Сериали Комедии

Всичко е относително

1 коментар

Лиз и Боби са млади и достатъчно влюбени, за да решат да сключат брак. Любовта може да е сляпа, но те успяват да преодолеят различията помежду си и да останат заедно. Боби произхожда от изключително консервативно католическо семейство и работи като барман в заведението на твърдоглавия си баща.
It`s All Relative

Комедиен сериал, 22 еп.

С участието на Лени Кларк, Хариет Самсън Харис, Рийд Скот, Маги Лосън, Пейдж Мос, Кристофър Зибер и др.

Всичко е относително


Лиз и Боби са млади и достатъчно влюбени, за да решат да сключат брак. Любовта може да е сляпа, но те успяват да преодолеят различията помежду си и да останат заедно.

Боби произхожда от изключително консервативно католическо семейство и работи като барман в заведението на твърдоглавия си баща. Лиз е студентка в Медицинския колеж в Харвард. Тя е израстнала в семейство с двама бащи – Филип, осиновителят ѝ е собственик на галерия и интимният му партньор Саймън.

Лиз и Боби са изправени пред трудна задача – срещата на родителите. Те знаят, че семействата им имат различна култура и е почти сигурно, че няма да се харесат. В допълнение на това, родителите на Лиз не са обикновена семейна двойка, а двойка изискани гейове.

Одри и Мейс О`Нийл са горди собственици на фамилна кръчма и не разбират защо синът им ще се врече във вечна вярност на момиче от протестантско семейство, а освен това тя е дъщеря на някакъв си собственик на галерия.

Срещата между семействата е катастрофална. Лиз и Боби са принудени да се справят с куп комични и странни ситуации, в които се набърква и шантавата сестра на Боби с доста лековато поведение.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Всичко е относително

В програмата: