Инфо Техника

Еволюция при Smart телевизорите

Добави коментар

Тънкият LED ТВ на Samsung ES8000 е готов да предложи впечатляващо изживяване, което да ви приближи към бъдещето на домашните развлечения.

 Samsung ES8000

Тънкият LED ТВ на Samsung ES8000 е готов да предложи впечатляващо изживяване, което да ви приближи към бъдещето на домашните развлечения. Вече можете да откриете утрешния ден на Smart TV с интелигентно взаимодействие с глас, разпознаване на лица и управление с движение, както и най-нови функции за съдържание, например споделянето "Family Story" и достъпа до устройства за възпроизвеждане "AllShare". С функцията "Smart Evolution" можете лесно да инсталирате набора "Samsung Evolution", за да актуализирате ежегодно хардуера, фърмуера, софтуера и интерфейса до последните версии. Телевизорът ще еволюира, а вие ще се радвате на функциите и страхотната работа на чисто нов телевизор без да бъде необходимо да го купувате.

Интуитивно управление с глас и движение

Новата технология за интелигентно взаимодействие разрешава да работите с телевизора без да натискате бутони. Позволява лесно управление на функции, като включване / изключване на телевизора, промяна на канали, достъп до приложения и сърфиране в мрежата с прости гласови команди и движения. Вградената камера с технология за разпознаване на лица разрешава да се впишете в Smart Hub и личните си акаунти без нужда да въвеждате ИД или парола. Възползвайте се от изцяло новия начин на взаимодействие с телевизора.

Радвайте се на по-интелигентно зрително изживяване с подобрено съдържание и характеристики

Влезте в свят от онлайн развлечения с новото подобрено съдържание, достъпно чрез последните три услуги с вписване на Samsung - "Kids”, “Fitness” и “Family Story”. Приложението „Samsung Kids” обединява домашното развлечение със забавни и полезни образователни програми. „Samsung Fitmess” разрешава да тренирате сред удобството на собствения си дом, а „Samsung Family Story” осигурява не само запис на безценните моменти със семейството, но и споделянето им на Smart TV. Наслаждавайте се на спиращо дъха 3D Full HD съдържание у дома с функцията „3D Explore”. Тези зашеметяващи нови функции на Samsung TV Smart Hub ще обогатят живота ви и ще бъдат ваш партньор.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър