Архив VIP Brother

VIP Brother 2012 с двама водещи

Добави коментар

Ники Кънчев се завръща като водещ на VIP Brother 2012, което го превърна в една от най-големите звезди на България. Все още е тайна кой ще застане до него.
Ники Кънчев се завръща като водещ на шоуто, което го превърна в една от най-големите звезди на България. Все още е тайна кой ще застане до него.

VIP Brother 2012

Двойният сезон на VIP Brother и Big Brother All Stars стартира в края на септември с нещо ново, нещо старо и нещо назаем.  Добре познатият Ники Кънчев ще представи новата и различна концепция на шоуто, както и изненадващо ново лице, което ще му помага.

VIP Brother 2012„Много съм щастлив, че Big Brother се завръща в България след цели две години почивка. Това е най-голямото риалити шоу в света и важна част от мен и моя живот. Развълнувам съм, че отново ще бъда част от него”, сподели водещият, който все още е на морето. Името на ко-водещият все още се пази в тайна от продуцентите. „Дори аз не знам с кой ще си партнирам като водещ, но когато говорим за Big Brother, неочакваните събития и решения са задължигтелна част от шоуто“, добави Ники Кънчев.

Няма да е пресилено ако кажем, че Ники Кънчев е лицето на Big Brother в България. След успехът си в „Стани богат” журналистът от Дарик Радио се превърна в истинска звезда като водещ на всички издания на реалити формата у нас (с изключение на едно).  Историята на Big Brother България и едно от най-емблематичните лица на телевизията у нас продължава тази есен по Нова телевизия.

BIG BROTHER СТАВА ДОБЪР
Този сезон продуцентите подготвят две отделни предавания – VIP Brother и Big Brother All Stars, които ще вървят без прекъсване помежду си. „Слънчевата” позитивна концепция, с която Биг Брадър ще изненада зрителите в България тази есен ще бъде много различна за шоуто. Този път провокацията на Big Brother ще бъде към светлата същност на Съквартирантите и няма да търси непременно най-скандалните им и конфликтни страни.. „Искаме да заложим на забавните и позитивни моменти, защото вярваме, че по този начин зрителите ще получат още нещо от телевизионния ни продукт. Най-малкото нова емоция. Не бива да забравяме обаче, че в шоу като „Big Brother” всичко може да се случи”, споделя Светлана Василева, изпълнителен директор на Нова телевизия.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: VIP Brother 3 , VIP BROTHER , ВИП БРАДЪР , Николай Кънчев

VIP Brother 2017 стартира с любовни драми

Наско е големият победител във VIP Brother 2018

Големият финал на VIP Brother е днес

Ваня напусна Къщата на VIP Brother

Съквартирантите в мисия с благородна кауза