ТВ анонси Da Vinci Learning

Тайните и бъдещето на Слънчевата система по Da Vinci през септември

Добави коментар

През септември канал Da Vinci се отправя към необятните простори на открития Космос с изцяло нови предавания!
 
През септември канал Da Vinci   се отправя към необятните простори на открития Космос с изцяло нови предавания!

Праисторически океани на Марс! Метанови езера на най-голямата луна на Сатурн! Тайните на Вселената се задълбочават все повече! Мислехме си, че само на нашата планета има вода, но учени откриха океани на планети в цялата Слънчева система.

 

Океаните на Слънчевата система

 

Откриването на океани в Космоса бележи началото на нова ера в търсенето на извънземен живот. Дали не се приближаваме към откриването му?

 

Океаните на Слънчевата система

На 6-и септември в 23.00 ч. гледайте „Океаните на Слънчевата система“ за едно увлекателно пътешествие до най-авангардните постижения на космическите изследвания.

 

Краят на Слънчевата система

Канал Da Vinci   предлага и възможността да се пренесем седем милиарда години напред в бъдещето, за да разберем каква ще бъде съдбата на нашето Слънце и на планетата, на която живеем! Астрономите, които изучават звездите и далечните галактики, са направили прогнози за това как ще еволюира нашата Слънчева система и ще стигне до огнения си край. Техните предвиждания оживяват в един гигантски модел с размерите на цял град, простиращ се на над 40 мили.. Бъдете с тях, когато те ще надзърнат в бъдещето в „Краят на Слънчевата система“ на 13-ти септември в 23:00.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Океаните на Слънчевата система , Краят на Слънчевата система

В програмата: