Актуално Други

Три нови канала в мрежата на blizoo

2 коментара

iConcerts HD, Outdoor Channel HD и СКАТ в програмната схема на blizoo

Три нови канала в мрежата на blizooКлиентите на цифрова и HD телевизия на blizoo вече могат да гледат три нови канала в програмната схема на оператора.

iConcerts HD

iConcerts HD e първият 24/7 HD канал за музика на живо в Европа. Каналът е насочен към музикалните фенове по целия свят, които могат да се насладят на музиката на живо и на музикантите, които я създават. iConcerts HD представя най-добрите изпълнения, излъчвани от стадиони, клубове и фестивали по целия свят - с възможно най-доброто качество на звук и картина. аналът е наличен в HD Свят и е достъпен на DTV 130 и DTV 150.

Outdoor Channel HD
Outdoor Channel HD стартира в региона на Европа, Средния Изток и Африка през август 2010 г. в партньорство с Chello Zone. Благодарение на достъпа до най-голямата програмна библиотека с телевизионни предавания, заснети на открито, каналът представя зашеметяващо, оригинално, истинско HD съдържание, посветено на традиционни занимания сред природата – от риболов и лов до офроуд каране и различни авантюри в дивия свят. Outdoor Channel отвежда зрителите на околосветско пътешествие, споделяйки несравними приключения и изживявания през погледа на уважавани аутдор специалисти и световно известни знаменитости. Каналът е част от пакета HD Спорт и се разпространява в цифровия пакет на blizoo DTV 150.

СКАТ
Телевизионният канал СКАТ се завърна в програмната схема на blizoo. Клиентите ни могат да го гледат във всички цифрови пакети на blizoo.

С новите три канала blizoo допълнително разширява възможностите за избор на ТВ съдържание за потребителите си. Като водещ доставчик на телевизионни услуги в България, blizoo предлага атрактивен пакет от 150 цифрови програми с разнообразно съдържание – политематични, филмови, детски, спортни, музикални и т.н. Клиентите на оператора разполагат и с широк изобор от HD програми - 18 канала с висока резолюция.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: цифрова телевизия , blizoo

Гледай световното в HD с нов телевизор Samsung

News7 HD в blizoo

Турски езиков пакет от blizoo

Цифрово радиоразпръскване в България

Blizoo спря излъчването на Discovery каналите