Актуално Какво ще се случи...

„Три сестри“, еп. 79: Мине скача от балкона! - какво ще се случи...

Добави коментар

Опитът на Тюркян да изправи Сомер срещу Мине завършва с нейното и на Сомер арестуване, тъй като Мине, виждайки, че лъжите и интригите ѝ не дават резултат, стига до заплаха за самоубийство. Поради липсата на реакция от страна на Сомер, Мине скача от балкона. Тя е откарана в болница в тежко състояние, а Сомер и Тюркян са обвинени в убийство. Разберете още какво ще се случи в епизод 79 на турския сериал „Три сестри“, който може да гледате на 22 февруари по Diema Family от 20:00 часа.

В епизод 78 на „Три сестри“ Тюркян разкрива картите си на Сомер и му казва, че знае, че Кираз е негова дъщеря. Мина бяга от имението заедно с Кираз.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 79 на турския сериал „Три сестри“, който може да гледате на 22 февруари по Diema Family от 20:00 часа.

Опитът на Тюркян да изправи Сомер срещу Мине завършва с нейното и на Сомер арестуване, тъй като Мине, виждайки, че лъжите и интригите ѝ не дават резултат, стига до заплаха за самоубийство. Поради липсата на реакция от страна на Сомер, Мине скача от балкона. Тя е откарана в болница в тежко състояние, а Сомер и Тюркян са обвинени в убийство.

Тюркян бързо напуска полицейското управление, защото е била извън сградата, когато жертвата е паднала - за разлика от Сомер, който, чувайки писъците на жена си, се връща в стаята.

Междувременно всички се чудят къде е малката Кираз, а Несрин безуспешно се опитва да се свърже с дъщеря си.

Тюркян отива в болницата, за да разбере как е Мине, която точно преди жизненоважна операция , поверява дъщеря си на нея.

Тюркян взема Кираз и се връща в имението.

Действието продължава от предния епизод. Време е да разберем как ще завърши опитът на Тюркян да изправи Сомер срещу Мине?

-Само за момент - казва Сомер и поглежда с изненадани очи към съпругата си. - Ти от телефона ми...
-Да, отговорих на съобщение от твоя телефон - потвърждава Тюркян, като вдига телефона.
-Браво, страхотен ход! - казва признателно Мине и прекрачва прага на стаята. -Значи всички вече знаят. Казала си всичко на Тюркян, както ми обеща, нали скъпи?!
-Не ми казвай, скъпи! – бесен е Сомер.
-Какво трябваше да ми кажеш, Сомер? - пита Тюркян.
-За Кираз - отговаря той.
-Само за Кираз ли? - пита Мине. -Ами за нашата страстна любов? Бурната ни връзка?
-Що за глупости говориш! - избухва Сомер.
-Остави я, нека говори! - казва Тюркян. - Нека сама да разкаже!

Мина сяда на дивана и се обръща към Тюркян:

-Както разбра, Кираз е мое и на Сомер дете. Винаги си питала къде е баща ѝ. Най-накрая получи отговор, колко хубаво. Сомер трябваше да поговори с теб при първа възможност и да те зареже. Той обеща да се върне при мен и детето ни, но винаги отлагаше разговора с теб.
-Престани да лъжеш! - крещи побеснял Сомер. –Не беше така!
-Тогава защо не го каза? - пита Тюркян, без да вярва на Мине. -Толкова пъти те питах кой е бащата на дете ти. Можеше да кажеш, това щеше да е най-лесният начин. Нямаше да страдаш толкова много. Била си несправедлива към себе си!
-Права си, но Сомер все ме спираше. Той казваше, че не е време. Сега и ти си бременна. Той щеше да ти каже, след като родиш!
-Замълчи! - нарежда Сомер и отново се обръща към Тюркян: -Тя лъже. Всичко беше така, както ти казах. Ти вярваш ли на тази луда жена? Тя знае, че я мразя, и затова го казва. Наистина ли вярваш, че мога да направя нещо такова?
-Вярвам ли? Как мога да ти вярвам? - пита Тюркян. - Не сме ли в това състояние, защото ти се доверих? Ти ми казваше, че ме обичаш всяка минута и секунда. Това е единствената причина да ти вярвам. Това е единствената причина да съм в този мръсен свят на игри и лъжи!
-Игри ли? - пита Сомер. -Нима моята любов и нежност са игра за теб? Не говори така!
-Да! Игра са! - потвърждава Тюркян. – При това мръсна игра! - Тюркян застава пред Мина. - Аз бях с теб в най-трудните ти моменти. Винаги съм се опитвала да те подкрепя, а ти какво направи? Веднага щом се обърнех, ти ми се присмиваше, нали? Смееше се на това колко съм глупава. Как не те е срам?! В какъв мръсен и отвратителен свят се озовах!

Тюркян излиза от стаята. В коридора тя се облива в сълзи.

Сомер иска да изтича след Тюркян, но Мина не му позволява. Тя заплашва, че ще се самоубие. Когато Сомер я игнорира, тя излиза на балкона и... скача от него!

Всичко това се случва пред очите на Тюркян, която току-що е излязъл навън. Въздухът се разкъсва от нейния изпълнен с ужас писък.

В следващата сцена Сомер и Тюркян са разпитани в полицейския участък. Полицаите подозират, че Сомер е този, който е бутнал Мине през парапета, и го отвеждат в ареста.
Рючхан и Тюркян пристигат в болницата. Мине е в много тежко състояние и тъкмо я откарват в операционната. С последни сили тя казва на Тюркян, че поверява дъщеря си на нея.
В следващата сцена Тюркян е в дома на семейството. Тюркян разказва на семейството си всичко, но без подробности - така баща ѝ продължава да живее в блажено неведение.

Тюркян разговаря с майка си в една стая, където приготвя Кираз, за да се върнат в имението.

-Ще се грижа за нея в дома на баща ѝ! - обявява Тюркян, гледайки с тъжни очи към бебето. -Тя е поверена на мен. Не се знае какво ще се случи със Сомер?! - Тюркян сяда на леглото и избухва в плач. – Майко, Мине ще се оправи, нали? Ще се оправи ли? Всичко е по моя вина. Всичко се случи заради мен! Ако нещо се случи с Мине, как ще живея с тази вина? Аз бях тази, която я повика в хотела. Исках и двамата да отговарят пред мен. Всичко се случи заради мен.
-Тюркян, не говори такива неща - казва Несрин с подчертано внимание, хваща дъщеря си за раменете и я разтърсва, за да се опомни. -Тази жена не беше със здрав разум. Не обвинявай себе си за случилото се!
Садък откарва дъщеря си и Кираз в имението на Корман.

Междувременно Рючхан дава кръв в болницата. Селчук влиза в стаята.

-Аз също дарих кръв- съобщава приятелят на Сомер. -Надявам се операцията да мине добре.
-Дай Боже. Говорил ли си с адвоката?
-Да, Тюркян знае всичко. Тя знае за Мина и Сомер.
-Какво искаш да кажеш? – изненадана е Рючхан, а направо е шокирана, когато чува, че именно снаха ѝ е повикала Мине в хотела.

Тюркян се връща в имението и Айла казва на Тюркян, че ще се обади на г-жа Корман, която от два дни се притеснява за внучка си.

-Имам добри новини! – казва Айла
-Сомер ли освободиха?- пита с надежда Рючхан.
-Не, но Кираз е намерен!
-Къде е била?
-Г-жа Тюркян я донесе!
-Къде я е намерила? Дай ѝ телефона, за да чуя.

Тюркян показва на Айла, че не иска да говори със свекърва си.

-Госпожа Тюркян е отишла да си вземе душ – измисля набързо оправдание Айла. - Когато излезе, ще ѝ кажа да ви се обади.
-Къде е било бебето през цялото време?
-Изглежда, че е било в къщата на г-жа Несрин – отговаря Айла.
  • Дали Сомер ще бъде оправдан и освободен?
  • Какво ще стане с Мине?

Скоро ще разберем…

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Три сестри

„Три сестри“, еп.115: Тюркян се изправя срещу Рючхан! - какво ще се случи…

„Три сестри“, еп.114: Сомер купува къща на Мине - какво ще се случи…

„Три сестри“, еп.112 и 113: Тюркян се изправя срещу Севилай заради Мустафа!

„Три сестри“, еп.111: Рючхан разбира, че Йозер ѝ изневерява - какво ще се случи

„Три сестри“, еп.110: Мине изпитва търпението на Сомер и Тюркян