Актуално Какво ще се случи...

"Вятърничав", еп. 40 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Миран моли Реян да прекарат само един ден заедно, а Азат разрешава на Гюнул да се обади на майка си. Вижте още какво ще се случи в еп.40 на турския сериал "Вятърничав", който може да гледате на 05 март 2021 по Diema Family от 22:00 часа.

Реян и Миран

Реян и Миран

© atv

В предишния 39 епизод Азизе Асланбей влезе в имението на Шадоуглу.

Насух я пита за какво е дошла... Дали тя и Миран не са си въобразили, че може да идват когато си поискат. Как не я е срам, след това, което внукът и е направил, да идва толкова рано в неговия дом. А тя му казва, първо той да отговори за неговия внук, къде Азат е завел Гюнул?

- Аз не знам, къде я е завел, но зная какво прави, аз не съм като теб да си губя ума заради едното отмъщение... Аз знам какво правят хората в моята къща! Може би след като Азат отведе внучка ти, ти тогава си разбрала, че Миран е отвлякъл Раян, защото в дома ти никой не те смята за главна.

Предизвикана от думите на Насух, Азизе се приближава очи в очи с него и му казва, че Азат трябва да върне Гюнул, в противен случай целият свят ще се превърне в ад за него.

Насух и казва, че нейните заплахи не се променят, а само хората около нея и първо нейните внуци... Той я пита какво е станало сега, тя е искала да им отмъсти, но всичко се е обърнало обратно и така е останала без внуци, че „Миран може да послуша него, но никога няма да чуе нея“. Той и казва да се радва на все още хубавите си дни, защото има много какво да загуби!

Азизе му къзва, че ако Азат не върне Гюнул до края на деня, да започне да се страхува от това, което ще им се стовари върху главите, и си тръгва... Но Хазар я настига и казва, да забере внука си, на който е напълнила главата с лъжи, и той не отнемал ничия чест и двата много добре знаят, че този, който е отнел честа и неговата любов е тя! Хазар я заплашва, че ако Раян не се прибере при него, то той няма да и върна Гюнул!

Сутринта виждайки заспалата Реян Миран си спомня за хубавите моменти прекарани с нея.... Ляга до нея и усещайки нейния аромат... не може да си прости, че той със собствените си ръце е разрушил тяхната любов... и иска да умре, точно в този момент, до нея....

Азат носи храна на Гюнул за закуска... И отново я пита, къде Миран може да заведе Раян, но тя му отвръща, че от как са се върнали в Медиат, тя почти нищо не знае за него, къде ходи, с кой се среща... единственото, в което е сигурна, че винаги ходи след Раян!

Азат отново не може да проумее що за семейството са те, че заради едната мъст, тя е поискала Реян за жена на съпруга си... А Гюнул му отговоря, че нея никой не я е питал, дали иска или не, тя е нямала избор, толкова много обича Миран и правели всичко, което той поиска, и тогава целият и свят и мечти се сгромолясали. Азат и се подиграва, и казва, че независимо от това, което е направила за него, Миран не я обича,... А тя го пита, дали него го обича Реян? И с какво се отличава от нея?

Хазара разказва на Зехра за любовта си с майката на Миран, че те са били сгодени, но той влязъл в казармата, а през това време Азизе насила оженила Дилшах за сина си. Хазари и казва, че не може да повярва, че Миран е лош човек, но Азизе го е отгледала с мисълта, да отмъсти...

Хазар се чуди, как ще излязат от този кошмар живи и невредим, а Зехра го пита как ще могат да живеят с дъщеря си тук, ако си я върнат...

Раян

Раян

© atv
Събуждайки се Реян вижда Миран до себе си, и си помисля, че лежи до нея все едно нищо не е направил...

Защо това утро, не е онова и той въобще да не си е тръгвал тогава..., че тя никой не е обичала и едновременно ненавиждала... И отново се сеща за онзи момент, когато Гюнул и казва, че трябва да реши, или ще си тръгне с Азат, който я чака отвънка, или ще остане тук, като любовница на съпруга й.... Реян го целува и отново решава да се опита, да избяга от него...

Гюнул признава на Азат, че още от малка обича Миран, но отмъщението на Азизе я обрекло на самота, Миран никога не я докоснал, а тя все се надявала и чакала... Азат я пита защо не се отказала да чака, а тя го контрира, дали той може да се откаже от Реян?

- Ти си като мен и най-добре ти ще ме разбереш! Ние двамата горим в тази война, само защото обичаме... По какво се различаваме с тебе? Какво ще правим, ще седим и гледаме, кой ще победи в тази война?! Миран няма да върне Раян, заради мен, но има някой, заради който ще го направи?!
- Кой?
- Дай си телефона!

Гюнул звъни на майка си и разиграва игра, че Азят е отишъл до тоалетната и си е забравил телефона, че той я заплашил, че ако не върнат Реян, той ще направи това, което те с нея... затова ги моли да я спасят... Азизе и Фърат също чуват разговора.

Султан моли Азизе, да направи всичко, което иска с нея, но да и върне Гюнул.

Събуждайки се и не виждайки до себе си Раян, Миран разбира, че тя отново е избягала..., но както разбирате, където и да отиде Миран ще открие Раян...
- Реян .. Всеки заслужава втори шанс! Не бъди толкова жестока...
- Не бъди толкова жестока като мен... Само един ден.
- Дайте ми само 24 часа от живота си. Искам само един ден, Реян.
- Само един ден!
- Ако след ден все още не искаш да съм около теб, Миран Асланбей ще изчезне от лицето на тази земя. Вече няма да виждаш лицето ми и няма да чуваш гласа ми. Дай ми последен шанс, Реян.
- Последен шанс, Реян!
40 серия на турския сериал „Вятърничав“ може да гледате от от 22:00 часа на 5 март 2021 по DIEMA FAMILY
 "Вятърничав", еп. 41 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

"Вятърничав", еп. 41 (Diema Family) - какво ще се случи...

Азизе отвлича Ярен. Вижте още какво ще се случи в еп.41 на турския сериал "Вятърничав", който може да гледате на 08 март 2021 по Diema Family...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав (Diema Family)

"Вятърничав", еп.113 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.112 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.111 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.110 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.109 - какво ще се случи...