Актуално В програмата

Третият сезон на „Стрелата” стартира премиерно за България на 28 януари по bTV Action

Добави коментар

Приключенският екшън „Стрелата”(Arrow), който завладя сърцата на зрителите по цял свят и е носител на редица престижни награди, ще направи премиерата на третия си сезон на 28 януари по bTV Action

Приключенският екшън „Стрелата”(Arrow), който завладя сърцата на зрителите по цял свят и е носител на редица престижни награди, ще направи премиерата на третия си сезон на 28 януари по bTV Action. Поредицата ще се излъчва всеки делничен ден от 20.00 часа.

В новите премиерни за страната епизоди на „Стрелата”, зрителите ще видят личната вендета на цял един град срещу Отмъстителя. Въпреки всичко, което направи, за да спаси хората, повечето от тях така и не разбират истината за неговите действия. Оливър ще трябва да се изправи пред неописуема омраза към неговото алтернативно его. Нов кмет ще се намеси в играта и това ще бъде Рей Палмър (Брендър Рут). Той определено няма да е Себастиан Блъд, но също толкова целеустремено ще преследва Оливър. В същото време зрителите най-накрая ще се насладят на развитието на връзката между Оливър и Фелисити, която всички верни фенове на сериала очакват. Наред с това наяве ще излязат миналото на Дигъл и Фелисити.

Третият сезон на „Стрелата” стартира премиерно за България на 28 януари по bTV Action

Тед Грант (изигран от Дж. Р. Рамирез) ще бъде този, който ще преобрази Лоръл и ще покаже нейното алтернативно его, което феновете на комикса познават. И най-важното – в новият сезон ще стане ясно защо Аманда Уолър и Оливър не могат да се понасят.

Поредицата „Стрелата” е създадено по мотиви от комикса „Зелената стрела” на Морт Уейсингър и Джордж Рап и ще пренесе зрителите в опасния, луксозен, героичен, изпълнен с интириги и тайни свят на Оливър Куин - Стрелата.

След корабокрушение, отнело живота на баща му, плейбоят-милионер Оливър Куин е обявен за изчезнал и много хора смятат, че той също е сред загиналите.

Третият сезон на „Стрелата” стартира премиерно за България на 28 януари по bTV Action

Пет години след трагедията е открит жив на отдалечен остров в Пасифика и отведен обратно в град Старлинг. Там го очакват най-близките - майка му Мойра, по-малката му сестра Теа и най-добрият му приятел Томи. Скоро обаче хората откриват, че Оливър се е променил драстично през изминалите години. Криейки от всички тайната, свързана с промяната си, младият плейбой се опитва да се събере отново с приятелката си Лорел, която го е изоставилa след като ѝ е изневерил със собствената ѝ сестра.

Създатели на „Стрелата” са Грег Берланти, Марк Гугенхаим, Андрю Крайсберг, а в ролите зрителите на bTV Action ще видят Стивън Амел, Кейти Касиди, Колин Донъл, Дейвид Рамзи и Уила Холанд и други.
Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стрелата

Голият до кръста Стивън Амел предизвиква „eкспозиция чрез плочки”

Лято на супергероите започва по bTV Action

Вторият сезон на „Стрелата” стартира премиерно за България на 23 март 2015 по bTV Action