истината, нямаше ли да ме кажеш?

Фърат си мълчи, а Миран разбира, че и той е знаел и отново се ядосва...

Сутринта Хазар се връща вкъщи и разбира, че Джихан също е знаел, че Азизе му е майка и отново се ядосва, че всички са знаели, освен него и заминава за фабриката.

Притеснена за бебето Раян отива в болницата с Азра и се ядосва на Миран, че не е до нея.

Притеснена за бебето Раян отива в болницата с Азра и се ядосва на Миран, че не е до нея.

Раян се събужда с ужасни болки и вижда, че кърви и отчаяно вика за помощ. На помощ ѝ се притича Дилшах, която се опитва да я успокои и вика Азра да помогне. Азра казва на Раян, че бързо трябва да отидат в болницата. На входа се сблъскват с Фърат и Зайнеп, а Фърат които като виждат в какво състояние е Раян я взема на ръце и казва на Азра, че ще ги откара в болницата.

Азра казва на майка си, да остане вкъщи, защото се е обадила на Миран и като дойде да му каже, веднага да дойде в болницата.

Миран се прибира и вижда следи от кръв в двора и пита майка си къде е Раян, а тя му отвръща, че Раян е започнала да кърви и Азра я е завела в болницата. В същото време идва Зехра и ядосана пита Дилшах и Миран, какво са направили на дъщеря ѝ?

- Всичко е заради вас! Какви хора сте вие? Вие измъчихте Раян! Малко ли страда! Що за мъж си ти, защо остави бременната си жена сама, Миран? Нима не ми обеща, че ще се грижиш за дъщеря ми, така ли се грижиш...

Миран моли Зехра да спре да говори, а тя му казва, че няма да се спре, но ѝ става зле и пада на земята. Миран ѝ казва, че отива в болницата и ѝ обещана, че ще доведе дъщеря ѝ и внук ѝ.

Фърат се опита да се свърже с Миран, но не може да се свърже с него и много се ядосва, Зайнеп го моли да се успокои... В същото време пристига Миран и отива при Фърат и го пита как е Раян и дали бебето е добре.

- Ти мен ли ме питаш за своята жена и дете?
- Фърат, много съм ядосан, не искам да е обидя!
- Вече ме обиди!
- Добре, прав си, но ми кажи, какво каза лекаря?

Фърат казва на Зайнеп да ги остави за малко насаме и ударя един юмрук на Миран, а след това му казва да ходи да попита лекаря за състоянието на жена си и бебето.

Вътре в болницата Раян се притеснява и пита Азра, дали бебето е добре? Азра гледа монитора 1-2 минути, а след това си отдъхва и казва, че всичко е наред и ако не и вярва, да чуе сина си... Раян чува сърчицето на бебето си и се усмихва щастливо...

В този момент идва Миран и я пита, дали е добре, а чувайки сърчицето на бебето, започва да плаче.

Азра им казва, че отива да се измие, а на Раян казва, да се приготвя да си ходят.

Миран пита Раян, дали е добре, но тя не иска да му говори, а Миран я моли да му прости, но тя си тръгва и го остава сам в болничната стая.

Фюсун разбира, че Ярен е убила Харун и ѝ изпраща подарък въже, с 
което да се обеси. Ярен за малко да се обеси, но е спасена от брат си и 
баща си....

Фюсун разбира, че Ярен е убила Харун и ѝ изпраща подарък въже, с което да се обеси. Ярен за малко да се обеси, но е спасена от брат си и баща си. Джихан решава със семейството си да замине за Истанбул.

Докато Джихан и Хандан се чудят какво да правят, Ярен взема въжето и излиза от стаята, добре че идва Азат и пита родителите си, какво правят, а Хандан му казва за въжето, Азат им казва, че в кутията няма нищо, а Хандан с писък казва на Азат и Джихан да бързат, защото Ярен ще се обеси. Тримата излизат и виждат, как Ярен си слага примката на гушата и блъска стола на който е стъпила. Азат бързо хваща сестра си за краката и моли баща си, да му помогне. Хандан си мисли, че е загубила дъщеря си, но Ярен идва на себе си. Ярен казва на баща си, че ако не се махват от тука, тя отново ще се опита да се самоубие, защото Фюсун няма да ги остави намира, докато не убие някой от семейството. Джихан казва на Азат и Хандан, че се местят в Истанбул.

Раян не може да прости на Миран, че си снощи си тръгна и я остави сама.

Раян не може да прости на Миран, че си снощи си тръгна и я остави сама.

След като се връща вкъщи, Раян пита Миран: - Какво ти направих толкова? Аз ви мислех само доброто – на теб и татко! Моята единствена вина е това, че криех това, което знаех. Но и ти си крил от мене, аз загубих детето си, а ти го скри от мен. Аз виках, ядосвах се, но нима те оставих, Миран?! Бях да теб, а какво направи ти? Това, което можеш най-добре – да ме оставиш! А аз направих това, което сметнах, че е правилно, протегнах ръка за помощ на Азизе, но не против теб, а заради теб, защото тя иска да се промени. Аз и дадох същият шанс, както на теб в миналото.

- Раян, ти не си виновна!
- Тогава, защо си тръгна, Миран?! Защо ни остави с бебето сами?! Ти ми обеща, че ще си до мен, каквото и да става! - бясна е Раян.
- Аз съм до теб, до края на живота си !
- Не, ти снощи не беше до мен, а сутринта, когато бях в ужасно състояние, теб отново те нямаше! Махай се Миран!
- Къде да ходя?
- Където си бил снощи! - казва Раян и му затваря вратата.

Миран отново моли Раян да му прости...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав , Вятърничав (Diema Family)

"Вятърничав", еп.113 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.112 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.111 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.110 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.109 - какво ще се случи...