Актуално В програмата

Петият сезон на „Трева” - по bTV Comedy от 3 март

Добави коментар

Петият сезон на хитовия американски сериал „Трева” ще тръгне по bTV Comedy на 3 март.

Петият сезон на „Трева” - по bTV Comedy от 3 март

Петият сезон на хитовия американски сериал „Трева” ще тръгне по bTV Comedy на 3 март. Поредицата е носител на 7 престижни награди, сред които „Еми” и „Златен глобус” и има 49 номинации. Епизодите ще се излъчват всяка събота и неделя от 22:00 часа.  

Действието се развива в баровския квартал Агрестик – предградие на Калифорния. Нанси Ботуин е обикновена майка на 2 деца – Сайлъс и Шейн… но има необикновено занимание! Съсипана след преждевременната и неочаквана смърт на своя съпруг, Нанси е принудена да предприеме отчаяни мерки, за да осигури прехраната на семейството си. Поради тази причина тя се превръща в новия квартален дилър на марихуана!

Сериалът проследява възходите и паденията в живота на Нанси, с опитите ѝ да прикрива незаконния си бизнес, да създаде собствена марка марихуана, да не влезе в затвора и да разшири клиентелата си. Заедно с децата, зет ѝ Анди и финансовия ѝ съветник Дъг Уилсън, Нанси се забърква във всякакви неприятности, но винаги успява да се измъкне успешно от тях. 

Петият сезон на „Трева” - по bTV Comedy от 3 март

В петия сезон на „Трева” семейство Ботуин се подвизава в Мексико. Нанси разбира, че е бременна от властния политик и опасен наркобос Естебан. Дъг и Сайлъс се опитват да започнат свой бизнес с трева за „медицински цели”, Анди открива, че не е безразличен към Нанси, а Силия се опитва да надхитри похитителите си. 

В главните роли зрителите ще видят Мери Луиз Паркър (носител на 2 награди „Златен глобус”), Елизабет Пъркинс (с две номинации за „Златен глобус”), Александър Гулд, Кевин Нийлън (с номинации за „Еми”), Демиан Бичир, Джъстин Йърк и др.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Трева

Седмият сезон на сериала „Трева” по bTV Comedy от 13 януари

GTV през юли - забавления до дупка!