Актуално В програмата

Виктория напуска „Игри на волята: България“

Добави коментар

Виктория е вторият напуснал приключението „Игри на волята: България“ след елиминационна битка със Симеон.

Баланс, копаене в пясък и носене на изключително тежки трупи бяха част от препятствията, през които трябваше да преминат двамата воини, за да стигнат до пъзела, който определи и победителя. Отшелникът успя да се справи по-бързо с трасето и пръв подреди логото на предаването, което донесе и победата му. Освен още една седмица господство над безлюдната локация, Симеон получи и най-ценната награда – огън, който ще направи оцеляването му по-лесно.

Този текст е копиран без разрешение от potv.bg
„За мен беше чест и истинско приключение да бъда тук. Иска ми се този сезон да бъде спечелен от жена, но по-важно е победителят да бъде достоен човек“, каза след битката Виктория.

Тя обясни, че се чувства горда и в никакъв случай не е разочарована от представянето си, защото е дала всичко от себе си във всяка една битка.

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg

На първата изцяло мъжка капитанска битка сили премериха Морунов, Братоев и Валентин. Пазенето на баланс се оказа сложна задача и за тримата, но Марунов успя да надвие съперниците си. Първоначално победителят отказа да вземе 50 златни гроша за себе си и поиска предимство за Бойците, но водещите Димо и Ралица успяха да го изкушат с друго тайно оръжие. Капитанът на Бойците не се поколеба да избере предложените му „Саби на спасението“. С тях той може да си осигури два гласа на предстоящ съвет, когато прецени до края на играта. Единственото условие да бъдат използвани е да останат в пълна тайна от съотборниците му.

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg

Как ще реагират Бойците, когато разберат, че Морунов не е избрал предимство за племето? Какво ще обясни пожарникарят и ще успее ли да запази тайната? Ще продължи ли разцеплението в Бойците? Как ще посрещнат Шампионите Братоев, когато си дойде с празни ръце на Дивата река? Ще продължи ли пирът на Приключенците в Резиденцията? Кое племе ще спечели номинационната битка и кое ще отиде на съвет? – разберете утре вечер в 20:00 по NOVA.

Този текст е копиран от pоTV.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Игри на волята , Игри на волята: България

Калоян и Туджаров напускат „Игри на волята: България“

Семира напусна „Игри на волята: България“

Мартин елиминира и Елена в „Игри на волята: България“

Соня напуска „Игри на волята: България“ след неочаквана директна елиминация

Жълтите се завръщат победоносно в Резиденцията в „Игри на волята: България“