Архив VIP Brother

VIP Brother участниците са затворени в хотел

Добави коментар

От снощи бъдещите Съквартиранти са прибрани в хотел в София. Реално VIP Brother вече стартира за тях.

От снощи бъдещите Съквартиранти са прибрани в хотел в София. Реално VIP Brother вече стартира за тях. Участниците са без телефони, без телевизия и без връзка с външния свят, но и без камери които да следят всяко тяхно действие. Всеки един от участниците е настанен сам в стая и няма право да излиза, за да не се срещне с някой от другите Съквартиранти.  В хотела е подсигурен специален готвач, който отговаря за ВИП гостите и откликва на всяка тяхна прищявка. Най-интересната закуска тази сутрин е била свинска пържола поръчана от един от мъжете, а една от дамите е поискала само кафе и вафла Морена за старт на деня.

През изминалата нощ участниците във VIP Brother имаха право на гости в хотела. Всички се възползваха и прекараха нощта в компанията на най-близките си хора. Продуцентите бяха подготвени за сериозни купони и шум по стаите, но до такива изненадващо не се стигна. „През минали издания на предаването вечерите в хотела се превръщаха в шумни купони до сутринта. И сега бяхме подготвени за подобна нощ, но нищо подобно не се случи. Всички имаха гости в стаите си, но ги прекараха спокойно без да вдигат шум“, споделя Радо Тушев, изпълнителен продуцент на VIP Brother 2012.

Въпреки тихата нощ, снощи са се изпили две каси бира Карлсберг с 15 пакета чипс за мезе, три бутилки уиски, които са вървяли с шоколад Милка и минерална вода, една бутилка водка и 4 кутии натурален сок. Съквартирантите са се хранили основно с готвени ястия и салати, но е имало и две поръчки за пица.

От своя страна Памела Андерсън е поискала от продуцентите да и осигурят 100% натурално разтворимо кафе за престоя и в Къщата.

VIP Brother 2012, тази неделя от 20:00 часа само по Нова телевизия

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: VIP Brother 3 , VIP BROTHER , ВИП БРАДЪР

VIP Brother 2017 стартира с любовни драми

Наско е големият победител във VIP Brother 2018

Големият финал на VIP Brother е днес

Ваня напусна Къщата на VIP Brother

Съквартирантите в мисия с благородна кауза