Актуално Какво ще се случи...

„Три сестри“, еп.144: Без вина виновна! – какво ще се случи…

Добави коментар

Рючхан е съкрушена от постъпката на Йозер, излива душата си пред Сомер и Тюркян. Рючхан посочва Несрин като единствената причина за ситуацията, в която е изпаднала. Разбирайки това, Сомер отива да потърси сметка на тъща си. Несрин, която е обвинена без причина, не се чувства добре, затова отива в къщата на Тюркян, за да говори с Рючхан. Ще повярва ли Рючхан, че Несрин е невинна? Разберете още какво ще се случи в епизод 144 на турския сериал „Три сестри“, който може да гледате всяка делнична вечер по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 143 на „Три сестри“ Изгонена от Йозер, Рючхан се озовава пред вратата на Тюркян, единственият човек, на когото може да се довери. Тюркян е шокирана от състоянието на свекърва си. Сомер, разгневен от постъпката на баща си, се изправя срещу него, обвинявайки го за жестокостта му.

НА КРАТКО какво се случва в епизод 144 на турския сериал „Три сестри“, който може да гледате на 23 май по Diema Family от 20:00 часа.

Рючхан е съкрушена от постъпката на Йозер, излива душата си пред Сомер и Тюркян. Рючхан посочва Несрин като единствената причина за ситуацията, в която е изпаднала. Разбирайки това, Сомер отива да потърси сметка на тъща си.

Несрин, която е обвинена без причина, не се чувства добре, затова отива в къщата на Тюркян, за да говори с Рючхан. Ще повярва ли Рючхан, че Несрин е невинна?

Дерия търси отговори за раздялата си с Мустафа.

Всичко за „Три сестри“
„Три сестри“, еп.145: Рючхан разчупва леда с Тюркян  -  какво ще се случи…

Вижте повече

„Три сестри“, еп.145: Рючхан разчупва леда с Тюркян - какво ще се случи…

Въпреки че Сомер заяви, че е разбрал грешките си, той продължава да наранява Тюркян. От друга страна, Рючхан разчупва леда с Тюркян. Разберете още какво ще...

Новият епизод започва на сутринта. Тюркян и Сомер приготвят закуска в кухнята.

-Тюркян, аз много те обичам! – признава Сомер. -От миналата нощ мисля, аз не мога без теб! И също, отчитайки всичко, което преживяхме, мама дойде и почука на твоята врата, а какво означава това? Това е нещо свързано с теб! Аз отново ти се възхищавам!
-Но, ти недей да казваш на майка си, защото може да ме намрази! – отвръща Тюркян с усмивка.
-Не, няма да ѝ кажа! Но, мисля, че вие не можете да ме поделите!
-О, Боже, ти днес си много голям шегаджия! Я, ми подай, чаши?

Погледът на Сомер пада на едно писмо от съда свързано с развода им. Той изненадан пита, кога е пристигнало, защото той не е получил. Тюркян му отговаря, че не го е получил, защото никога не си е у дома.

Сомер го отваря и вижда, че делото им за развода е назначено за утре и добавя: -Нали няма да отидем?!

-Не знам, Сомер. Мама, също не иска да сме заедно!

Сомер е изненадан от чутото…

Тюркян го подканва да вземе подноса, за да сложат масата. Рючхан им казва, че няма апетит. Тюркян я моли да си хапне, а след това да легне и да си почине. Тримата сядат да закусят. Рючхан слага един залък в устата си и започва да плаче.

-Повярвай ми, аз не съм направила това с баща ти, синко! Повярвай ми!

Сомер хваща ръката ѝ и ѝ казва, че знае.

-Г-жо Рючхан, истината рано или късно ще излезе наяве и татко Йозер ще разбере. Не се разстройвайте! Ние ви вярваме! – казва Тюркян.
-Той всичко ми взе, цялата ми сила!
-Мамо, виж, когато всичко това свърши, татко ще съжалява за това и ти напразно се разстройваш! Хайде събери се! Ти винаги си била силна жена!
-Каза, че ще оттегли жалбата си…, и в замяна ми взе всичко, дори имотите, които бяха на мое име! Дори е закрил сметките ми в банките! Той искаше и го направи, да ме остави без нищо!
-Какво говориш, мамо? -Сомер е шокиран от постъпката на баща си. -Как е могъл да направи това? Все едно е чакал това! Съвсем се е побъркал!
-Нищо не ме нарани толкова много, както начинът по който ме погледна… Той беше пълен с разочарование… все едно толкова години, аз съм го предавала…
Той ме гледаше в очите, сякаш гледаше убиец, престъпник... Години наред чаках Йозер да ме обикне… Значи е започнал да ме обича, затова е и това голямо разочарование...
-Мамо, аз няма да позволя това, няма да позволя да те боли!

Рючхан показва на Сомер и Тюркян колието, което носи и им казва, че след толкова много години заедно, Йозер за първи път я поздравил с годишнината от сватбата им. Пред очите ѝ е изгонил Севилай и тя си помислила, че Йозер е започнал да я обича. Може и заради това, така безжалостно да се държал и добавя:

-Когато си мислих, че съм го върнала вкъщи, се оказва, че в същият ден съм го изгубила!

В хода на разговора им Рючхан казва, че никога няма да прости на Несрин, защото заради нея са в това положение. Защото е уверена, че Несрин е предала записа на полицията, колко и да отрича Несрин пред нея.

Тюркян е уверена, че майка ѝ не може да направи нещо такова.

Сомер, който смята, че Несрин е тази, която е съобщила за майка му, се изправя срещу тъщата си. Въпреки че Несрин каза, че е предала касетата на Айла, но не можа да убеди Сомер.

Несрин му заявява, че също така не иска, той и Тюркян отново да са заедно.

-Колко жалко! Вие доведохте бракът ни до тази точка, като очернихте мама! Не ни оставихте друг избор, освен да се разведем! Не ви отива това! Един ден знаете ли, какво ще стане? Когато детето ми се роди пред вас ще се изправи един безжалостен Сомер! Не забравяйте това!
-Това не ти отива Сомер! Ти ме заплашва с детето, което все още не се е родило! Как не те е срам!

В този момент при тях влиза Садък и прекъсва разговора им. Несрин и Сомер млъкват. Садък ги пита какво става, а Сомер хвърля гневен поглед на Несрин и си тръгва.

Несрин иска да обясни на Садък, какво е станало, но и той не ѝ вярва.

-Не виждаш ли, Тюркян е бременна, и докато бракът ѝ се разпад, ти искаш да си отмъстиш на Рючхан?! – ядосва се Садък.
-Аз такава жена ли съм, Садък, която се усмихва в лицето ти, а прави неща зад гърба ти? – бясна е Несрин, че никой не иска да я разбере.

Несрин веднага се обажда на Тюркян и я пита, какво е станало между нея и Сомер, че той е дошъл при нея и е изсипал куп обиди.

-Мамо, г-жа Рючхан разказа, какво се е случило. Какво можех да кажа? Това което е трябвало да си остане между вас е стигнало до полицията!
-Тюркян, не мога да повярвам?!
-А, аз на теб! Татко Йозер я е изгонил от вкъщи и тя дойде при мен!
-Какво? Дошла при теб? Какво се опитва да направи тази жена? Сега се опитва да те настрой против мен ли?

Тюркян отговаря на майка си, че ако я види няма да мисли така.

В същото време Сомер се връща при майка си и ѝ казва, че не е сама и я моли да се прибере вкъщи, като той ще дойде с нея.

-Не, синко, аз няма да се върна в онази къща!
-Добре, да се разберем така! Къщата, в която живеехме с Тюркян е празна, ще кажа на Селчук да изпрати някой да я почисти и след това ще отидем там! Сега имам малко работа ще вървя, а след това отново ще се върна.

Опитвайки се да открие причината за раздялата си с Мустафа, Дерия отива в дома на Севилай. Севилай казва, че не знае нищо за раздялата им с Мустафа. Така Дерия си мисли, че Мустафа си има друга.

Севилай се обажда веднага на Мустафа и го пита, дали с Дерия са се разделили, той ѝ отговаря, че ѝ е обещал и е изпълнил обещанието си. Йозер чува разговора им и пита сина си как е майка му.

Мустафа го предупреждава, че снощи Сомер нещо е намекнал и ако той има някакви намерения към майка му, да забрави за тази идея!

Несрин след като разбира от Тюркян, че Рючхан е отседнала в къщата на Тюркян, отива в дома на дъщеря си, за да се разбере с нея.

Несрин се опитва да обясни на Рючхан, че не е виновна за това, че записът е стигнал до полицията, но не успява и нея я убеди.

-Един ден ще съжаляваш за това, което казвате, г-жо Рючхан, но аз няма да искам да говоря с вас. Защото в мен не е останала дори частица жалост, за да ви съжалявам повече... – казва Несрин и си тръгва.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Три сестри

„Три сестри“, еп.160: „Сомер Корман, ти си ужасен човек!“

„Три сестри“, еп.159: „Ще си разчистим сметките в съда, Сомер Корман!“

„Три сестри“, еп.158 : Тюркян приема предложението на Рючхан! Сомер е шокиран!

„Три сестри“, еп.157 : Рючхан предлага работа на Тюркян!

„Три сестри“, еп.156: Какво направи Тюркян? Защо Сомер търси утеха при Мине!