Актуално Какво ще се случи...

„Столичани в повече“ се завръща с нов шести сезон по bTV

Добави коментар

Хитовата комедийна драма „Столичани в повече“ се завръща с нов шести сезон по bTV
Хитовата комедийна драма „Столичани в повече“ се завръща с нов шести сезон по bTV


Единствената по рода си българска комедийна драма „Столичани в повече“ се завръща наесен  в ефира на bTV с новия си шести сезон. След като познаха глада и мизерията в предишните епизоди, то сега за Лютови и Чеканови настъпват нови времена.


Съдбите на двама от главните герои - Рангел Чеканов и Славка Лютова - ще тръгнат по нов път. Той ще повлияе на развоя на събитията в сериала и ще възпламени лютата битка между двете семейства, но на ново бойно поле.


Йовка и нейното бебе ще донесат много положителни и отрицателни емоции на отец Григорий. Малкият Кипър ще бъде „виновник” за объркването на още четири съдби, за разпада и създаването на две семейства и за едно непреодолимо желание за реванш.


Новата любов на Андрей Лютов - Дарина Михайлова - ще влезе в ролята на поредната нежелана от Славка снаха, но една дълбоко пазена тайна внезапно ще промени статуквото. Как Дарина ще възприеме новата си „майка” и какъв ще е изходът от тази ситуация, зрителите на bTV ще разберат тази есен в „Столичани в повече”.


Пред разпад ще се окажат и взаимоотношенията между братята Пацо и Константин Цекови. Проваленият проект с китайците взривява отношенията между близнаците, а единият от тях ще се сдобие с нов, неочакван враг.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Столичани в повече

Всички се обръщат срещу Рангел, а планът на Калоянов се оказва непоклатим в „Столичани в повече“

Йордан понася гнева на изневярата, а Калоянов разкрива истинската схема зад строежа на магистралата в „Столичани в повече“

Рангел злепоставя Йордан, а Пацо забива символични кирки в „Столичани в повече“

Бъдещите строители на магистрала се разплащат с държавната администрация в „Столичани в повече“

Спас и Радко разследват измамата на попа на Извор в „Столичани в повече“