Инфо Техника

В интернет с LED телевизорите от Samsung

4 коментара

Новото поколение телевизори на Samsung изразходват до 40% по-малко електроенергия и имат интернет.

Новото поколение телевизори на Samsung изразходват до 40% по-малко електроенергия. LED сериите 6600, 7700, 8800 на Samsung показват максимално реалистично цветовете, редуцират влиянието на околната светлина и предлагат динамичен контраст на цветовете.

LED технологията (от light emitting diode) е последната иновация на лидера в областта на технологичните открития – Samsung. Тя изцяло променя досегашните представи и критерии за телевизор от висок клас. С натискането на един бутон, LED TV предлага и директен достъп през Интернет до съдържанието на YouTube, както и възможност да се слуша музика и да се гледат филми и снимки с високо качество през USB входа на телевизора. Например, ако телевизорът е свързан в домашната мрежа, има възможност за директен достъп до папките на компютъра, от където да се избере филм или музика по избор от дистанционното на телевизора. Тази връзка може да бъде жична и безжична.

В интернет с LED телевизорите от Samsung

LED телевизорте на Samsung впечатляват с елегантния си и ултра слим дизайн. Тънкият екран е с дебелина само 2.5 см. В България Samsung LED TV се предлага с размери от 32 до 55 инча.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър