Инфо Техника

Еволюция при Smart телевизорите

Добави коментар

Тънкият LED ТВ на Samsung ES8000 е готов да предложи впечатляващо изживяване, което да ви приближи към бъдещето на домашните развлечения.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

 Samsung ES8000

Тънкият LED ТВ на Samsung ES8000 е готов да предложи впечатляващо изживяване, което да ви приближи към бъдещето на домашните развлечения. Вече можете да откриете утрешния ден на Smart TV с интелигентно взаимодействие с глас, разпознаване на лица и управление с движение, както и най-нови функции за съдържание, например споделянето "Family Story" и достъпа до устройства за възпроизвеждане "AllShare". С функцията "Smart Evolution" можете лесно да инсталирате набора "Samsung Evolution", за да актуализирате ежегодно хардуера, фърмуера, софтуера и интерфейса до последните версии. Телевизорът ще еволюира, а вие ще се радвате на функциите и страхотната работа на чисто нов телевизор без да бъде необходимо да го купувате.

Интуитивно управление с глас и движение

Новата технология за интелигентно взаимодействие разрешава да работите с телевизора без да натискате бутони. Позволява лесно управление на функции, като включване / изключване на телевизора, промяна на канали, достъп до приложения и сърфиране в мрежата с прости гласови команди и движения. Вградената камера с технология за разпознаване на лица разрешава да се впишете в Smart Hub и личните си акаунти без нужда да въвеждате ИД или парола. Възползвайте се от изцяло новия начин на взаимодействие с телевизора.

Радвайте се на по-интелигентно зрително изживяване с подобрено съдържание и характеристики

Влезте в свят от онлайн развлечения с новото подобрено съдържание, достъпно чрез последните три услуги с вписване на Samsung - "Kids”, “Fitness” и “Family Story”. Приложението „Samsung Kids” обединява домашното развлечение със забавни и полезни образователни програми. „Samsung Fitmess” разрешава да тренирате сред удобството на собствения си дом, а „Samsung Family Story” осигурява не само запис на безценните моменти със семейството, но и споделянето им на Smart TV. Наслаждавайте се на спиращо дъха 3D Full HD съдържание у дома с функцията „3D Explore”. Тези зашеметяващи нови функции на Samsung TV Smart Hub ще обогатят живота ви и ще бъдат ваш партньор.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър