Актуално Какво ще се случи...

Столичани в повече: Рангел потушава медийни скандали, а църквата се отрича от отец Григорий

Добави коментар

Рангел потушава медийни скандали, а църквата се отрича от отец Григорий – на 22 март в „Столичани в повече“ от 21:00 часа по bTV

В петък, 22 март, в 21:00 часа в „Столичани в повече“ по bTV Рангел ще поеме на плещите си последствията от грешките на Спас и Радко.

Арестувани за кражбата на колата на Пацо, те ще предизвикат вниманието не само на полицията и пресата, но и на Калоянов. А това може да се окаже пагубно за сделката с магистралата. Разбира се, Чаканови и Лютови ще подложат „децата“ на семеен съд, от който нама да излязат безнаказани. Оказали се в затруднено положение, 40-годишните мъже ще се обърнат за помощ към кмета.

Столичани в повече

Докато Рангел, Йордан и Пацо потушават медийни скандали и се опитват да преместят пътя, чиновникът Пепи ще се отдаде на забавления „до смърт“. Забавленията му ще объркат плановете на предприемачите, а кметът отново ще бъде на ръба да се откаже от сделката за милиони. Каква идея ще им „продаде“ секси инспекторката от строителния контрол Вероника срещу „една вечеря“, зрителите ще видят в петък от 21:00 часа в „Столичани в повече“ по bTV.

Столичани в повече

Напрежението на Рангел ще се отрази и на Гълъбина. Тя ще се почувства обидена и недооценена, въпреки всички жертви в името на семейството. Но всичко има своите граници и тя ще обяви бойкот на мъжа си. Междувременно, Славка ще установи, че секретарската работа може да се окаже опасна и ще преосмисли стратегията си. 

Столичани в повече

Мутри ще накарат отец Григорий да помоли Светия синод за финансова помощ, но църквата ще се отрече от партньорството с него. За капак, прясно засятата нива ще изгори мистериозно, а търговецът на тор ще си поиска парите. Как ще излезе попът от затрудненото положение.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Столичани в повече

Всички се обръщат срещу Рангел, а планът на Калоянов се оказва непоклатим в „Столичани в повече“

Йордан понася гнева на изневярата, а Калоянов разкрива истинската схема зад строежа на магистралата в „Столичани в повече“

Рангел злепоставя Йордан, а Пацо забива символични кирки в „Столичани в повече“

Бъдещите строители на магистрала се разплащат с държавната администрация в „Столичани в повече“

Спас и Радко разследват измамата на попа на Извор в „Столичани в повече“