Актуално Какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.215 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Миран е ядосан на Раян, че е знаела истината и не му е казала, а вместо това защитила Азизе. Азра казва на Фюсун, че е ужасна жена. Азизе заплашва Фюсун, че ще разкаже на дъщеря ѝ цялата истина. Вижте още какво ще се случи в еп.214 на турския сериал "Вятърничав", който може да гледате на 5 ноември 2021 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 214 на турския сериал „Вятърничав“ Раян организира вечеря, за да може Азизе да разкрие, че тя е майка на Хазар, но Фюсун я изпреварва и семейният скандал избухва с нова сила.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 215 на „Вятърничав“, който може да гледате от 22:00 часа на 5 ноември 2021 по Diema Family.

  • Раян не знае как ще обясни на Миран, че тя е знаела истината
  • Азра казва на Фюсун, че е ужасна жена и я гони от къщата на Миран.
  • Хазар отказва да приеме, че Азизе е негова майка.
  • Миран е ядосан на Раян, че е знаела истината и не му е казала, а вместо това защитила Азизе.
  • Дилшах моли Азра да си замине в Истанбул, а тя ѝ казва, че вече втори път я моли да си върви и не знае какво крие от нея, но тя няма да си тръгне.
  • Азизе заплашва Фюсун, че ще разкаже на дъщеря ѝ цялата истинаТекст от potv.bg

Раян не знае как ще обясни на Миран, че тя е знаела истината

Раян плачейки казва на майка си и дядо си, че не знае как ще обясни на Миран, когато разбере, че тя е знаела. Зехра я пита, какво е знаела, а Раян и казва, че е знаела, че Азизе е майка на баща ѝ. Насух ѝ казва да не се притеснява, защото те всичко ще оправят и казва на Зехра да заведе Раян да си почине.

- Дядо, татко трябваше от нас да разбере, а не от Фюсун! - нервира се Раян.
Текст от potv.bg
Азра казва на Фюсун, че е ужасна жена и я гони от къщата на Миран.

Азра казва на Фюсун, че е ужасна жена и я гони от къщата на Миран.

Азизе седи на стълбите в двора, в къщата на Миран, а Фюсун чака шофьора си да докара колата, но идва Азра и ѝ казва, че има много хубаво петно на ръката, което приличало на роза.

- Коя си ти? - пита я Азра.
- Дъще, аз...
- Каква дъщеря съм ти аз?! Ти за малко не ни уби в тази катастрофа.
- Аз не знаех.
- За какво не си знаела ? Как може да дойдеш и без капчица срам, да кажеш, че си го направила ти! Как може да си толкова ужасна жена?! Каквото и проблеми да си имала с леля Азизе, как може да ни причиниш това?! Ти не знаеш ли, какво е човечност и състрадание, нямаш ли деца? Махай се веднага от тука!

Фюсун само гледа Азра и не казва нищо, но Азра я хваща за ръката, за да ѝ покаже, че трябва да си върви, но един от хората хваща ръката на Азра, а Фюсун със заповеднически тон му казва, да си махне ръката...

- Като гледа човек отстрани си мисли, че е човекът срещу него е несправедлив, безсъвестен и убиец, но когато го разгледаш от близо, разбираш, че жертвата е именно той!

Азра прекъсва Фюсун и я пита какви ги говори, като преди 5 минути е видяла, какво е направила с това семейство, а също така е видяла катастрофата и за малко не е умряла в нея и ѝ казва, че или сама ще си тръгне или ще се обади на полицията.

Фюсун стои като статуя, а Азра ядосана ѝ повтаря да се маха от тука, но се намесва Дилшах и моли Азра, да влязат, а Азра прегръща Дилшах и влизат в къщата. След нея Фюсун тихо казва: - Гюнеш, дъще! След което поглежда Азизе и без да каже и дума си тръгва.

Текст от potv.bg

Раян продължава да плаче и чуди, как ще погледне баща си и Миран в очите, а Зехра гледайки свекър си, казва, че тя не е виновна, а тези, които са и разкрили тайната и оставили по средата.

Насух казва на Раян, че Зехра е права и той ще говори и с Миран и с баща ѝ, но Раян му казва да не прави нищо, за да не усложнява нещата.

Идва и Азизе, която казва, че за всичко е виновна тя, че я е помолила за помощ и сега тя страда, заради нея. Раян ѝ казва, че е много късно и се прибира. Зехра се нервира и казва на Насух и Азизе, че не знае, за кой път дъщеря ѝ, плаче заради тях двамата... и го оставя сами на улицата.

Азизе казва на Насух, че Захра е права, а тя само вреди на любимите си хора. В този момент пристига Махмуд, а Насух казва на Азизе, че не може да я остави в това състояние, но Азизе му казва да се прибира, защото тя има една работа да уреди.

Хазар отказва да приеме, че Азизе е негова майка.

Текст от potv.bg

Миран се прибира, а Зехра го пита, къде е Хазар, а той ѝ казва, че не е искал да се върне, но е добре и да не се притеснява.

Миран влиза и чува как майка му казва на Реян, че е знаела, че Азизе е баба на Миран и затова я е спасила, а Раян и казва, че да.

- Знаела си? - изненадан казва Миран, а Раян от притеснение, че Миран е разбрал, изпуска чашата с вода, която държи в ръката си и тя се разбива на пода.

Миран е ядосан на Раян, че е знаела истината и не му е казала, а вместо това защитила Азизе.

Раян му казва, че не му е казала, защото си е мислела, че ако видят как г-жа Азизе се старае, те ще ѝ простят.

- Раян, мислиш ли, че аз ще простя на тази жена?! А и си тръгнала да я оправдаваш! - ядосва се Миран.

Азра, Дилшах и Зехра излизат в двора, защото чуват как си крещят Миран и Раян.

- Миран, никой не оправдавам и защитавам, но тя е твоя баба и майка на баща ми.

Миран ѝ казва, че тази жена е чудовище, която е искала, той да убие баща си. Него не го интересува тази жена, защото тя за него е никоя, но той се нервира, че тя е помагала на тази жена. Раян му казва, че не е помагала на Азизе и не го е лъгала, но Миран ядосан излиза да чака да му докарат колата, но Раян излиза и го пита, дали си спомня, когато изгубила бебето си, той ѝ казал, че не знаел как да и го каже, за да не я заболи, ето така се чувства. Миран ѝ казва, че той хиляди пъти я е питал, но тя мълчала, тогава била права, но не и сега! Защото тогава, той е трябвало да и каже истината, но тази вечер тя е трябвало да бъде с него, а не да защитава Азизе.

- Миран, още колко пъти ще ме оставяш и тръгваш?! Какво стана с твоите обещания?
- Аз не те оставям, но всичко това е, защото не държим на обещанията си и искам да остана сам!
Текст от potv.bg

Дилшах моли Азра да си замине в Истанбул, а тя ѝ казва, че вече втори път я моли да си върви и не знае какво крие от нея, но тя няма да си тръгне.

Текст от potv.bg
Текст от potv.bg
Азизе заплашва Фюсун, че ще разкаже на дъщеря  ѝ цялата истина

Азизе заплашва Фюсун, че ще разкаже на дъщеря ѝ цялата истина

Азизе ядосана отива при Фюсун и я пита, дали е щастлива от това което е направила, но тя ще направи така, че децата ѝ да и простят и да стане майка за тях, но нейната дъщеря, дали ще я приеме?

- Фюсун, аз много лоши неща съм направила, но никога не съм убивала някой, а всички знаем, коя си ти? Какво ще направи дъщеря ти, когато разбере, че заради фамилията и богатствата си се отказала от двудневното си бебе. Дали ще те прегърне и нарече мама? Нищо такова няма да се случи, защото аз ще ѝ разкажа всичко! Разбра ли ме?

Миран отива при Азизе и отново ѝ казва, че тя за него и баща му е никоя, и да не се опитва да се доближава до Раян, за да се възползва от доброто ѝ сърце, защото той никога няма да ѝ прости и тя отдавна е умряла за него.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав , Вятърничав (Diema Family)

„Вятърничав“, еп.255 и 256 - ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.254 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.253 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.252 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.251 (Diema Family) - какво ще се случи...