Актуално Други

Управителят на Тандем-В в предаването Личности на EBF

Добави коментар

В предаването "Личности" по EBF: "Как спортът помага в частният бизнес на управителя на Тандем-В"

На 28 август, от 18,30 часа предаването „ЛИЧНОСТИ” по EBF|Икономика ТВ с водещ Виктория Ангелова представя Кирил Вътев – собственик на „Тандем-В” ООД.

Управителят на Тандем-В в предаването Личности на EBFПред камерите на EBF|Икономика ТВ, той ще сподели как след 11 години треньорска практика и след една доста успешна спортна кариера, се ориентира в изключително нова насока, а именно производството на месни продукти. Как спортът му помага в частният бизнес и как се стига до основаване на фирма „Тандем-В” ООД, какви са перспективите пред компанията и идеите на мениджъра за развитието ѝ в следващите години, всичко това ще коментира Кирил Вътев.

В предаването тази седмица ще имате възможност да разберете още, какви са качествата на успешният мениджър, какви са проблемите, които се изправят ежедневно пред  „Тандем-В” ООД, както и налагало ли се е да прави Кирил Вътев компромиси със собствените си принципи в работата.  Той ще разкаже още за интересните ситуации от деловото си ежедневие, практиките за мотивация на служителите на компанията, както за и ценностите, които те споделят.

Само по EBF|Икономика ТВ, Кирил Вътев разкрива коя е формулата на успеха за него. За да узнаете и вие, гледайте предаването „ЛИЧНОСТИ”. Повторението се излъчва от 23,30 часа или в събота, 05 юли от 18,30 и 22,30 часа.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Личности

Светлозар Петров, управител на JobTiger в "Личности" по EBF TV

Веселин Тодоров, изпълнителен директор на Сиела софт енд паблишинг АД в предаването „Личности”

В предаването „Личности” Димитър Власковски - изп. директор на “Yachting BG”

В предаването „Личности” - Дарина Стоянова президент на „ Хенкел България”

Божидар Крапчев в предаването "Личности" с Виктория Ангелова