Актуално В програмата

Веско Маринов пее на немски в „Стани богат”

Добави коментар

Веско Маринов пее на немски в „Стани богат”. Стефка Костадинова разказва за дядо си в предаването.

Веско Маринов пее на немски в „Стани богат”. Стефка Костадинова разказва за дядо си в предаването.

съпругата на Маринов – Цветанка


Първи гост в телевизионната игра „Стани богат” тази седмица ще бъде любимият певец на народа Веселин Маринов. Освен че ще провери общата си култура, изпълнителят на „Нашата полиция”, ще разкаже за неволите си в казармата, за студентските години, страстта към футбола и за приятелството си с министър Цветан Цветанов.

Оказва се, че младият редник Маринов от Полски Тръмбеш е обичан от всички в школата за разузнавачи в Стара Загора. По-старите войници го карали денонощно да им пее и свири на китара. Една вечер даже го върнали 28 пъти на бис и след като Веско отказал да изпее една и съща песен за 29-ти пореден път, му счупили китара в нощното шкафче. Точно в казармата е първата среща на певеца с истинските музиканти. Там са и първите му уроци по нотна грамотност. След като се уволнява, решава да кандидатства в Музикалната консерватория. Макар да не разпознава нотите и изобщо да не се справя със солфежа, Веско Маринов взима успешно всички приемни изпити и става студент в Естрадния отдел на Музикалната Академия.

Преподавателката му по солфеж Лили Ненкова ще го изненада в студиото на „Стани богат”


Преподавателката му по солфеж Лили Ненкова ще го изненада в студиото на „Стани богат”. А състудентът му Богдан Томов ще сподели забавни случки от годините в консерваторията. Може би малцина от феновете на Веселин Маринов знаят, че талантливият музикант започва кариерата си като рокер. От 82-ра до 85-та година младият певец е част от рок група „Импулс”. Телефонно обаждане на Нелко Коларов, екс клавир в „Импулс” и пианист в бандата на Робин Гиб, ще разплаче емоционалния изпълнител. Пет години Веско Маринов живее и твори в Германия, дори издава два албума на немски език. На немски специално за почитателите на „Стани богат” ще е пее и утре вечер по Нова ТВ. Друга изненада в предаването ще бъде и съпругата на Маринов – Цветанка, която пък ще разкрие романтичния образ на твореца. Зрителите ще научат повече за съвместния им живот и интересни лични моменти.

„Коя зодия е министър на вътрешните работи Цветан Цветанов?” и „Какво иска да върне ентусиастът Едуардо Голд, по чиято идея се варосват три върха в перуанските Анди?” са някои от питанията на Ники Кънчев към Веско Маринов. Итака, Лемнос, Огигия  или Еолия е островът, където нимфата Калипсо приютява Одйсей след корабокрушението ще стане също така ясно по време на играта на певеца в „Стани богат”.

Стефка Костадинова.Веднага след него на стола на богатството ще седне световната ни рекордьорка в дисциплина скок на височина Стефка Костадинова. Председателят на Българския олимпийски комитет ще се просълзи при спомена за дядо си, който докато е жив, е винаги  с нея на състезания и подкрепя през годините в спорта. В студиото ще влезе първият треньор на Стефка – Доби Иванов, с когото не са се виждали от 4 години. В спортното училище в Пловдив, едва в 6 клас малката лекоатлетка поставя световен рекорд за деца при високия скок. Красивата ни спортистка ще разкаже какво прави всяка година на 30 август, денят, в който скача 209 см, и какво си е купила с 400-те долара премия от държавата през 87-ма. Хърватката Бланка Влачиш, направила второто най-добро постижение в историята на овчарския скок, ще се включи по телефона в предаването. Утре вечер Стефка Костадинова ще стигне до въпрос за 2 хиляди лева, продължението на играта ѝ зрителите ще могат да проследят следващата сряда.
Спечелените суми в „Стани богат” тази есен ще отидат ще отидат при деца, лишени от родителски грижи, които имат талант и искат да продължат образованието си в спортни училища.
 
„Стани богат” се излъчва всяка сряда от 20:00 до 22:00 часа по Нова ТВ
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стани богат

Емблематичният „Мистър Стани богат“ Ники Кънчев се завръща в играта тази пролет

Чисто нов жокер влиза в Стани богат

Умни деца и младежи блестят със знания и играят със замах в СТАНИ БОГАТ

Есенният сезон на bTV стартира на 4 септември

Шестият специален епизод на СТАНИ БОГАТ - „Въпрос на бъдеще“ е с Иво Иванов