Предавания Сутрешен блок

i - Информационно утро

Добави коментар

"Информационно утро" ви информира за онова, което всеки иска да научи в първите часове на деня...
Всеки ден от 07:10 ч. до 10:00 ч.

Водещи на Информационно утро са Ваня Дикова и Денислав Борисов.

Те ви информират за онова, което всеки иска да научи в първите часове на деня: какво ще бъде времето; каква е промяната в цените на горивата; котировките на основните валути; разписанието на влаковете и техните закъснения; най-интересните спектакли, филми и изложби; в кои райони ВиК ще спира водата; кои автобуси са отклонени или се движат със закъснение и по кои маршрути ще бъдат проверявани пътниците; къде са най-големите задръствания в столицата и какви са вариантите да бъдат избегнати (ако има такива!). Информация от първа ръка от включванията на дежурните диспечери на Столичната компания за градски транспорт, „Радио СВ Такси” и Планинската спасителна служба.

На специалистите и новобранците в борсовите игри нашето Информационно утро предлага ежедневно анализите и прогнозите за борсовия пазар на експертите-брокери на ценни книжа Никола Цокев и Илиян Скарлатов.

„Истината на живо” в рубриката „Документално”! Репортерите на Информационното утро Ани Гравани, Ваня Дикова, Диян Колев, Денислав Борисов и Ралица Николова отиват с камера там, където вие искате да надникнете и задават въпросите, които вие искате да зададете! По най-горещите теми и най-наболелите въпроси! Те са повод да поканим в студиото хората, които могат отговорят на вашите въпроси и да решат проблемите, за които ни сигнализирате.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: i - Информационно утро