Предавания Сутрешен блок

„Събуди се” със съботния блок на Нова ТВ

2 коментара

Позитивно и динамично събуждане очаква зрителите на Нова ТВ от тази събота /15 септември 2012/, когато в ефира на медията ще бъде излъчен пилотният епизод на съботния блок „Събуди се...”
Позитивно и динамично събуждане очаква зрителите на Нова ТВ от тази събота /15 септември/, когато в ефира на медията ще бъде излъчен пилотният епизод на съботния блок „Събуди се...”

Предаването ще се излъчва всяка събота от 08.00 до 09.30 ч., а лицето, което ще ни събужда, е Мирослава Иванова. Чаровната дама споделя, че в студиото на „Събуди се” иска да вижда повече спонтанни хора с послания, в които вярват. Мирослава е един от дългогодишните и утвърдени кадри на Нова ТВ – тя е част от медията в продължение на 12 години. Може би именно заради това признава, че най-много обича да ѝ е тихо... и да прекарва, колкото се може повече време със семейството и малкия си син. Свое запазено място в предаването ще има и още едно утвърдено лице на Нова ТВ – разследващият журналист Васил Иванов. Той ще има собствена рубрика, в която ще сблъсква коренно противоположни гледни точки. Така двамата взаимно ще се допълват и ще придават напълно нов и нестандартен поглед на основните теми от изминалата седмица.
Васил Иванов
Множество рубрики ще допринасят за динамичния и зареждащ ритъм на „Събуди се...”. Някои от тях ще разкриват абсурдите около нас, други ще ни карат да се смеем през сълзи, а трети ще ни срещат с хора, които заслужават да бъдат чути, но рядко получават тази възможност. Екипът на предаването ще проследява темите в развитие, създавайки истински репортерски сериал. Ще ни среща в първо лице с главните герои на ежедневието, а понякога дори ще ни нокаутира с теми, които разбунват и поляризират духовете.

Освен динамичния и раздвижен стил, новаторският облик на „Събуди се...” ще се отличава и с висока степен на интерактивност. Екипът ще държи постоянна обратна връзка със зрителите и ще ги превръща в ключови участници в дискутираните теми.

„Събуди се...” – всяка събота, от 08.00 до 09.30 ч.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Събуди се

Утвърдени предавания на NOVA с нов сезон през есента

Ексклузивни интервюта очакват зрителите в следващите седмици в „Събуди се“

Гари Каспаров с ексклузивно интервю по NOVA

Деси Банова-Плевнелиева се завръща на екран с авторска поредица в „Събуди се“

Моника Белучи говори пред NOVA