Актуално Какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.41, (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Тахир и Нефес разбират, че Берак работи за Ведат. Вижте още какво ще се случи в епизод 41 на турския сериал „Ти разкажи, Черно море“, който може да гледате на 22 май 2023 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 40 на „Ти разкажи, Черно море“ Пристига бащата на Нефес и твърди, че дъщеря му наистина е съпруга на Ведат по мюсюлманския обичай. Ще повярва ли Тахир на бащата на Нефес?.


НА КРАТКО какво се случва случи в епизод 41 на турския сериал „Ти разкажи, Черно море“, който може да гледате на 22 май 2023 по Diema Family от 22:00 часа.

Бащата на Нефеш посещава Сание и я убеждава да свидетелства в съда срещу дъщеря му. Сание се съгласява, тъй като разбира, че Нефес е омъжена.

Берак казва на Нефес, че баща ѝ е прострелял майка ѝ в главата и сега тя е в инвалидна количка.

Неджеп признава на Ейшан, че Берак е негова дъщеря и че Ведат я принуждава да дава лекарства на Нефес. Ейшан обещава да уреди въпроса.

Фатих поставя камери в джамията и заедно с Тахир наблюдава как Берак влиза там и говори по телефона. Те започват да се съмняват в нея.

Тахир отива в дома на чичо Осман и претърсва къщата. Там намира телефона на Берак и лекарството. В телефона има само едни номер, Нефес казва, че това е номерът на Ведат.

Бащата на Нефес идва в дома на Калели и моли Сание да го изслуша.
- Госпожо, Сание. Синът ви върши грях с омъжена жена.
- С омъжена жена? Не си ли продал дъщеря си? За каква омъжена жена говориш?
- Не съм я продала. Аз съм баща, баща! Аз, по заповед на Аллах, дадох дъщеря си на Ведат и направих никях между тях. Сутринта казах на сина ти, че Нефес се е омъжила по никях. Той обаче не каза дори дума.
- Моят Тахир с омъжена жена?! Не, той няма да се съгласи на това. Моят Тахир няма да го направи.
- Госпожо Сание, чуйте ме! Моят зет се е разделил със сина си и жена си. И причината е, че синът ви е влюбен в Нефес.
- Изслушайте ме, господине. Ако синът ми разбере, че дъщеря ви е омъжена, ще ѝ обърне гръб на мига. Той не знае това. Тя трябва да го е излъгала.
- Може би го е направила. Ведат ми каза, че ще се явиш в съда на негова страна.

Сание отказва да свидетелства на страната на Ведат, защото синът ѝ вече е освободен, а също така е бил освободен благодарение на Нефес. Юнал моли Сание да спаси сина си от дъщеря му. Ако Ведат получи попечителство над Ийт, Нефес ще се върне при него и те ще заминат за Истанбул. По този начин синът ѝ ще бъде спасен от прелюбодейство. Сание се съгласява да се яви в съда на страната на Ведат.

Юнал излиза от къщата на Калели и се качва в колата на Ведат. Мъжът му съобщава, че е успял да убеди Сание да премине на тяхна страна.

В имението на Калели Асие иска от Сание да поиска прошка от Нефес. Сание я уверява, че никога няма да го направи, и изисква от снаха си да върне цялото злато, което е получила на сватбата. Асие отвръща, че златото няма нищо общо с бойкота. Сание обаче казва, че няма намерение да остави златото на бойкотиращата я снаха.

Братята Калели се връщат у дома. Сание си връща всичкото злато, което е дала на Асие. Асие обещава на свекърва си, че няма да ѝ говори, докато не поиска прошка от Нефес. Сание я уверява, че няма да иска прошка от жена, чийто баща е идвал в дома ѝ. Тахир пита майка си, кога е идвал бащата на Нефес. Жената казва, че Юнал е дошъл днес и ѝ е казал, че дъщеря му е омъжена.

Тахир се опитва да обясни, че бащата на Нефес я е омъжил за Ведат без нейно знание и съгласие. Асие поглежда укорително свекърва си и казва, че тя е точно като чичо Давут.

Асие разказва на Мустафа, че чичо Давут, когато е чул, че Нефес е омъжена, е отказал да бъде свидетел на Нефес в съда. Мустафа е сигурен, че той е най-добрият свидетел в полза на Нефес. Защото Ведат го е отвлякъл, заплашил го е с пистолет.

Тахир се чуди дали Мустафа ще отиде в съда като свидетел на Нефес. Мустафа му напомня за клетвата си да защитава Нефес и Ийт. Тахир прегръща брат си. Мурат и Фатих също решават да бъдат свидетели на Нефес.

Берак разказва на Нефес, че баща ѝ е прострелял майка ѝ в главата и сега тя е в инвалидна количка. Майка ѝ се влошава с всеки изминал ден и сега тя дори не я познава. Нефес пита какво е станало с баща ѝ. Берак отговаря уклончиво, че на лошите не им се случва нищо. Берак е сигурен, че нейната съдба е подобна на тази на Нефес, но тя не е толкова силна. Нефес е убедена, че силата ѝ се крие в Ийт.

Неджат идва в стаята на Ейшан и ѝ напомня, че наскоро го е питала за Берак Йълмаз. Неджат ѝ казва, че Берак е негова дъщеря и сега Ведат я е внедрил при Нефес. Той я принуждава тайно да подхвърля някакво лекарство в храната на Нефес, за да я накара да полудее. Неджат разкрива, че Ведат заплашва Берак с майка ѝ и снощи ѝ е дал отрязания пръст на жена м. Ведат крие жена му и той не може да спаси дъщеря си, докато не намери съпругата си. Неджат моли за адресите на всички имоти, принадлежащи на Ведат. Ейшан осъзнава, че ако Неджат започне да я търси сам, Ведат ще разбере. Ейшан обещава да помогне.

През нощта Берак взема телефона от скривалището и отива в джамията. Полицаят съобщава за това на Фатих.

Фатих влиза в стаята на Тахир и му казва, че "прелетната птица" е отишла в джамията. Тахир и Фатих включват телефона и наблюдават какво прави Берак в джамията. Момичето първо се моли, а след това вади телефона си от джоба и се обажда на някого.

Тахир пита Фатих дали Берак е имала телефона в себе си, когато са я намерили. Фатих е сигурен, че момичето не е имало нищо със себе си. Фатих също така казва, че пръстовите отпечатъци на Берак не са в базата данни, нито на полицията, нито на някоя болница. Това означава, че тя не си е сменяла паспорта или не е получавала шофьорска книжка през последните 10 години. Тахир е изненадан, все пак всяка жената сменя паспорта си след брак. Фатих не е сигурен, че Берак е омъжена. В главата на Тахир назрява план.

Фатих пристига в къщата на чичо Осман, за да заведе Ийт на училище. Нефес е изненадана, тъй като Ийт е щяла да бъде взета от Тахир. Фатих обяснява, че Тахир има работа, така че не може да го вземе. Фатих моли Нефес да отиде на работа малко по-късно, защото комисар Митхад трябва да я дойде. Берак като чува за посещението на полицая променя цевта на лицето си. Фатих ѝ предлага да го придружи, за да заведат Ийт на училище. Берак с радост се съгласява, но се възползва от обещанието на Фатих да не я разпитва.

Веднага след като Фатих и Берак тръгват, Тахир пристига в къщата на чичо Осман и без да казва нищо започва да претърсва къщата. Нефес не разбира какво прави Тахир. Тахир обяснява, че търси телефон. В стаята и в банята не може да намери нищо. В кухнята, в едно от чекмеджетата, Тахир намира неясно шишенце и телефон.

Тахир включва телефона, в който има само един незаписан номер. Нефес поглежда номера и разбира, че той принадлежи на Ведат. Нефес объркано казва, че Берак ѝ е бил като сестра.

В това време Берак е в колата на Фатих и си играе с Ийт. На телефона на Фатих пристига съобщение от Тахир: "Тя работи за Ведат. Не смей да я оставяш сама с Ийт."

Тахир се обвинява, че не е разпитал Берак и всяка вечер той е оставял Нефес с лудия шпионин. Погледът на Тахир пада върху шишнцето и осъзнава, че то може да съдържа отрова и моли Нефес да отиде на лекар, като ѝ напомня, че откакто Берак се е появил в дома им, тя има халюцинации. Възможно е в тази бутилка да има наркотично вещество. Нефес изсипва съдържанието на бутилката в един буркан и внимателно измива и напълва бутилката с вода. Нефес връща бутилката и телефона на Берак на мястото им.

Ейшан съобщава на Ведат, че лети за Истанбул за няколко дни. Ведат моли братовчедка си да се върне преди деня на делото за попечителство.

Ейшан обещава на Неджат да потърси съпругата му и ако открие нещо, веднага ще го информира. Междувременно той трябва да стои далеч от дъщеря си. Неджат се моли Ейшан да намери жена си и сестрата на дъщеря си, за да може да я спаси, преди Тахир да разбере, че е изпратена от Ведат.

Тахир нахлува в лекарския кабинет и дава буркан с течност. Тахир пита дали могат да тестват течността за психотропни вещества. Лекарят отнася течността в лабораторията.

Асие и Мурат са пред къщата на Джемил и чакат Тюркян да тръгне за пазара. Тюркян е посетена от Неджмие и жените отиват на базара. Асие е възмутена от спокойствието на Тюркян, дъщеря ѝ сама си е срязала вените, а тя дори не знае за това. Асие моли Мурат да ѝ помогне да държи Назар настрана, когато отвежда Мерджан.

Асие чука на входната вратата. Назар отваря вратата и пита какво иска Асие тук. Мерджан излиза при Асие и съобщава на сестра си, че заминават за болницата. Назар забранява на сестра си да тръгва с Асие и обещава, че сама ще я заведе до болницата. Асие се чуди кога Назар ще изпълни обещанието си. Мурат излиза от скривалището и хваща Назар. Асие и Мерджан тичат към колата.

Мурат избутва Назар в къщата си и бяга към колата. Назар не успява да измъкне навреме сестра си от колата на Калели.

Мерджан признава, че вечерта ще я Назар ще я наклевети пред родителите ѝ. Асие е сигурна, че те няма да ѝ направят нищо.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ти разкажи, Черно море

„Ти разкажи, Черно море“, еп.207, ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.206, (Diema Family) - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.205, (Diema Family) - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.204, (Diema Family) - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.203, (Diema Family) - какво ще се случи...