Актуално Какво ще се случи...

"Вятърничав", еп. 39 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Азат неочаквано се изправя срещу двете враждуващи семейства. Вижте още какво ще се случи в еп.39 на турския сериал "Вятърничав", който може да гледате на 04 март 2021 по Diema Family от 22:00 часа.

Миран и Реян

Миран и Реян

© atv

На бензиностанцията, на която спря Миран, за да се преоблече Реян, тя бяга от него, като се качва в последния момент в каросерията на камион, който тръгва от бензиностанцията, но по пътя е забелязана от шофьора на камиона и той я пита от кои публичен дом е избягала, а тя му казва, че си тръгва, но шофьорът иска да се възползва от нея, и я гони из полето... Но отново Миран, които я търси и се притича на помощ и дава урок на наглия шофьор.

Миран прегръща плачещата Раян и казва, че дори не може и да си представи, какво е щяло да се случи с нея, ако не е успял да я открие...

Азат се обажда на чичо си Хазар и му казва, че е отвлякъл Гюнул и сега Миране ще е принуден да върне Раян, а той му отговаря, че похищението няма нищо да оправи... Така Азат неочаквано се изправя срещу двете враждуващи семейства.

Азат пита Гюнул, къде Миран може да е отвел Раян, а тя му отговаря, че ако е знаела, те нямало да бъдат заедно, а и те от него разбрали, че Миран е отвлякъл Раян.
- Заради Раян не се страхува от нищо, не стига това, че тръгна против всички, но остави всичко, заради една жената, която за няколко дни завладя сърцето му.
- Какво стана вие се разстроихте г-жа Гюнул, а ти какво очакваше, ти поиска ръката на Раян за своя съпруг... Що за семейство сте вие?
- Ти нищо не знаеш...

Миран и Раян отсядат в хотел и трябва да наемат една двойна стая, което за Раян е проблем, но Миран и казва, че няма да откъсва очи от нея... Той и казва да не се притеснява, че ще спи на пода, а тя го пита, дали не се притеснява, че може отново да избяга, а той и отговаря, че не, защото тя трябва да знае, че където и да отиде той ще я намери... Виждайки, че той е заспал без да се завие, взима завивка и го завива, а той я хваща за ръката, а тя му казва, да не си мисли нещо, тя го е направила, за да не настине...

Азизе

Азизе

© atv

Сутринта в имението на Асланбей, Азезе се моли за внучката си Гюнул, да не и се случи нещо лошо и да я намери в най-кратко време. Султана я заплашва, че ако Шадоуглу направят същото с Гюнул, което те направиха с Реян....

Азизе тръгва към имението на Насух Шадоуглу...
39 серия на турския сериал „Вятърничав“ може да гледате от от 22:00 часа на 4 март 2021 по DIEMA FAMILY
"Вятърничав", еп. 40 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

"Вятърничав", еп. 40 (Diema Family) - какво ще се случи...

Миран моли Реян да прекарат само един ден заедно, а Азат разрешава на Гюнул да се обади на майка си. Вижте още какво ще се случи...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав (Diema Family)

"Вятърничав", еп.113 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.112 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.111 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.110 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.109 - какво ще се случи...