Актуално Какво ще се случи...

„Три сестри“, еп. 80: Тюркян гони Сомер от спалнята им! - какво ще се случи...

Добави коментар

Тюркян отива да види Мине в болницата, но състоянието ѝ е все така критично. Сомер е освободен и се връща в имението. Тюркян упреква него и родителите му, че подло са я лъгали през цялото време. Несрин настоява Тюркян да се върне у дома. Какво ще ѝ отговори Тюркян? Разберете още какво ще се случи в епизод 80 на турския сериал „Три сестри“, който може да гледате на 23 февруари по Diema Family от 20:00 часа.

В епизод 79 на „Три сестри“ Опитът на Тюркян да изправи Сомер срещу Мине завършва с нейното и на Сомер арестуване, тъй като Мине, виждайки, че лъжите и интригите ѝ не дават резултат, стига до заплаха за самоубийство. Поради липсата на реакция от страна на Сомер, Мине скача от балкона. Тя е откарана в болница в тежко състояние, а Сомер и Тюркян са обвинени в убийство..


НА КРАТКО какво се случва в епизод 80 на турския сериал „Три сестри“, който може да гледате на 23 февруари по Diema Family от 20:00 часа.

Рючхан търси сметка на Несрин, защо внучката ѝ е била при нея.

Тюркян отива да види Мине в болницата, но състоянието ѝ е все така критично.

Сомер е освободен и се връща в имението. Тюркян упреква него и родителите му как подло са я лъгали през цялото време.

Тюркян изхвърля Сомер от спалнята им.

Несрин настоява Тюркян да се върне у дома. Какво ще ѝ отговори Тюркян?

Всичко за Три сестри
„Три сестри“, еп. 81: Бащата на Тюркян разбира всичко!  - какво ще се случи...

Вижте повече

„Три сестри“, еп. 81: Бащата на Тюркян разбира всичко! - какво ще се случи...

Сомер прави още един опит да се извини на Тюркян и да я убеди в любовта си. Писмото на Нихат до Тюркян, което Нихат даде на...

Операцията на Мина приключва успешно, но все още има заплаха за живота ѝ. На следващия ден Рючхан пристига в къщата на Календер. Тя се изправя пред Несрин и я пита, какво е търсило внучето ѝ при нея.

-Направих го от благоприличие. Взех ги от болницата и ги доведох у дома - отговаря Несрин. – Но, след известно време тя остави бебето и избяга. Тогава дойдоха лошите новини.

-Защото дъщеря ти я е повикала в хотела. Сега съвестта ти спокойна ли е?

-Защо съвестта ми да не е спокойна? Не ние сме тези, които съсипаха живота на Мина!

-Това момиче можеше да умре заради вас - заявява Рючхан. - Въпреки че те предупредих, ти взе и разказа всичко на Тюркян и тя реши да се изправи срещу мъжа си и Мина! - Рючхан се приближава до Несрин много близка. - Ако това момиче умре, ти ще бъдеш отговорна!

Сомер е освободен от ареста, и докато Мине е в безсъзнание, той ще бъде под домашен арест.

Междувременно Тюркян оставя Кираз на грижите на Айла и отива в болницата. Тя поглежда през стъклото към Мине, която е в безсъзнание и когато лекарката излиза от стаята Тюркян го пита за състоянието на Мине.

-Цяла нощ тя имаше проблеми с дишането - отговаря лекарката. - Белите ѝ дробове са слаби. Опитахме се да я събудим тази сутрин, когато състоянието ѝ се беше стабилизирало, но се наложи отново да я интубираме. Общото ѝ състояние е критично. Най-малкият вътрешен кръвоизлив може да ни върне в изходна позиция. Съжалявам, но е твърде рано да се каже нещо положително.

Когато лекарят си тръгва, Тюркян слага ръка на стъклото и с очи, пълни със сълзи, казва: -Не исках това да се случи. Съжалявам!

Йозер докарва Сомер в имението. Сомер отказва да слезе от колата, тъй като сега не знае как да погледне в лицето на Тюркян.

Сомер влиза във всекидневната, а майка му се втурва да го прегръща.

-Слава Богу, ти си у дома - казва развълнуваната Рючхан. – И това ще мине, всичко ще мине. Какво щях да правя, ако те бяха вкарали в затвора?

-Всичко е наред, майко, аз съм тук! Тюркян в стаята ли си е?

Тюркян през прозореца видя, че Сомер се върна и тичешком слиза по стълбите, но в салона се спира и влиза в хола.

-Тюркян! – казва Сомер. Тюркян хвърля кратък поглед на Сомер, след което се обръща, за да излезе.

-Поне да беше посрещнала мъжа си - прави забележка на снаха си Рючхан.

-Мамо, стига! – опитва се Сомер да спре майка си, но може ли някой да спре Рючхан.

- Той ти е съпруг. Това ли е твоята човечност? Неблагодарна жена!

Засегната от димите на свекърва си Тюркян се връща.

--Ти ли ще ме научиш на човечност? - смело пита Тюркян.

Тюркян вече не е кротката мишка, която кимаше и се съгласяваше с всички.

-Знайте си мястото! Говори както трябва! - казва Рючхан.

-Така ли? Добре! Тогава ще кажа истината! Вие какво очаквате от мен? Да ви благодаря, за всичко, което сте изградили върху лицемерие и лъжи? Всъщност вие сте тези, които не си знаете мястото! – Тюркян прокарва поглед по лицата на Рючхан, Сомер и Йозер. – Като ме смятахте за глупачка ,вие се опитахте да скриете срама си с абсурдните си истерии! Вие сте тези, които не знаят мястото си! – крещи Тюркян.

-Тюркян, моля те - казва Йозер, опитвайки се да разведри обстановката.

-Аз ви нарекох татко. Вярвах ви повече от всеки друг в тази къща, а вие какво направихте? Не ви беше грижа за мен. Когато синът ви доведе любовницата си вкъщи, не го попитахте нито веднъж какво прави. Не му казахте, че не може да прави това с мен. Мълчахте. С мълчанието си ме изложихте на това гнусно лицемерие и мерзост!

-Тюркян, повярвай ми, не е така, както си мислиш. За да те предпазя от някои неща...

-Това, което наричате някои неща, е предателство към семейството ми! Мислите си, че четирите стени, които сте построили от лицемерие, са неразрушими, но те не са. Те се срутиха и аз останах под развалините им! На горния етаж има едно нищо не подозиращо детенце. Дете, което чака нежност, внимание и майчина прегръдка. Майка ѝ е в болница и се бори за живота си. Може би аз съм причината това дете да остане без майка. Тази жена може да умре заради мен! Вие сте тези, които хвърлиха тази отговорност върху мен! Голямото семейство Корман! А сега изчистете съвестта си с вашите дребни сметки. Така или иначе, очевидно е кой е жертвата в тази история!

Тюркян тръгва към стаята си. Сомер иска да тръгне след нея, но баща му го спира.

-Сомер, не я приискай, нека да се успокои!

Тюркян е в стаята си и иска да даде воля на емоциите си, но се успокоява, когато чува плача на бебето.

След малко Несрин се обажда на Тюркян.

-Прибра ли се Сомер? - пита Несрин.

-Да, той се върна.

-Разговаряхте ли в хотела? Разказа ли му всичко?

-Да, всичко свърши - заявява Тюркян и в същия момент Сомер се спира на вратата на стаята. -С този брак е свършено. Ще се разделя със Сомер!

-Тогава защо все още си в тази къща?

-Мине, нали ти казах. Мине ми повери детето си!

-Спри да се оправдаваш, дъще. Езикът ти казва, че всичко е приключило, но сърцето ти все още е там. Върни се в нашия дом, за да не страдаш. Не е ли достатъчно това, което си преживяла

-Мамо, моля те, не ме притискай! - казва момичето. -Аз и без това се обвинявам за всичко, което се е случило. Аз съм причината за всичко това!

-Защо се обвиняваш? Нима тези, които са причинили всичко това, изобщо не са виновни? Върни детето на баща му и се върни бързо в нашата къща. Ние с леля ще дойдем за теб!

-Не сега, нека първо Мине излезе от болницата. Нека тя дойде в тази къща и да се възстанови. Аз ще ѝ предам дъщеря ѝ и тогава ще дойда.

-Скъпа, ако тази жена, не дай си Боже, не излезе от болницата, ако нещо се случи с нея, ще живееш ли в тази къща и ще се грижиш ли за това дете?

-Мамо, моля те, не казвай такива неща - отговаря Тюркян. - Нека просто да се оправи, за това се моля.

Сомер влиза в стаята. Тюркян прекратява разговора и се обръща към него:

-Отсега нататък няма да сме заедно в тази стая. Ти ще спиш в стаята на Мине, а аз ще остана тук с бебето!

-Добре, Тюркян, както искаш. – Сомер излиза от стаята.

Рючхан разговаря с адвоката в кабинета си.

-Йозер също не каза нищо - обяснява жената. - Единственото, което каза, беше, че ще бъде съден на общо основание. Дори не мога да попитам сина си нищо, той е прекалено нервен. Толкова ли е сериозно положението?

-За съжаление, госпожо. Освен това г-жа Тюркян ще присъства на следващото изслушване като заподозряна за подбудителство. Така че съдбата на Сомер и Тюркян сега зависи от думите на Мине.

Рючхан най-накрая признава правотата на Тюркян, но я уверява, че на никого не му е било приятно присъствието на Мине в имението и всички донякъде са се опитвали да се отърват от нея.

В същото време Незахат идва в магазина на брат си. Фатих ѝ разказва за писмото, което е получил от Нихат с молба да го предаде на Тюркян.

-Оказва се, че Мине е била любовница на Сомер -съобщава Фатих. -И той постоянно я е водил вкъщи. Виждам, че не си изненадана. Ако не знаеше това, сега щеше да си в шок. Професор Несрин също ли знае?

-Не се занимавай с това, не е твоя работа. Остави тази жена на мира. Няма нищо, което да не си ѝ причинил!

-Добре, разбирам, семейна тайна - Фатих показва, че е стиснал устни. - Како, какво прави Дерия? Звъня ѝ, но тя не отговаря. Сигурно не използва SIM картата, която ѝ дадох.

-Какво си мислиш, че се е случело? - пита Незахат. -Разстроил си момичето, объркал си я. Не я разстройвай повече, остави я да учи на спокойствие!

-Боже, аз също съм нервен, но може би малко прибързах? Мислех, че Дерия е дъщеря ми, но... може пък Дьонюш да е тя?

-Не! Престани! Стига Фатих! - Несрин с внезапния си изблик само потвърждава това, което брат ѝ вече знае. -Остави тези хора на мира! Какво друго искаш от тях? - Разтревожена, тя напуска магазина.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Три сестри

„Три сестри“, еп.124: Рючхан и Несрин си разменят местата - какво ще се случи…

„Три сестри“, еп.123: „Не мога да си затворя очите за това, Сомер!“

„Три сестри“, еп.122: Бременна ли е отново Тюркян? - какво ще се случи…

„Три сестри“, еп.121: „Тази жена е любовница на баща ми! И ти с нея…“

„Три сестри“, еп.119, 120: Тюркян няма намерение да се предаде пред Рючхан!