Актуално Какво ще се случи...

„Три сестри“, еп.145: Рючхан разчупва леда с Тюркян - какво ще се случи…

Добави коментар

Въпреки че Сомер заяви, че е разбрал грешките си, той продължава да наранява Тюркян. От друга страна, Рючхан разчупва леда с Тюркян. Разберете още какво ще се случи в епизод 145 на турския сериал „Три сестри“, който може да гледате всяка делнична вечер по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 144 на „Три сестри“ Рючхан е съкрушена от постъпката на Йозер, излива душата си пред Сомер и Тюркян. Рючхан посочва Несрин като единствената причина за ситуацията, в която е изпаднала. Разбирайки това, Сомер отива да потърси сметка на тъща си. Несрин, която е обвинена без причина, не се чувства добре, затова отива в къщата на Тюркян, за да говори с Рючхан. Ще повярва ли Рючхан, че Несрин е невинна?


НА КРАТКО какво се случва в епизод 145 на турския сериал „Три сестри“, който може да гледате на 24 май по Diema Family от 20:00 часа.

Ситуацията между Несрин и Рючхан предизвиква срив в отношенията между Сомер и Тюркян, които бяха започнала да се оправят. Пропастта между Сомер и Тюркян, се задълбочава още повече, а Тюркян напуска работата си.

Сякаш случилото се не е достатъчно, Севилай идва при Тюркян и ѝ иска парите за машините. Какво ще направи Рючхан, която чува разговора им?

Разговаряйки с Тюркян, Рючхан обяснява защо се е отнасяла зле с Тюркян.

Сомер моли майка си, да се премести да живее в условия, в каквото е свикнала да живее, но Рючхан отказва да си тръгне от дома на Тюркян.

Всичко за „Три сестри“

Действието се развива в ресторанта, в който работи Тюркян, а след това купи Сомер. Тюркян носи кафе на Сомер, който седи замислен в кабинета си.

-Ти тръгна да говориш с мама, но нищо не ми каза – започва разговора Тюркян.

-Ти, можеш да отидеш в счетоводството и да получиш, това което ти се полага – казва Сомер без да поглежда към Тюркян. -Тук никой не те задържа! Прекратих договора ти!

-Сомер, не те разбирам!

-Нали искаше да напуснеш.

-Ти казваш така, защото не искаш аз да работя.

-Аз говоря за това, че ти не искаш да работиш с мен. – пояснява Сомер.

-Сомер, аз не знам, какво сте говорили с мама…

-Добре, Тюркян, не се бави, можеш да си тръгваш! – казва Сомер не поглеждайки към жена си.

Ядосана Тюркян сваля демонстративно престилката си и си тръгва.

В същото време Садък отива в компанията при Йозер. Садък му казва, че е много разтроен от това, което е станало между него и г-жа Рючхан. Йозер отговаря, че пътищата им с нея са се разделили. Садък го съветва да помислят, защото не може така лесно да сложат край на 40 годишния си брак. Йозер отговаря, че няма какво да се направи по-въпроса. Садък му отвръща, че и те с Несрин са преминали през това, когато за малко не се развели с Несрин.

-Аз не мога да живея под един покрив с човека, който искаше да ме убие! – казва Йозер, а Садък е изненадан от чутото.

Действието прескача в къщата на Тюркян, където Рючхан се опитва да нареди на шофьора си, да ѝ донесе нещо от имението. Той ѝ отговаря, че повече не ѝ се подчинява на заповедите, защото така му е наредил г-н Йозер. Рючхан е бясна.

В този момент се прибира Тюркян. Тя чува, че свекърва ѝ се кара с някой и притеснена я пита, дали има проблеми.

-Всички ми обърнаха гръб! Първо адвоката, а сега и шофьора ми! Всичко, което съм направила за тях, как не ги е срам?! – ядосва се Рючхан. Тюркян ѝ казва, че те нищо не могат да направят, защото изпълняват заповеди. В този момент на вратата се чука. Тюркян излаза да види кой е.

Сякаш случилото се до тук, не е достатъчно, Севилай чука на вратата на Тюркян и ѝ иска парите за машините, който синът ѝ Мустафа е заплатил. Тюркян дава всичките си пари на Севилай, който има ѝ казва, че ще плати останалия дълг, като работи.

-Какво си мислиш, че всичко това може да приключи така ли, Тюркян?! Нека тези пари да ги изплатят, тези които попречиха на работата ни!

-Аз не искам никой да намесвам! Сега съм в мало тежък период, но ви обещавам, че ще ви платя всичко!

-Нали не смяташ постоянно да идвам пред вратата ти?! Моля те, не ме бави!

-Како Севилай, не си връщай на мен, за това което си преживяла! Ти няма защо да идваш при мен, аз сама ще ти ги донеса!

В същото време Рючхан чува разговора им сваля пръстена, обиците и колието, което Йозер ѝ подари.

Севилай с неохота се съгласява и си тръгва. Тюркян влиза при Рючхан и ѝ казва, че се били съседите.

-Хайде, обличай се! Ние излизаме! – казва Рючхан.

-Къде? -изненадана е Тюркян.

Тюркян и Рючхан излизат, но Рючхан не ѝ казва къде отиват. Рючхан и Тюркян се возят в препълнената маршрутка. Един младеж прави място на Рючхан да седне, но тя казва на снаха си тя седне, защото е бременна. Тюркяне се усмихва доволна от жеста на свекърва си.

В същото време Сомер отива при баща си и го пита, защо не е завел дело срещу майка му след като е уверен, че тя е искала да го убие. Йозер отговаря, че не го е направил, защото Рючхан е майка на Сомер и Йозер не иска да лежи в затвора.

-Ти не си завел дело, за да вземеш компанията от мама!

-Аз, взех това, което ми се пада по право!

-За какво право говориш? Имаше малко работничка за растително масло, а компанията е работа на мама, тя я създаде!

-Заедно я създадохме! Но, майка ти и това право, която имах в нея ми го взе!

-А, ти какво сега си спокоен, че всичко си върна? Но, зад мама стоя аз, татко! Впрочем, ако разбера, че си отстранил мама, за да направиш каквито и да за противоположната страна… То срещу теб ще застана аз!

-Един момент! Ти Мустафа ли имаш предвид?

-Майка му имам предвид! Севилай! Ти не си ли все още с нея?!

-Моля те не говори така, Сомер! С г-жа Севилай нямаме никакви отношения! Много пъти вече ти го казвах! Нещо повече, не искам да разстройваш Мустафа на тази тема! Той не е свързан с това което става!

Ядосан без да каже нищо Сомер напуска кабинета на баща си.

В същото време Тюркян и Рючхан слизат от маршрутката и отиват в един бижутериен магазин. Рючхан дава бижутата си и казва, че след месец ще дойде, за да си ги вземе. Бижутерът веднага се съгласява и отива да ѝ донесе парите.

-Виждаш ли, все още имам репутация! – отбелязва Рючхан.

Двете излизат от бижутерията, Рючхан дава плика с парите на Тюркян. Тюркян изненадана пита свекърва си, защо ѝ ги дава.

-Постави на мястото онази жена! Върни дълга си!

-Не, не, нима може така? Аз не мога да ги приема, г-жа Рючхан!

-Гордост! Тюркян, аз те принудих да работиш с тази жена, затова ми позволи да оправя ситуацията. Вземи!

Тюркян казва, че ще вземе парите, но при условие, че ще ги върне.

Тюркян отива и чука на вратата на къщата на Севилай. Севилай е изненадана да я види.

-Аз съм тук, за да ти дам дължимите от мен пари, ако искаш ги преброй, нито са повече, нито по-малко!

Севилай отвръща, че ѝ има доверие и отива да донесе документите. В този момент идва Мустафа. Тюркян взема дадените ѝ от Севилай документи и се разминава с Мустафа без да си кажат и дума.

-Какво е станало? Какво искаше от теб Тюркян? – пита Мустафа.

-Върна парите, които дължеше!

-Мамо, нали аз платих заема! Защо си взела пари от момичето?

-Тя трябваше да си прати своя дял!

-Стига мамо, стига! - ядосва се Мустафа. След малко получава съобщение от Дерия, която му пиша, че утре заминава за Измир и ако иска да се видят за последен път. Мустафа поглеждайки майка си и ѝ пише, че е съгласен да се видят.

В същото време Селчук отива да вземе Рючхан, за да я заведе в къщата, в която живееха преди Сомер и Тюркян. Рючхан му отговаря, че няма да тръгне с него и му казва да предаде на Сомер, че в къщата на Тюркян се чувства комфортно. В този момент се прибира Тюркян, която поздравява Селчук, който ѝ казва, че е дошъл за г-жа Рючхан.

-Но, аз му казах, че няма да тръгна с него! – казва Рючхан. -Естествено ако ти не си против!

Тюркян отговаря, че може да остане колкото време поиска. Селчук си тръгва.

Действието прескача във вечерта. Сомер сърдит на Тюркян идва в къщата на Тюркян като ѝ казва, че им е донесъл риба. Рючхан казва на сина си, че е трябвало да им каже, защото те с Тюркян са вечеряли. Тюркян отива в кухнята. Сомер пита майка си, защо не е тръгнала със Селчук.

-Не мога да позволя хората да говорят, че Рючхан Корман е напуснала имението и се е преместила в друга къща, синко!

-Но, тук, също не е твой дом, каква е разликата? Хората отново ще говорят!

-Да, но ще говорят, че съм дошла при снаха си! При това и отношенията ви не са добри! Мисля, че като съм дошла да оправя и това! Синко, аз никъде не излизам, ако те попитат ще кажеш, че съм на пътешествие в Европа!

Сомер предлага наистина да замине на екскурзия в Европа, за да се разведри.

-Сомер, аз имам много неща, които да оправя, а същото така аз няма да напусна бойното поле без бой!

Сомер казва на майка си, че тази къща не е за нея, може да се разболее. Тюркян също чува разговора им и влиза в стаята. Сомер продължава да говори, че в къщата е влажно и студено, няма елементарни условия за живот. Рючхан с поглед му показва, че Тюркян е в стаята, Сомер не млъква, затова Тюркян сама напомня за себе си, като кашля.

Тюркян предлага чай на свекърва си, а Сомер сърдит казва, че той не иска и отива да си измие ръцете.

Рючхан пита снаха си, дали със Сомер са говорили, дали са взели решение. Тюркян се измъква като казва, че ще отиде за захар за чая.

Сомер си тръгва, а Тюркян го догонва и му връща храната. Сомер ѝ се извинява, за това което е казал по повод къщата ѝ. Тюркян му казва, че е свикнала, не се е разстроила от думите му, защото тя не е свикнала да живее като него в разкошни къщи. Сомер признава на Тюркян, че той също няма да се върне към лукса, защото не може да си почине, докато майка му е в това състояние.

-А, къде ще отидеш сега? – пита Тюркян.

-Аз съм сам, където искам, там ще отида!

-Добре, върви! Успех! – ядосва се Тюркян и изпраща Сомер.

-Ти сега си мислиш, че Сомер ще отиде при Мине, нали? – пита Рючхан, която е чула разговора им. -Ела при мен! Седни! Знаеш ли, Сомер много те обича! В деня, в който се влюби в теб, нито един път не погледна Мине.

-Защо говорим сега за това?

-Чуй, Сомер е верен на този, който обича! Каквото и да се случи, той няма да те остави! Няма да се откаже! Да, в началото нашите отношения с теб не бяха добри! Аз много мислех, защо се получи така!

-Можахте ли да намерите причината?

Рючхан признава, че се е отнасяла зле с Тюркян, защото се е страхувала да не загуби сина си, и казва: -Защото ти притежаваш силата и ако искаш за две минути ще ни превърнеш с врагове със Сомер! Но, знаеш ли, последният път много ме ядоса! Ти остави сина ми! В момента, в който беше уязвим, ти го остави сам, Тюркян!

Тюркян казва, че сигурно знае какво ѝ е казал синът ѝ, че тя също има търпение и сърце. Рючхан я пита, заради това ли е напуснала дома си. Тюркян ѝ припомня, че на следващият ден тя ѝ е донесла пари за адвокат, за да се разведат. Рючхан отговаря, че тогава не е знаела, че е бременна.

-Какво променя това? Детето няма да спаси семейството! Любовта и доверието ще спаси семейството! Ако детето не расте в такава среда, няма защо да продължаваме! – казва Тюркян.

-Ти в момента сама отговори на въпроса!

Действието прескача на сутринта. Тюркян приготвя закуска, но вижда, че хлябът е свършил. Отваря портфейла си, но вижда, че няма никакви пари. Тя се обажда на обявата за работа, която видя на улицата и пита, дали все още си чистят чистачка. Отсреща ѝ отговаря, че да и питат, дали може да започне веднага. Тюркян се облича и тръгва да излиза и се сблъсква със Сомер, който носи две чанти с продукти. Тюркян му казва влезе и закусят с майка му, защото тя отива на работа. Сомер е изненадан, че Тюркян си е намерила толкова бързо работа. Сомер оставя торбите в салона и бързо се качва в автомобила си и тръгва след Тюркян.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Три сестри

„Три сестри“, еп.160: „Сомер Корман, ти си ужасен човек!“

„Три сестри“, еп.159: „Ще си разчистим сметките в съда, Сомер Корман!“

„Три сестри“, еп.158 : Тюркян приема предложението на Рючхан! Сомер е шокиран!

„Три сестри“, еп.157 : Рючхан предлага работа на Тюркян!

„Три сестри“, еп.156: Какво направи Тюркян? Защо Сомер търси утеха при Мине!