Актуално Какво ще се случи...

„Три сестри“, еп. 81: Бащата на Тюркян разбира всичко! - какво ще се случи...

Добави коментар

Сомер прави още един опит да се извини на Тюркян и да я убеди в любовта си. Писмото на Нихат до Тюркян, което Нихат даде на Фахит, попада в ръцете на Садък и той разбира всичко! Разберете още какво ще се случи в епизод 81 на турския сериал „Три сестри“, който може да гледате на 26 февруари по Diema Family от 20:00 часа.

В епизод 80 на „Три сестри“ Тюркян отива да види Мине в болницата, но състоянието ѝ е все така критично.Сомер е освободен и се връща в имението. Тюркян упреква него и родителите му, че подло са я лъгали през цялото време. Несрин настоява Тюркян да се върне у дома. Какво ще ѝ отговори Тюркян?


НА КРАТКО какво се случва в епизод 81 на турския сериал „Три сестри“, който може да гледате на 26 февруари по Diema Family от 20:00 часа.

Севилай не одобрява подаръкът, който Йозер е направил на Мустафа. Какво ще ѝ каже Йозер?

Севилай разбира, че Тюркян е снаха на Йозер и я кани да си поговорят. Какво ще си кажат двете?

Сомер прави още един опит да се извини на Тюркян и да я убеди в любовта си.

Писмото на Нихат до Тюркян, което Нихат даде на Фахит, попада в ръцете на Садък и той разбира всичко...

Всичко за Три сестри
Севилай отива при Йозер в компанията и изказва недоволството си от подаръка, който той е направил на сина им.
-Моля те, не му давай надежда. Не му давай обещания, които не можеш да изпълниш. Независимо от всичко, ти никога няма да бъдеш до него като баща. Пропастта между вас никога няма да изчезне.
-Ти си тази, която няма надежда, Севилай. Да, сега Мустафа се съпротивлява, но това не означава, че няма да мога да отвърна на любовта му. Отсега нататък ще прекарвам повече време с него, ще се старая повече, докато не станем като баща и син. Ще направя всичко по силите си, за да излекувам раните му. Исках лично да му дам ключовете на колата. Мислех, че ще можем да отидем заедно на екскурзия, но се случиха някои неща...
-Какво се случи? Някакъв проблем?
-Бившата приятелка на Сомер се опита да се самоубие. Синът ми и снаха ми са заподозрени, че са провокирали инцидента. Едва успяхме да спасим Сомер в съдебната зала, но разследването продължава. Жената е в болница, в кома. За да се измъкне Сомер от това, тази жена трябва да се събуди и да свидетелства в негова полза. В противен случай той ще бъде вкаран в затвора.
Йозер продължава. -Снаха ми Тюркян също е в трудна ситуация. Страхувам се, че и тя ще бъде изправена пред съда. Много ми е жал за нея. На всичкото отгоре тя е бременна.
-Каза Тюркян? - Севилай осъзнава, че може би момичето, с което се е запознала, и снахата на Йозер са едно и също лице.
-Да, така е. Повярвай ми, тя не го е заслужавала. Само ако можеше да видиш какво добро и смело момиче е тя. Ако имах дъщеря, щях да я обичам толкова, както нея.

След като напуска компанията, Севилай се обажда на Тюркян и я кани в дома си.

-Когато г-н Йозер ми каза, разбрах, че ти си бъдещата сладка майка - заявява Севилай. - Ето защо веднага ти се обадих. Как се чувстваш?
-Бих искала да кажа, че добре, но преминавам през много труден период. Г-жо Севилай, извинете ме за любопитството, но къде се запознахте с бащата на Сомер?
-Познаваме се отдавна, синът ми работи в неговата фирма. Споделяме си взаимно някои от проблемите си. Той много те уважава.
-И за мен татко Йозер заема специално място в къщата - заявява Тюркян.
-След като все още живееш в тази къща, вероятно си се отказала от развода.
-Съвсем не. Не искам да живея в къща, пълна с лъжи и измами. Аз съм там, защото ми е поверено едно невинно същество. Може би се опитвам да изчистя съвестта си по този начин, защото се чувствам виновна. Възнамерявам да остана в тази къща за известно време, но никога няма да простя на Сомер.
-Ами какво ще кажеш за бебето? Ще го родиш ли?

Тюркян леко поклаща глава, сякаш иска да отрече, но все още не е сигурна.

-Слушай, скъпа- казва Севилай. -Ние току-що се запознахме. Знам, че не мога да кажа нищо по въпроса, но като сестра те съветвам да го обмислиш още веднъж. По-късно ще съжаляваш, повярвай ми. Всичко ще отмине, ще излекуваш раните си по някакъв начин. Но това дете ще бъде най-силната и най-голямата ти връзка с живота. Може би можеш да се откажеш от баща му, но преди да се откажеш от детето си, помисли отново!
Вечерта Сомер прави още един опит да се извини на жена си и да я убеди в любовта си, но тя не му дава никаква надежда.

На следващия ден Дерия и Сердар изненадват Дьонюш, като я изненадват с неочакваното си пристигане.

За да могат влюбените да имат малко време за себе си, Дерия замества сестра си в работата ѝ на секретарка.

Дерия среща Мустафа и провежда кратък разговор с него.

Когато Дьонюш и Дерия посещават Тюркян, те забелязват, че нещата между нея и Сомер не вървят добре.

Фатих идва в къщата на Календер. Фатих изисква от Несрин да му каже коя е дъщеря му, в противен случай ще каже на Садик, че дъщеря му живее под един покрив с любовницата на съпруга си и отглежда детето ѝ.

Несрин се опитва да сплаши зет си, но изведнъж се появява Садък. Фатих предава на брат си писмото, което Нихат е написала на Тюркян.

Садък пребледнява, когато прочита съдържанието му.

Какво ще направи Садък, когато знае истината?

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Три сестри

„Три сестри“, еп.115: Тюркян се изправя срещу Рючхан! - какво ще се случи…

„Три сестри“, еп.114: Сомер купува къща на Мине - какво ще се случи…

„Три сестри“, еп.112 и 113: Тюркян се изправя срещу Севилай заради Мустафа!

„Три сестри“, еп.111: Рючхан разбира, че Йозер ѝ изневерява - какво ще се случи

„Три сестри“, еп.110: Мине изпитва търпението на Сомер и Тюркян