Инфо Промоции

Travel Channel с награди за лоялните клиенти на VIVACOM

Добави коментар

Travel Channel с награди за лоялните клиенти на VIVACOM – пътуване до Париж и специални подаръци!

Лоялните клиенти на VIVACOM могат да участват в томбола за романтично пътешествие до Париж за двама и за още 10 комплекта с подаръци от Travel channel.

Играта стартира от 7 май 2014 г. на интернет страницата на VIVAClub. За да участват в нея, лоялните клиенти ще трябва  да отговорят правилно на три въпроса и да попълнят данните си. Печелившият ще бъде определен на случаен принцип с томбола.

Екскурзията за двама включва самолетни билети, две нощувки, посещение на „Мулен Руж“, круиз по река „Сена“ и вечеря в ресторант на Айфеловата кула. Travel Channel ще подари и 10 утешителни награди за пътешественици. Комплектът се състои от: раничка с шнур, дигитална везна за багаж, тефтер, международен адаптор за контакти и спийкър за смартфон.

За да участват в томболата, потребителите трябва да имат валидна VIVAClub карта, която ги идентифицира като лоялни клиенти на компанията. Победителите ще бъдат обявени на 2 юни 2014 г., на страницата на VIVAClub. Играта е достъпна и се провежда на корпоративния сайт на оператора www.vivacom.bg/VIVAClub в продължение на 19 дни от 7 май 2014 г.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър