Актуално Какво ще се случи...

Седмият сезон на сериала „Трева” по bTV Comedy от 13 януари

Добави коментар

Седмият сезон на хитовия сериал „Трева” премиерно по bTV Comedy от 13 януари, всяка събота и неделя от 22:30 часа.
Седмият сезон на хитовия сериал „Трева” премиерно по bTV Comedy от 13 януари, всяка събота и неделя от 22:30 часа.

Трева

Седмият сезон на хитовия американски сериал „Трева” ще стартира премиерно по bTV Comedy на 13 януари. Поредицата е носител на 7 престижни награди, сред които „Еми” и „Златен глобус” и има още 49 номинации. Епизодите ще се излъчват всяка събота и неделя от 22:30 часа.   

След внезапната смърт на съпруга ѝ и последвалите финансови несгоди, живеещата в предградията майка на две деца Нанси Ботуин е принудена да се захване с нова професия – тя става новият квартален дилър на марихуана.
Привидно всички тайно се интересуват от това, което тя продава – дори общинският съветник  и нейният финансов съветник Дъг Уилсън, Нанси е изправена пред предизвикателството да държи семейния живот под контрол и да прикрива незаконния си бизнес най-вече от своята съседка и псевдо-приятелка Селия.
 
Трева

В седмия сезон на хитовата поредица, след прекарани три години в затвора, Нанси е пусната на свобода и живее в защитено жилище за ресоциализация на затворници. Тя получава неприятен шок от сестра си Джил. Дъг се среща със свой приятел от колежа, който го кани на интервю за работа. Скоро е назначен като счетоводител, но нещата, с които трябва да се занимава, не са съвсем законни и морални…Анди отваря магазин за велосипеди, който Сайлъс използва  като параван да продава наркотици. Пред Шейн пък се появява нова перспектива в сферата на правоприлагането…

В главните роли зрителите ще видят Мери Луиз Паркър (Нанси), Хънтър Париш (Сайлъс), Александър Гоулд (Шейн), Джъстин Кърк (Анди), Кевин Нийлън (Дъг). Сред специалните гост-звезди в този сезон на „Трева” са Дженифър Джейсън Лий, Тони Патано, Мартин Шорт, Айдън Куин и др.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Трева

Петият сезон на „Трева” - по bTV Comedy от 3 март

GTV през юли - забавления до дупка!