Инфо Техника

Samsung представи в Европа новия флагмански 2020 QLED 8K телевизор

Добави коментар

Новият Q950TS QLED 8K бе представен заедно с разширена гама от телевизори QLED 8K, QLED 4K, Lifestyle и MicroLED екрани

 

Новият Q950TS QLED 8K бе представен заедно с разширена гама от телевизори QLED 8K, QLED 4K, Lifestyle и MicroLED екрани

Samsung Electronics Co. представи снощи своята гама от телевизионни и звукови устройства за 2020 г., включително флагмана Q950TS QLED 8K, разширената серия от QLED 8K и 4K, MicroLED, Lifestyle телевизори и саундбарове. Премиерата за европейския пазар се състоя на Samsung форума, който се проведе в Mediterranean Conference Centre във Валета, Малта.

Samsung се ангажира да представя водещи технологии, които отговарят на нуждите на динамичния начин на живот на потребителите. Новите иновативни телевизори и звукови устройства предлагат на потребителите свързаност на функциите за възможно най-интерактивното и изпълнено със смисъл преживяване. Тези функции предефинират представата за възприятие на картината и създават революция във възможностите на интеграция на устройствата в домашната среда.

 

Представяме следващо поколение интелигентни екрани за цялостно изживяване

 

Флагманът Q950TS QLED 8K на Samsung предлага безпрецедентна технология и несравнимо визуално изживяване, в съчетание с кристално чиста картина и качество на звука, интелигентни AI възможности и премиум дизайн.

Наличен в Европа в размери 65, 75 и 85 инча, Samsung Q950 QLED 8K ти позволява, като че ли да погледнеш отвъд телевизора, а това е благодарение на всеобхватния екран от край до край. Революционният Инфинити екран осигурява 99% съотношение на екрана към тялото. Q950, със зашеметяващо тънък 15 мм профил и шест вградени високоговорители, предефинира разбиранията за екран. Той елиминира границите между телевизора и околната среда, за да осигури най-доброто изживяване в домашни условия.

В допълнение към Q950, Samsung обяви Q900TS и Q800T, разширявайки гамата си от QLED 8K телевизори и предлагайки размери от 55 до 98 инча. Така компанията осигурява портфолио от 8K телевизори, подходящи за всички нужди и пространства.

QLED 4K телевизорите на Samsung продължават да са основна част от цялостното телевизионно портфолио на Samsung. В рамките на 2020 г. ще бъде предложена най-силната QLED 4K серия на Samsung досега, като моделите Q60T, Q70T, Q80T, Q90T и Q95T ще са налични в размери от 43 до 85 инча.

 

Samsung представи в Европа новия флагмански 2020 QLED 8K телевизор

„Намираме се в новата ера на интелигентните дисплеи; през тази година ще има още по-голямо търсене на възможност за персонализация на телевизори“, каза Nathan Sheffield, Head of TV and Sound Devices, Samsung Europe.
„Нашата 2020 серия за телевизори и звукови устройства е най-силната, най-интелигентната и най-добрата по отношение на потребителското изживяване досега, тя удовлетворява разнообразния начини на живот на всеки, без нужда от компромиси.“

Качеството на картината и звука са в основата на Samsung QLED телевизорите, но това, което наистина различава гамата 2020, са подобрените „Smart Screen“ AI възможности. Тези функции - уникални за Samsung - гарантират, че тазгодишната серия осигурява такова преживяване при гледане, при което потребителите да не трябва да правят компромиси:

Quantum Dot AI комбинира процесор на Samsung за 8K съдържание с водещата в отрасъла платформа Tizen за подобряване на картината на всяко съдържание. Независимо от източника или актуалната разделителна способност, сега съдържанието може да се показва на 33 милиона пиксела.

Адаптивната картина анализира светлината в помещението, както и съдържанието на екрана, за да гарантира перфектно качество на картината, независимо от това дали телевизорът е поставен в светла или тъмна стая.

Активният гласов усилвател елиминира втория най-разсейващ фактор според потребителите в Европа при гледане на телевизия, а именно фоновия шум1. Той автоматично разпознава тези прекъсвания и съответно коригира яснотата на гласа.

Objecting Tracking Sound+ (OTS+) създава триизмерен звуков ефект, като комбинира множеството високоговорители в горната, страничната и долната част на телевизора с патентован AI алгоритъм. OTS+ перфектно съчетава аудиото с картината на екрана, осигурявайки върховно изживяване.

Q-Symphony е уникална технология с много високоговорители. За първи път 2020 QLED телевизорите ще поддържат горните и страничните високоговорители активни, когато се прикрепи Q Series саундбар на Samsung, за да дадат по-богат, пълен съраунд звук.

 

Samsung представи в Европа новия флагмански 2020 QLED 8K телевизор

 

Подобряване на качеството на звука

 

Като част от ангажимента на Samsung да предлага възможно най-впечатляващото преживяване, новата гама от саундбарове предлага по-голяма свързаност между телевизионните и звуковите устройства. Европейските 2020 Q Series, включително Q800T, Q70T и Q60T, предоставят най-доброто взаимодействие с QLED TV. Използвайки технологията Acoustic Beam на Samsung и интегрираните обектно-базирани аудио формати от Dolby Atmos и DTS: X, Q серия ти позволява да се отдадеш на завладяващо забавление, сякаш си част от действието на екрана.

Оптималният звук не просто се интегрира гладко в цялостното аудуо-визуално извижяване. Новата S Series на Samsung (S60T и S40T) осигурява ефективност и мощност при работа. Стилна и интелигентна, серията се вписва перфектно във всяка стая и всеки дом. Това е саундбар за любителите на музиката и тези, които ценят премиум дизайна.

 

Disney+ става част от най-интелигентната и най-свързаната серия на Samsung досега

Навиците за гледане у дома се развиват всяка година и потребителите искат удобен достъп до любимото си съдържание, те искат без проблеми да се наслаждават на нови изживявания. Samsung продължава да развива и разширява партньорствата си с водещи доставчици на съдържание. Наличен днес в Холандия, Disney+ ще започне да навлиза в цяла Европа от 24 март и ще бъде достъпен на Samsung телевизори.

 

Разширяване на гласовите възможности на Samsung телевизори

Телевизорите на Samsung ще предлагат множество опции за гласов асистент, включително Amazon Alexa, Google Assistant и Bixby, за да предоставят на потребителите по-голям избор. Потребителите ще се радват на по-лесен достъп до новини, времето и съдържанието, което обичат, с разширени възможности за интелигентен контрол на дома и телевизора.

 

Samsung представи в Европа новия флагмански 2020 QLED 8K телевизор

 

Развиване на свързаните възможности за гледане

Samsung обяви нови функции за свързаност, които отговарят на нуждите на потребителите, използващи екрани по различни начини, включително:

Multi-View е за потребители, които често използват други устройства, докато гледат телевизия. Тя позволява на потребителите да свържат мобилното си устройство и да проектират неговия екран на по-голям екран, като избират между 14 различни опции за оформление на два прозореца.

Tap View прави свръзването на смартфони към телевизора по-лесно от всякога. Потребителите вече могат да включат екрана на телефона си към телевизора, като просто докоснат двете устройства едно с друго.

 

Издигане на персонализацията до нови висоти с Lifestyle телевизори

Samsung обяви старт за Европа на The Sero, революционно чисто нов Lifestyle телевизор. Sero има възможност да бъде ориентиран хоризонтално и вертикално - точно като смартфон. Потребителите могат да се насладят на разнообразно съдържание и преход между ориентацията на дисплея, повтаряйки тази на свързания смартфон.

В допълнение, първият дизайнерски телевизор на Samsung, The Serif, тази година ще се предлага в 43, 49 и 55-инчови модели в два нови цвята, Cloud White и Cotton Blue. The Serif, заедно със The Sero, бяха признати за иновативни продуктови дизайни на тазгодишния световноизвестен международен форум (iF) Design Awards.

В гамата на Lifestyle TV е The Frame. Към съществуващите размери на екрана са добавени 32 и 75-инчови модели. С новата си функция за автоматично подреждане, базирана на AI, сега Art Store на Frame е в състояние да предложи произведения на изкуството в съответствие със специфичните вкусове на собственика.

 

Модулна технология на екрана, и то без ограничения

В рамките на Samsung форума бе представена пълната гама от иновативни MicroLED телевизори. Модулната технология на MicroLED няма ограничения по отношение на размера, съотношението, рамката и разделителната способност. С размери, вариращи от 75 до 292 инча, MicroLED осигурява персонализирано, несравнимо усещане при гледане у дома.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър