Актуално В програмата

Тази седмица в „Черешката на тортата“ остава без прибори за хранене

Добави коментар

Кулинарна креативност в „Черешката на тортата“ ще демонстрират Милена Славова, Сами Хосни, Александър Костадинов, Соня Атанасова и Райна Караянева

Черешката на тортата

Черешката на тортата

© НОВА

Нова седмица с много вълнуващи моменти и вкусни ястия очаква зрителите на „Черешката на тортата“ всяка делнична вечер по NOVA. Част от звездния отбор стават певицата Милена Славова, фитнес инструкторът Сами Хосни, водещият на спортните новини на NOVA Александър Костадинов, модният дизайнер Соня Атанасова и актрисата и модел Райна Караянева. Предизвикателството на кулинарния гуру шеф Иван Манчев ще накара участниците да проявят креативност и да приготвят вечеря, която трябва да се консумира единствено с пръстите на ръцете.

Милена Славова
Милена Славова
© НОВА

Рок кралицата Милена Славова открива кулинарната битка в понеделник. Домакинята ще готви като за армия от гладни рокери в своя еклектичен дом и ще предложи на останалите богато меню в огромни количества. Много вкусове и специален музикален подарък ще се погрижат за доброто настроение на компанията по време на първата вечеря.

"Не ме оставяй", епизод 96 какво ще се случи?

Вижте повече

"Не ме оставяй", епизод 96 какво ще се случи?

Емре обещава, че що докаже на всички, че Зайнеп е невинна, дори ако трябва да плати с живота си. Тарък разбира, че Съла е жива. Ведат...

Сами Хосни
Сами Хосни
© НОВА

Във вторник „Черешката на тортата“ гостува на Сами Хосни, който ще сблъска кулинарията с фитнеса. Усмихнатият инструктор ще отведе звездните участници на здравословно околосветско пътешествие с интернационално меню, приготвено с много любов и старание. Домакинът, за когото да бъде почти перфектен не е опция, ще покаже на какво е способен, когато си постави ясна цел.

Александър Костадинов
Александър Костадинов
© НОВА

На кулинарния терен в сряда излиза спортният журналист на NOVA – Александър Костадинов. Бившият международен съдия по футбол ще предложи шампионска вечеря като за олимпиада. Стегнатото меню с изчистена визия и елегантни кулинарни комбинации ще погали небцето на всички гости, а историите от терена и специалната телевизионна изненада ще бъдат впечатляващи.

Соня Атанасова
Соня Атанасова
© НОВА

Кулинарни шедьоври ще приготви дизайнерът Соня Атанасова в четвъртък. Тя ще подари на останалите бляскаво изживяване и разкош, гарнирани със специално отношение към кулинарията и внимание към детайла. Соня ще посрещне компанията в родния си Благоевград с разточително четиристепенно меню, подбрани вкусове и персонализирани подаръци.

Райна Караянева
Райна Караянева
© НОВА

Актрисата и модел Райна Караянева ще сложи край на кулинарната седмица с много усмивки и апетитни изкушения. Домакинята ще впечатли всички с интересно меню и нестандартни идеи. Макар и първоначално да изглежда хваната натясно между печката и камерата, доброто настроение трайно ще се настани в нейния дом, когато гостите пристигнат.

Какви любопитни рецепти ще представи всеки от участниците, за да впечатли останалите, не пропускайте да разберете в премиерните епизоди на „Черешката на тортата“ всяка делнична вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Черешката на тортата

„Черешката на тортата“ се завръща с нов сезон

„Черешката на тортата“ поднася международни изкушения с много емоции

Щраусовото яйце се превръща в препятствие в „Черешката на тортата“

Тази седмица в "Чершката на тортата": Кой ще сготви най-вкусното кюфте?

„Черешката на тортата“ се завръща