Актуално Други

Стоян Алексиев посрещна рождения си ден в дома на семейство Генадиеви

Добави коментар

Екипът на най-успешния медицински сериал „Откраднат живот“ и „На кафе“ организираха изненада за актьора в апартамента на проф. Иван Генадиев

С любимата шоколадова торта, кошница с различни видове мед и усмивка екипът на „На кафе“ и колегите на Стоян Алексиев  го изненадаха по повод 66-ия рожден ден, който известният актьор посрещна на снимачната площадка. Целият екип на „Откраднат живот“, заедно с продуцента Евтим Милошев, които Стоян Алексиев нарече „свое семейство в последните две години“, го посрещна в познатия апартамент на семейство Генадиеви - този път украсен като за рожден ден.  Обичаният актьор, който вдъхва живот на проф. Генадиев,  отговори подобаващо с импровизирано музикално обръщение на поздравленията на колегите си.

 

Добави описание

 

„Нека на всички животът им да тече като мед, да е сладък, смислен, ползотворен и щастлив. Здраве и радост на всички. Да отиваме с настроение на работа и да живеем с настроение, защото това ни прави много по-щастливи и по-добри в работата ни. Желая на всички и лично щастие, да се изпълним с любов.“, пожела Стоян Алексиев, докато приемаше подаръци.   

 

Добави описание

 

В ефира на NOVA той разкри тайните на своята добра форма, сподели спомени за рождените дни в детството си в семейната им къща във Варна, за празненството с проф. Киркор Азарян, с който споделят обща рождена дата и за тяхното приятелство през годините. Рожденикът разказа какво за него е работата в най-успешния български медицински сериал „Откраднат живот“ и какво стои зад дългогодишните му изяви на театралната сцена.

 

Не пропускайте епизодите на “Откраднат живот: Възмездието” от вторник до петък, в 20.00 ч. по NOVA.
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Откраднат живот , На кафе

NOVA изпраща 2020 г. с музика и добро настроение

Решаващи обрати и смели ходове на финала на „Откраднат живот: Антитела“

Любими герои се завръщат в "Откраднат живот: Антитела"

Опасни връзки преобръщат взаимоотношенията в "Св. Анастасия"

Срещи от миналото разтърсват лекарите в "Св. Анастасия"