Инфо Промоции

Булсатком представя на българския пазар b-box

Добави коментар

b-box е устройство за достъп върху безжичен интернет до IPTV услугата на Булсатком с революционна визия. Устройството предлага най-модерните функционалности на Google Android TV, включително поддръжка на всички приложения от Google Play.

b-box осъвременява ТВ изживяването чрез иновативен подход в представянето на ТВ каналите и архивното видео съдържание. Включва „картина-в-картината“, богата информация за предаванията, адаптивна подредба на любимото съдържание и гласови команди на български език чрез Google асистент.

b-box предоставя достъп до 240 ТВ канала, от които над 130 с HD качество, 8 в 4К ULTRA HD качество и над 40 канала, разпространявани само за клиентите на Булсатком. Видеотеката на b-box включва тематично подбрани над 1000 свободно достъпни филми, сериали и детски поредици.

b-box за първи път в България предлага умен архив – освен стандартните вече спиране, превъртане и 7 дни назад, архивното съдържание е подредено в каталог по заглавия, типове и жанрове и включва ТОП 100 от най-гледаните предавания.

b-box ще се предлага свободно в цялата търговска мрежа на Булсатком след 31 май. Всички клиенти ще имат възможност да избират дали да подпишат промоционален договор, или да закупят b-box без ангажиращ договор за ТВ планове. Пълните условия можете да намерите на https://www.bulsat.com/b-box

Първите 1000 клиенти, заявили участие след 16 април в тестовата програма на Булсатком, ще получат b-box устройство (без Google Play) за 0 лв. активационна такса и ще могат да гледат всичко от Булсатком за първите 3 месеца на специални планове. След 31 май ще имат възможността за прехвърляне към пълната услуга.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: булсатком

Eurosport в 4К​​ качество в пакетите на Булсатком

Зимна промоция от Булсат

bTV: "Булсатком" ни наложи цензура

Кабелните оператори спират да излъчват bTV

Bulgaria On Air тръгва и по Булсатком