Инфо Промоции

Безплатно оборудване за сателитна телевизия от VIVACOM

1 коментар

Приемник за сателитна телевизия от VIVACOM, който се включва директно в телевизора и замества изцяло STB устройствата, вече ще бъде напълно безплатен.

Компактното устройство слага край на проблема с различните дистанционни

Приемник за сателитна телевизия от VIVACOM, който се включва директно в телевизора и замества изцяло STB устройствата, вече ще бъде напълно безплатен. Устройството, наречено СА модул, което до момента струваше 49 лв., от 1 декември се предлага напълно свободно. Нужно за използването му е телевизорът да поддържа DVB-S2 (Digital Video Broadcasting - Satellite - Second Generation) и да има CI (Common Interface) слот.

Едно от основните предимства на СА модула е, че благодарение на него зрителят може да си служи само с едно дистанционно – това на телевизора. Това ще осигури удобство на потребителите да управляват всички функции и програми от едно единствено място. С новото устройство се запазва функцията „Родителски контрол“, а в допълнение на това клиентите могат да подреждат каналите с функциите на телевизора си.

Новото устройство с компактен размер ще бъде безплатно предоставяно както на нови, така и на настоящи клиенти на сателитната телевизия от VIVACOM, които подписват своя договор за 12 или 24 месеца. То може да се ползва и за основния, и за всеки допълнителен ТВ приемник. 

VIVACOM се грижи и за домашния уют на своите потребители с промоционалните оферти за цифрова телевизия и оптичен интернет. До края на годината телекомът предлага самостоятелно услугите телевизия и интернет, както и комбинирани в пакет Duo с 50% отстъпка за първите два или шест месеца при подписване на нов или подновяване на съществуващ договор, съответно за една или две години. Промоционалните оферти са валидни за нови и настоящи, частни и бизнес клиенти до 31 декември 2014 г., включително.
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър