Инфо Промоции

Турски езиков пакет от blizoo

Добави коментар

Можете да прибавите към вашия абонамент езиков пакет от турски програми.

Можете да прибавите към вашия абонамент езиков пакет от турски програми. ТВ програмите са на оригиналния им език, без дублаж и субтитри.

Цената на пакета е 2,99 лв.

Повече информация: http://blizoo.bg/turk_pack.html

Турски езиков пакет - списък програми

ATV AVRUPA (Европа) е политематичен канал предназначен за цялото семейство. Своята популярност дължи на забавните програми и сериали. Това е една от най-гледаните и обичани канали в Турция.

ЕURO D e европейската версия на KANAL D. Изключително популярен сред турското население в Европа. Програмите на EURO D са насочени към най-широка публика – от детски и образователни предавания до развлекателни програми и филми.

EURO STAR се фокусира върху забавни и образователни програми. Предавания новини свързани със звездите на Турция от артистичния и хайлайф свят. EURO STAR ви държи в час с най-актуалните спортни събития от Турция и света.

NTV AVRUPA е изградила имидж на надеждна и популярна медия, която винаги дава най-актуалната и безпристрастна информация за събитията от Турция и света. Излъчва предимно новини, но предлага също така и обзори от най-интересното във футбола и баскетбола.

Samanyolu Avrupa е канал с обзорни новинарски емисии, социални, културни и забавни програми. Излъчва, специално подбрани актуални филми от световното и турско кино, качествени телевизионни сериали, анимации и документални филми.

Planet Turk e филмов канал, който предлага класически филмови заглавия на турското кино. Освен драматични филми, каналът излъчва и оригинални турски комедии.

Planet Mutfak e готварски канал посветен както на традиционната турска кухня така и на експериментаторството. Известни готвачи или пък обикновени почитатели на кулинарното изкуство представят различни рецепти и техники в готварството.

KRAL TV e най-модерният турски канал за етно и поп музика. Акцентът е върху съвременната музика, но и старите класики намират своето място във водещия музикален канал на Турция.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: blizoo

Гледай световното в HD с нов телевизор Samsung

News7 HD в blizoo

Blizoo спря излъчването на Discovery каналите

Три нови канала в мрежата на blizoo

BTV Cinema вече в мрежата на blizoo