Предавания Сутрешен блок

Тази сутрин

Има много коментари

bTV "Тази сутрин" е сутрешно актуално-информационно предаване. То се излъчва всеки делничен ден от 07:00 до 09:30 часа.
Анна Цолова Виктор Николаев

bTV "Тази сутрин" е най-гледаното сутрешно актуално-информационно предаване в българския ефир. То се излъчва всеки делничен ден от 07:00 до 09:30 часа. Освен прогнози за времето, пътна информация и сервизни вести "Тази сутрин" включва новини от света и страната. 

Основните цели на предаването са две да събуди бодро и с усмивка зрителите, превръщайки се в техен редовен, но ненатрапчив семеен събеседник; и да синтезира по възможно най-ясния начин информационната картина на прага на новия ден. Благодарение на стабилния репортерски и кореспондентски екип на bTV "Тази сутрин", предаването се превърна в убедителна трибуна за репортажи и интервюта, представящи локалните и човешките измерения на темите и проблемите, дебатирани в националeн мащаб. 

Запазена марка на предаването е раждането на новини. Всяка сутрин в студиото водещите разговарят на живо с пъстра поредица гости, представители на различните сфери на обществения живот: от политици до хора на изкуството. Редовна практика е изказаните в предаването становища и мнения да се цитират в "bTV Новините", а на следващия ден – и в печатните издания. 

Особено интересен за аудиторията е последният четвърт час на предаването, който по традиция е посветен на предстоящи премиери – филмови, театрални и музикални.

 

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Тази сутрин

bTV започва новия сезон с нови лица, формати и предизвикателства

Златимир Йочев и Мария Цънцарова са новият екранен тандем в „Тази сутрин“

Актуалните предавания на bTV преминават в лятна схема през юли и август

bTV ще отбележи 24 май със специално издание на „Тази сутрин“ и емисии новини

Актуалните предавания на bTV продължават през лятото с ексклузивни теми и гости