Инфо Техника

TViX M-6500A

3 коментара

TViX е страхотен цифров мултимедиен плеър. Възпроизвежда всички съвременни формати.

TVIX е истински мултимедиен център. Може да бъде използван навсякъде – в къщи, в офиса, в колата. Можете да го включите към телевизор, проектор, монитор и да се наслаждавате на мултиформатната си аудио и видео колекция, което досега беше възможно само чрез компютър.

DVD библиотека

Вече не и нужно всеки път да търсите любимите си DVD филми и да ги съхранявате на най-различни места поради недостиг на пространство. Просто ги пренасяте на дигиталния си TViX мултимедиен плеър и забравяте за множеството разхвърляни дискове и кутийки. Съхранявате всичко на едно място - винаги лесно достъпно, приятно за ползване, компактно и удобно за пренасяне.

Цифров фотоалбум

Можете да съхраните хиляди снимки и да ги разглеждате седнали удобно пред домашния телевизор сред роднини и приятели. Споделете приятните моменти заедно далеч от ограниченията на малките компютърни монитори.

Музикална библиотека

Цялата ви мултиформатна аудио колекция съхранена на едно място. Лесна за организиране, слушане и пренасяне.TViX може да бъде включен директно към телевизора ви, активни колони или за тотално размазващо звуково качество към стерео усилвател или ресивър. Богатството му от аналогови и цифрови изходи разширява диапазона му на приложение – в къщи, музикален център на купони, озвучаване в заведения и ресторанти, в колата.

 

Външен HDD

TViX лесно се превръща в допълнителен твърд диск за съхранение и архивиране на важни файлове. С помощта на вградения му USB 2.0 интерфейс и без нужда от допълнителни драйвери, работи с всички съвременни компютърни операционни системи на Microsoft (Windows ME/2000/XP/VISTA) както и с някои версии на Linux. Плюс е, че можете лесно да пренасяте, управлявате и включвате към всеки компютър тази компактна база данни.

Internet радио

Достатъчно е да свържете вашият TViX с Интернет и можете да слушате всички радиостанции от сайта на SHOUTcast директно - on line. Списъкът от 900 радиостанции подредени по жанрове очаква вашия избор.

Цифров тунер

Опционалният DVB-T тунер прави TViX още по уникален и гъвкав откъм възможности. Цифровата телевизия е новият стандарт на бъдещета в Европа и по света. Огромен брой канали, излъчващи програмите си с DVD, видео и аудио качество са готови да ви забавляват и да ви накарат да забравите за старите аналогови “смущения”. Имате възможност да програмирате запис директно на дадена програма чрез опциите на TViX тунера. Можете да гледате TViX или да прехвърляте записания материал на компютъра си, а там да го обработвате и архивирате.

Тотално управление

Ако мислите, че работата с TViX е сложна поради множеството функции, е време да се запознаете с дистанционното му управление. То е ергономично, качествено изработено, с удобно подредени по групи и функции, виждащи се дори и на тъмно, бутони - тотално управление за TViX.

Богат набор от интерфейси

Можете да включите вашия TViX към телевизор, проектор, видео стена, монитор, компютър, уредба, стерео усилвател, ресивър или активни колонки. USB 2.0 ви дава възможност да включвате и външни устройства като твърди дискове, оптични устройства, flash памети, Wi-Fi адаптери.

Повече от www.tvixbg.com

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър