Архив VIP Brother

Вече са ясни първите десет участници във VIP Brother и началото на сезона – 15 септември от 20:00 часа по Нова

Добави коментар

6 жени и 4-ма мъже, сред професиите преобладават певци и актьори, а сред зодиите най-силно представени засега са Рибите.

6 жени и 4-ма мъже, сред професиите преобладават певци и актьори, а сред зодиите най-силно представени засега са Рибите.

Астроложката на звездите Мариана Добранова направи пълен хороскоп на  първите десет участници и предвещава, че този сезон ще бъде сезонът на интригите.

Първият скандал ще избухне в Къщата почти веднага и ще бъде между двама мъже – Близнак и Телец.  Близнакът в Къщата, въпреки че по принцип зодията е дипломатична, ще бъде основен двигател на конфликтите и ще се опасява непрестанно от двойна игра и предателство. Мариана Добранова не предвещава дълъг живот в Къщата на този участник.

Мъжът Везни в Къщата напротив е с много големи шансове за победа и лесно ще се превърне в един от фаворитите на публиката.  Звездите благоприятстват на Везните през този сезон, особено месец октомври, когато зодията е в Слънце. Физическата красота на този участник способства за доброто му представяне, той ще бъде от малкото, които се разбират с Близнака в Къщата и ще играе ролята на умиротворител.

Девата в Къщата е и най-възрастният участник до момента. Изключително благоприятно стечение на звездите за зодия Дева този сезон, тя е вторият претендент за победител след мъжa Везни. Въпреки това ще ѝ бъде трудно да се адаптира към живота в “Oбразцовия” дом, ще се чувства под напрежение и ще предприеме стратегията на Катeрина Евро – да чисти и домакинства, за да избягва интригите и конфликтите около нея.

За най-преобладаващата зодия Риби периодът ще бъде тежък, но ако успеят да преодолеят първите две седмици, постепенно ще има разведряване. Ясен конфликт ще има между две от дамите Риби – красиви, млади жени, които ще влязат в  противоборство за лидерство в Къщата.
Третата Риба в Къщата също е млада и атрактивна и от нея зависи дали ще се опази от конфликтите, или ще попадне в собствения си капан.

Лъвът мъж в Къщата е третият сериозен претендент за победител. Ще влезе със старатегия, увереност и хитра игра. Актьор по професия, той ще играе предварително репетирана роля в Къщата.

Според Мариана Добранова този сезон има изгледи да бъде изключително успешен, изборът на соца като негова тематична рамка ще допринесе за успеха,  най-подходящият месец за старт на предаването заради соц тематиката е септември – Тодор Живков не случайно е Дева, а най-добрият ден – 15-и.

Как звездите ще влияят на звездите в Образцовия дом  - гледайте от 15-и септември от 20:00 по Нова.
 

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: ВИП БРАДЪР , VIP BROTHER

VIP Brother 2017 стартира с любовни драми

Наско е големият победител във VIP Brother 2018

Големият финал на VIP Brother е днес

Ваня напусна Къщата на VIP Brother

Съквартирантите в мисия с благородна кауза