Предавания Сутрешен блок

“Уикенд с ТВ7” с Емил Кошлуков

3 коментара

"Уикенд с ТВ7" е съботно-неделен сутрешен блок в ефира на ТВ7 с водещ Емил Кошлуков и ще се излъчва всяка събота и неделя от 9.30 до 11 ч.
Пилотното издание на новия съботно-неделен сутрешен блок в ефира на ТВ7 с водещ Емил Кошлуков, ще се излъчи тази събота, 18-ти септември.

“Уикенд с ТВ7” с Емил Кошлуков стартира на 18-ти септември


Предаването носи името "Уикенд с ТВ7" и ще се излъчва всяка събота и неделя от 9.30 до 11 ч.

В съботния ден ще е по-леката му част, в която ще са включени рубрики за култура, изкуство и светски новини. В неделя ще се акцентира повече на социално-политически и икономически въпроси като ще се отделя специално внимание на събитията от света.

„В предаването ще се обсъждат важните теми от седмицата като ще търсим не обикновения спор, а сблъсъкa на светогледи. Идеята е не просто да се коментира случилото се, а да се обобщава значението му за обществото”, сподели водещият на „Уикенд с ТВ7” Емил Кошлуков

По отделни теми Кошлуков ще има постоянни ко-водещи от различни сфери - млади университетски преподаватели, историци, антрополози, блогъри, журналисти и икономисти.

„Уикенд с ТВ7” ще е своеобразно продължение на сутрешния блок „Сутрин с ТВ7” с водещи Мартина Шопова и Данаил Глишев, който се излъчва всеки делничен ден от 7 до 9.30 ч. по ТВ7.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Емил Кошлуков

Емил Кошлуков става изпълнителен директор на TV7

Факторът Кошлуков се завръща от Маями

Темите и гостите в "Блок 7" за събота и неделя - 4 и 5 юни

„Факторът Кошлуков” – Събота, 7 май, 9 ч.

Този уикенд в Блок 7, събота и неделя, 8 и 9 април