Инфо Промоции

blizoo с нови програми

Добави коментар

Коледен подарък от blizoo – още филми, музика и забавления през декември! 4 HD и 2 SD канала към палитрата програми на blizoo без промяна в цените!

Всички ценители на българската музика, които имат цифров ТВ пакет с 80 или повече програми, ще могат да се наслаждават на любимите си BG Music Channel, Balkanika и Fen TV вече в тяхната висококачествена HD версия на позиции 192, 193 и 194.

За всички тези клиенти има още една музикална изненада – стартираме излъчването на ФЕН ФОЛК ТВ на позиция 191. Този канал е насочен към аудиторията с отношение и интереси към българския фолклор. Създаден е да забавлява и да информира зрителя за българската фолклорна музика, танци, традиции, изкуство и култура, както и за други избрани акценти от обществения и културен живот на България.

FilmBox HD е другата коледна изненада! FilmBox е нова епоха в усещането за домашно кино забавление. Разполага с всички филмови жанрове, които предлагат най-доброто съдържание от основните дистрибутори включително Power Corp, Freemantle, Wide Management и много други. Този канал е посветен на взискателните любители на киното, за които отличното качество на картината и звука са толкова важни, колкото един добър филм. стартира и с висока резолюция. Всички с цифров ТВ пакет, съдържащ 130 или повече програми ще намерят FilmBox HD на позиция 213.

Клиентите на турския езиков пакет вече ще могат да се забавляват с SHOW – програмата с най-висок рейтинг сред турските канали за ноември 2014 в целодневната категорията. 24 часа чисто забавление, филми и шоу програми. SHOW ще замести ATV Avrupa, която преустановява излъчването си в България.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър