Кино

Take That се вдъхновяват от новия филм „Тримата мускетари 3D“

Добави коментар

When We Were Young е новият сингъл на бой бандата Take That, който ще бъде основна тема в новата 3D адаптация по романа на Александър Дюма „Тримата мускетари“.
Тримата мускетари 3DWhen We Were Young е новият сингъл на бой бандата Take That, който ще бъде основна тема в новата 3D адаптация по романа на Александър Дюма  „Тримата мускетари“.

Приключенският екшън, с участието на Орландо Блуум, Мила Йовович,  Логан Лърман и др., буквално става причина баладата да се появи на бял свят. Гари Барлоу, Хауърд Доналд, Джейсън Ориндж, Марк Оуен и Роби Уилямс решили да напишат парчето, след като гледали „Тримата мускетари 3D” на частна прожекция в Лос Анджелис, заедно с режисьора на филма Пол Андерсън.

Гари Барлоу споделя: „Филмът е толкова зрелищен, че ни се прииска да го озвучим с хубава музика. И така се роди песента. Плюс това намираме много общо между мускетарите и нас самите. When We Were Young напомня малко за миналото, тъй като се върнахме към живите китари и пиано в аранжимента.“.  

В момента Take That са по средата на турнето си Progress Live Tour, което ще приключи в края на месеца. Част от него са осем концерта на стадиона „Уембли“, с което бой бандата ще надмине рекорда на Майкъл Джексън по време на турнето му Bad Tour през 1988 година, когато кралят на попа изнесе седем концерта.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър