Инфо Техника

Четири монитора в един

Добави коментар

Новият монитор е толкова голям, че може удобно да показва четири 21,5-инчови екрана едновременно.
43-инчовият дисплей (над 110 сантиметра в диагонал) на LG може вече да бъде открит и в България. Новият монитор е толкова голям, че може удобно да показва четири 21,5-инчови екрана едновременно. Той е предназначен за бизнес сферата, но и за развлечение, като игри и приложения за домашно кино.

Много възможности в един екран

4K UHD устройството с резолюция на екрана от 3840х2160 пиксела, предоставя възможността за извършване на множество задачи паралелно, дори ако те са на четири различни екрана. Това прави новият монитор на LG идеален инструмент за всички бизнес потребители. С помощта на LG 43UD79 потребителите могат да следят новините на фондовия пазар, цените на акциите и графиките, показващи всички тенденции, както и огромни обеми от бази данни и електронни таблици по едно и също време. Дисплеят предоставя няколко начина за оформление, а контрола на екрана позволява разделяне в хоризонтална и вертикална перспектива. Освен това, потребителите могат да избират опции с тройно разделяне или картина в картината.

Четири монитора  в един

Играйте в голям мащаб

Този нов монитор е чудесен избор за любимите развлечения през свободното време. Създателите му са го оборудвали с всички необходими функции, за да бъде отлично решение и за геймъри. LG 34UD79 осигурява перфектно изображение без забавяне на дейстието, както и първокласно визуално преживяване. Функцията Dynamic Action Sync гарантира нулево забавяне дори при най-динамичните игри, а вграденият стабилизатор на изображението осигурява изчистени образи дори и в най-тъмните часове на дененощието.

Четири монитора  в един

Гигантският монитор е снабрен с IPS панел за точни образи без изкривявания, дори когато се гледа отстрани. Възпроизвеждането на цветовете е изключително реалистично, а дори най-динамичните движения са без забавяне или размазване. 43-инчовият екран осигурява огромна игрална площ, която обгръша запалените геймъри. Двата вградени високоговорителя от по 10 W предоставят богат бас и отличен звук, а чрез възможността за свързване на допълнително аудио оборудване мониторът може да се превърне в сърцето на домашното ви кино.

Четири монитора  в един

Полезни функции

Независимо дали планирате да работите или да играете, гъвкавостта на LG 43UD79 става още по-голяма, благодарение на четирите HDMI входа, които позволяват свързване на до четири различни устройства (лаптоп, приемник, Blu-ray плейър и т.н.). Чрез порта USB Type-C можете да свържете дори мобилен телефон или таблет, за да разгледате снимките и видеоклиповете си на огромния екран, както и просто да заредите мобилното си устройство. Мониторът идва и с подобрена ергономичност, която позволява наклон на стойката с 5-10 градуса. Новият LG 43UD79 е съвкупност от ефективност, визуален опит и удобство по отношение на творческото използване на масивния дисплей, но и подобрени хардуерни и софтуерни възможности. Това го превръща в идеален избор за потребители, които прекарват от 8 до 12 часа пред компютъра си.

Четири монитора  в един

Изключителният монитор LG 43UD79 е вече достъпен и на българския пазар, като може да бъде закупен от големите вериги за потребителска електроника на препоръчителна цена от 1599 лева.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър