Актуално Какво ще се случи...

“Столичани в повече” е новият български сериал по bTV

Добави коментар

Започнаха снимките на новия български сериал “Столичани в повече”, в който участват любими актьори на поколения българи.
Столичани в повечеЗапочнаха снимките на новия български сериал “Столичани в повече”, в който участват любими актьори на поколения българи.

Лентата “Столичани в повече” - съвместна продукция на bTV и продуцентска компания "Дрийм Тийм", разказва за комични и драматични ситуации от живота на съвременния българин, но обещава да е различна от всичко, което зрителите са виждали в ефир досега.

Сериалът “Столичани в повече” е с жанр комедийна драма или така наречената “драмъди”, в която се разказва за драматичните и не по-малко комични отношения между две големи съседски фамилии в едно софийско предградие.

Като герои в новия сериал ще видим Стоянка Мутафова, Любо Нейков, Христо Гърбов, Силвия Лулчева, Виолета Марковска, Крьстьо Лафазанов.

Филмът се снима с най-съвременна кинокамера, с каквато са заснети холивудските мегапродукции като “Социалната мрежа”, “Ангели и демони”, “Книгата на Илай”.

Продуцент на сериала от страна на творческия екип на “Дрийм Тийм” е Евтим Милошев, а излъчването му ще започне след броени седмици само по bTV.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Столичани в повече

Всички се обръщат срещу Рангел, а планът на Калоянов се оказва непоклатим в „Столичани в повече“

Йордан понася гнева на изневярата, а Калоянов разкрива истинската схема зад строежа на магистралата в „Столичани в повече“

Рангел злепоставя Йордан, а Пацо забива символични кирки в „Столичани в повече“

Бъдещите строители на магистрала се разплащат с държавната администрация в „Столичани в повече“

Спас и Радко разследват измамата на попа на Извор в „Столичани в повече“