Сериали Драма-комедии

Тайният инспектор и Джой | Secret Royal Inspector & Joy

Добави коментар

Действието в „Тайният инспектор и Джой“ се развива по времето на династията Чосон, а в центъра на историята е млад гастроном, който неволно се превръща в таен кралски инспектор. Негова партньорка в разкриването на подкупничеството в кралството е млада жена, която търси свободата и щастието си…

Ра И Он (Текьон) има една страст и тя е готвенето. Влюбен в кулинарията, той експериментира с различни рецепти и води безметежен живот, но заради вродения си усет и ненадминатите си способности да се внедрява в най-различни среди е избран за чиновник в Службата за специални съветници. След като всички останали кандидати успяват да се измъкнат, Ра И Он е назначен като „таен кралски инспектор“ – длъжност извънредно опасна за живота. Неговата задача е да разкрива корупционни схеми в различните части на династия Чосон.

Животът на Ра И Он се променя, когато той среща Ким Джой (Ким Xье Юн) – свободолюбива млада дама, чиято единствена цел е да се разведе с измамния си съпруг комарджия. В момент, в който мечтата ѝ да заживее свободно изглежда почти невъзможна, съдбата преплита пътищата ѝ с тези на тайния инспектор. С непоколебимата решителност и смелост на Ким Джой и острия като бръснач ум на Ра и Он, двамата се оказват идеалният тандем в борбата срещу корупцията. Служебният дълг ги отвежда в различни части на кралството, където ще трябва да разкриват тайни заговори на влиятелни благородници и държавни служители.

С всяко ново разследване двамата се сблъскват с различни перипетии и опасности, но също така откриват неподозирани съюзници и приятели. Ра И Он използва своята страст към храната като прикритие, за да събира информация и да прониква в кръговете на властта, докато Джой проявява смелост и изобретателност в разплитането на различни конспирации. Тя не се страхува да наруши традициите и да действа на ръба на закона с една цел – да достигне до истината.

С времето, напук на различията, между двамата се заражда силно чувство на взаимно уважение и привързаност. Наред с професионалните предизвикателства, те трябва да се справят и с личните си цели и амбиции – Ра И Он все още мечтае за свой ресторант, а Джой копнее за свободата си. Всяка стъпка по пътя им е изпълнена с провокации и опасности, но заедно с това и с моменти на радост и вдъхновение.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Тайният инспектор и Джой

Хитовият корейски сериал „Тайният инспектор и Джой“ по bTV Story